Mtel

M:tel u još jednoj akciji humanosti

Kompanija m:tel, dobro poznata po tome što podržava, ali i sama realizuje mnoge humane aktivnosti, ponovo je odgovorila na molbu za pomoć - porodici iz Ramića.

Fudbalere Borca dva boda dijele od Evrope

Fudbalerima Borca ostaje da osvoji još dva boda u preostale četiri utakmice protiv Slobode, Željezničara i Veleža u gostima ili Posušja u Banjaluci, te tako da i matematički ovjere plasman u evropska takmičenja naredne sezone.

M:tel donirao televizore OŠ "Branko Radičević" u Banjaluci

​Generalna direktorka kompanije m:tel Jelena Trivan posjetila je Osnovnu školu Branko Radičević u Banjaluci, 4. maja ove godine, te je tom prilikom uručila poklon m:tel-a ovoj školi - televizore potrebne za kvalitetnije izvođenje nastave.

Radnik, Rudar i Leotar bez licence

Fudbalski klubovi Radnik Bijeljina, Rudar Prijedor i Leotar Trebinje nisu dobili licencu za učešće u M:tel Premijer ligi BiH, kao i UEFA takmičenjima za narednu sezonu.

Ser­gej Ja­ki­ro­vić: Do kra­ja ćemo igra­ti lje­pše i ru­ši­ti re­kor­de

Ve­li­ki us­pjeh neće uga­si­ti mo­ti­va­ci­ju, u nas­tav­ku se­zo­ne ćemo igra­ti još lje­pše i ru­ši­ti re­kor­de, po­ručio je Ser­gej Ja­ki­ro­vić, šef stručnog šta­ba Zrinj­skog.

Sarajevo sa šest golova ispratilo Rudar sa "Koševa"

Fudbaleri Sarajeva sa šest golova u mreži ispratili su danas igrače prijedorskog Rudara u utakmici 25. kola M:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Borac želi zaustaviti zahuktali Zrinjski

Derbi 25. kola M:tel Premijer lige BiH igra se u Banjaluci, gdje aktuelni šampion Borac dočekuje lidera na tabeli, ekipu Zrinjskog.

Treći dio sezone: Nemanja Bilbija juri titulu i rekorde

Treći krug takmičenja u M:tel Premijer ligi BiH sasvim sigurno biće u znaku ekipe Zrinjskog i njenog fudbalera Nemanje Bilbije.

Penzioner dobio sitroen C3 pa ga poklonio snahi

BANJALUKA - Milomir Demonjić iz Bijeljine dobitnik je automobila sitroen C3 glavne nagrade u nagradnoj igri kompanije "M:tel", koja nosi naziv "M:tel te nagrađuje: telefon uzmi, auto preuzmi!", koja je organizovana u saradnji sa brendom OnePlus.

Sukob navijača i policije u Tuzli

Posljednja utakmica 22. kola M:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine igrana danas na stadionu „Tušanj“ u Tuzli između fudbalera Slobode i Zrinjskog imala je svoje treće, neslavno, poluvrijeme, jer su se sukobili navijači iz Mostara i policija.

Mtel najvrednija telekomunikaciona kompanija u BiH

Berzansko tržište u posljednje vrijeme pokazuje da Mtel, jedna od najvažnijih srpskih kompanija u BiH, prestiže konkurenciju i postaje najvrednija telekomunikaciona kompanija u zemlji. Cijena Mtel-ovih akcija je porasla za više od 60 odsto u odnosu na početak 2021. godine, a tržišna kapitalizacija za oko 300 miliona KM i sada iznosi 786 miliona KM.

Legendarno iskustvo uz GoPro Hero9 Black: Već od 67 KM mjesečno u m:telu

GoPro kamera je postala sinonim za snimanje u pokretu, snimanje adrenalinskih sportova i avantura, a verzija GoPro HERO 9 Black je postavila nove standarde za snimanje dinamičnih scena i donijela značajna poboljšanja u gotovo svakom aspektu.

Izabrani pobjednici petog m:tel App takmičenja

U petom ciklusu m:tel App takmičenja za srednjoškolce iz Bosne i Hercegovine u kreiranju mobilnih aplikacija za Android ili iOS, ove godine su na državnom nivou za najboljih pet odabrane aplikacije iz Banjaluke, Modriče, Visokog, Gradiške i Doboja.

Dodijeljene stipendije 12. generaciji m:stipendista

Svečana dodjela stipendija, koje kompanija m:tel već 12. godinu zaredom uručuje najuspješnijim studentima elektrotehničkih fakulteta iz BiH, održana je u utorak 8. februara u Istočnom Sarajevu na Elektrotehničkom fakultetu.

Tarifne opcije za još više komunikacije

M:tel postpaid kao i prepaid tarife za mobilnu telefoniju u okviru svojih paketa nude veliki izbor bonusa za razgovore, poruke i mobilni net. Vi ste ti koji uvijek birate tarifu koja će odgovoriti na sve vaše potrebe za komunikacijom.

Najčitanije