Mtel

NBA kanal je stigao u osnovni m:tel TV Paket

Za sve ljubitelje najbolje košarke na svijetu, stiže prava poslastica – NBA kanal u HD rezoluciji. Svi korisnici m:tel TV paketa od sada mogu da uživaju u brzini, atrakciji i vrhunskoj sportskoj NBA igri.

Borac M:tel upisao drugu pobjedu, Mikića raduje bolja igra

Rukometaši banjalučkog Borac M:tela upisali su drugi trijumf u Premijer ligi BiH, a ono što osim pobjede raduje trenera Mirka Mikića je bolja igra nego na startu šampionata.

Borac M:tel savladao tuzlansku Slobodu

Rukometaši banjalučkog Borac M:tela sezonu u Premijer ligi BiH počeli su pobjedom nad tuzlanskom Slobodom.

M:tel najsigurnija mreža u BiH

Kompanija m:tel je pokrenula novu uslugu pod nazivom Siguran Net koja podrazumijeva potpuno bezbjedno surfovanje putem m:tel mobilnog interneta. Usluga je pokrenuta kao nastojanje m:tel-a da zaštiti svoje korisnike od internet prevara ili pokušaja prevara, te m:tel korisnici sada mogu bezbrižnije surfovati Internetom uz dodatni vid zaštite ličnih podataka.

Borac M:tel ubjedljivo poražen od Olimpijakosa u 1. kolu EHF kupa

Pred rukometašima banjalučkog Borac M:tela je (ne)moguća misija jer bi u subotu, ako žele u 2. kolo EHF kupa, morali da anuliraju čak devet golova minusa s kojim su se vratili sa gostovanja kod Olimpijakosa (poraženi 21:30) na startu ovog evropskog takmičenja.

Savršen koktel iz m:tela

BANJALUKA - Kompanija m:tel saopštila je u petak da ima najbolji recept za savršen koktel: Vikend koktel minuta i neta.

Apel Borac m:tel-a za podršku

Rukometni klub Borac m:tel oglasio se danas saopštenjem u kojem se navodi da "iako su dobili podršku svih nivoa vlasti u RS i domaćih kompanija zbog kašnjenja u realizaciji pojedinih sponzorskih ugovora, doveden je u pitanje njihov nastup u prvom kolu Kupa EHF, u okviru kojeg narednog vikenda gostujuju višestrukom šampionu Grčke "Olimpijakosu".

Borac m:tel ubjedljiv nad Škofja Lokom

Rukometaši Borca m:tel, ubjedljivom pobjedom nad Škofja Lokom 32:23, revanširali su se danas, u dvorani "Borik", slovenačkom prvoligašu za jučerašnji minimalan poraz koji su doživjeli u Prijedoru.

Mirko Mikić: Imamo kvalitet, bićemo bolji na startu sezone

Rukometaši Borac M:tela pokazali su dobre i loše strane na turniru u Trebinju, a trener Mirko Mikić ističe da se mora još dosta raditi, ali i da vjeruje da će tim igrati bolje kada krenu zvanična takmičenja.

Bez interneta korisnici M:tel-a u BiH

BANJALUKA - Većina korisnika M:tel-a u BiH ostala je danas nešto poslije 11 časova bez internet mreže.

Najčitanije