Muškarac

Muškarcu za kršenje izolacije kazna 1.000 KM

KOTOR VAROŠ - Pedesetsedmogodišnjaku, koji je prekršio mjeru kućne izolacije u Kotor Varoši, biće izdat prekršajni nalog od 1.000 KM, saopšteno je iz opštinske komunalne policije.

Soliter pod blokadom zbog zaraženog muškarca

SARAJEVO - Kantonalni štab civilne zaštite Srednjobosanskog kantona, uz podršku policije, potpuno je blokirao soliter i sve stanare u Novom Travniku zbog muškarca pozitivnog na virus korona, koji tu živi.

Hrvatska ima najviše gojaznih muškaraca među zemljama EU

ZAGREB - Hrvatska ima najveću stopu gojaznosti među odraslim muškarcima u zemljama Evropske unije, saopšteno je danas u Zagrebu povodom Svjetskog dana gojaznosti, 4. marta.

Muškarac porijeklom iz BiH žrtva masakra u Njemačkoj

Među žrtvama ekstremno desničarskog terorističkog napada u njemačkom gradu Hanau nalazi se i jedan muškaraca porijeklom iz Bosne i Hercegovine, objavili su njemački mediji.

Pronađeno beživotno tijelo muškarca, policija traga za njegovim sinom

BRČKO- Tijelo Slaviše Jovičevića (63) pronađeno je u srijedu u njegovoj kući u Novom naselju u Brezovom Polju kod Brčkog, a on je ubijen hicima iz automatske puške.

Uhapšen muškarac za kojim je bila raspisana potraga

MRKONJIĆ GRAD - Policija iz Jezera uhapsila je muškarca čiji su inicijali E.Ć. iz Donjeg Vakufa za kojim je raspisana centralna potraga zbog više krivičnih djela.

Kako kupiti savršeno odijelo

Ako odijelo čini čovjeka, tada se bar oko tog komada odjeće morate posebno potruditi.

Muškarac se utopio u šahtu

ZAGREB - U Čakovečkoj ulici u Zagrebu utopio se muškarac koji je upao u vodovodni šaht u porodičnoj kući, javili su hrvatski mediji.

Priveden muškarac zbog prijetnje eksplozivnom napravom

MANČESTER - Policija grofovije Širi Mančester u Engleskoj privela je muškarca koji je tvrdio da kod sebe ima eksplozivnu napravu, javili su britanski mediji.

Panika pred vjenčanje više hvata muškarce nego žene

Obično se sva euforija, pa i stres oko vjenčanja, pripisuju ženama. Ali, ispostavilo se da panika po tom pitanju više hvata muškarce.

Najčitanije