Muškarac

Muškarac preminuo od posljedica smrzavanja

TUZLA - Tijelo muškarca pronađeno je pored magistralnog puta Zvornik-Tuzla u mjestu Tojšići, opština Kalesija, a obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti smrzavanje, potvrdio je danas Srni portparol Tužilaštva Tuzlanskog kantona Admir Arnautović.

Uhapšen muškarac iz Sarajeva zbog krađa

ISTOČNO SARAJEVO - Policijski službenici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo uhapsili su muškarca čiji su inicijali R.H. (38) iz Sarajeva, zbog osnova sumnje da je u prethodnom periodu počinio više krivičnih djela teška krađa i krađa na području Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže.

Okružno tužilaštvo: Muškarac nije pokušao oteti maloljetnicu

BANJALUKA - Nakon sagledavanja svih činjenica i okolnosti na osnovu kojih se došlo u policijskom radu, kao i nakon do sada preduzetih mjera i radnji, Okružno javno tužilaštvo Banjaluka utvrdilo je da lice čiji su inicijali V.S. nije pokušalo nasilno da uvuče maloljetnicu u vozilo, te da nema elemenata krivičnog djela protivpravno lišenje slobode u pokušaju, saznaje Srna.

Muškarac pao sa terase i poginuo

BRČKO - U brčanskoj mjesnoj zajednici Šatorovići u subotu je poginula jedna osoba, potvrđeno je iz Policije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine.

Muškarac poginuo na željezničkoj stanici u Novom Gradu

PRIJEDOR - U Novom Gradu jutros je poginuo muškarac kada ga je u krugu željezničke stanice Dobrljin udario voz, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Prijedor.

Brada čuva muško zdravlje

Priroda je muškarcima podarila moćan štit kojeg žene nemaju - riječ je o bradi. Ona muškarce štiti od opeklina, sunca, alergena i bora.

Muškarac stradao u požaru

TUZLA - Muškarac čiji su inicijali M.M. (56) iz naselja Husejnovići kod Teočaka preminuo je od povreda zadobijenih u požaru koji je zahvatio nisko rastinje, rekao je danas Srni portparol MUP-a Tuzlanskog kantona Izudin Šarić.

Šta je muškarac bez dobre košulje

Nepisano je pravilo da u ormaru svakog muškarca starijeg od 21 godinu treba biti barem nekoliko košulja koje nose.

U Podgorici poginuo muškarac

PODGORICA - Pedesetdevetogodišnji muškarac čiji su inicijali V.V. poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na ulazu u Podgoricu iz pravca Cetinja, saopštila je crnogorska policija.

Ovo su znakovi da vam se žena "pretvara" u punicu

Zašto se svi muškarci plaše svojih punica? Zašto je najveći strah na svijetu da će vam se žena pretvoriti u punicu?

Najčitanije