Muškarac

Evo kako da postanete šmeker

Fizički izgled nije ono što jednog muškarca čini zavodnikom ili frajerom. Svakako da je fizički izgled bitan, ali ne i dovoljan. Postoje određene stvari koje su bitnije od ljepote i koje čine muškarca privlačnim i poželjnim.

U Beogradu ubijen muškarac

BEOGRAD - Na Banovom Brdu došlo je do pucnjave u kojoj je muškarac pogođen sa više hitaca u grudi i glavu.

Ranjen muškarac u Sarajevu

SARAJEVO - U opštini Novo Sarajevo nepoznato lice ranilo je iz vatrenog oružja muškarca čiji su inicijali D.H. (34) iz Sarajeva, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede.

Šta izbor revera govori o vama?

Ukoliko nekada idete u kupovinu odijela, možda će vas prodavačica upitati kakve revere preferirate. Možda vam se to čini kao jedan mali, nebitan detalj, ali rever zapravo može da promijeni kompletan izgled odijela.

Brijanje britvom: Izgubljeni muški ritual

Brijanje je nekad bio pravi muški ritual koji se pojavom električnih brijača i raznoraznih britvica s mnogostrukim oštricama pretvorio u potpuno sigurnu dnevnu rutinu koju obavljamo u nekoliko minuta.

Umro najstariji muškarac u SAD

Ričard Overton, najstariji veteran iz Drugog svetskog rata i najvjerovatnije najstariji muškarac u SAD, preminuo je u Teksasu u 113. godini.

Šešir - neodoljiv dio muške garderobe

Kao i mnogi drugi modni dodaci tako se i šeširi sve više vraćaju u modu. Pored toga što izgledaju neodoljivo ukoliko se dobro iskombinuju sa ostatkom garderobe, šeširi takođe imaju u korisnu funkciju.

Najbolji trikovi za održavanje brade i brkova

Koliko često skraćivati bradu? Odgovor na ovo pitanje ovisi od bradonje do bradonje. Sve je stvar lične preferencije i kakav stil brade želite nositi.

Alpha Strong: Dokazano moćan u krevetu

Svaki muškarac želi biti apsolutni vladar svoje spavaće sobe, svaki muškarac želi osloboditi ekstazu u ženi i znati da ju je baš on tamo odveo.

Kako prirodnim putem možete ubrzati rast brade

U većini slučajeva najbolje je pustiti bradu da raste i redovno je njegovati, držati čistom i hidratiziranom, a ona će rasti svojim najprirodnijim (zdravim) tempom.

Najčitanije