Muškarac

Tijelo muškarca pronađeno u stanu, sumnjaju da je mrtav već pet godina

BEOGRAD - Tijelo 90-godišnjeg J. B. pronađeno je u njegovom stanu, u zgradi u Ulici Visokog Stevana 4 u centru Beograda, kada su komšije sa radnicima htjeli da provjere bezbjednost instalacija u cijelom stambenom objektu.

Osjetio suprugine trudove, plakao od bolova

Amerikanac Vilijam Trajs Betl kaže da je želio osjećaje pretočiti u riječi te je pojasnio kako "nikad nije vidio toliko ljubavi i snage" kao što je to osjetio gledajući suprugu Loren kako rađa njihova sina Romana, piše The Sun.

Pronađeno tijelo Srbina u sjevernoj Kosovskoj Mitrovici

PRIŠTINA - Tijelo Srbina čiji su inicijali V.M. (51) pronađeno je u njegovom stanu u sjevernoj Kosovskoj Mitrovici, rekao je Srni portparol Kosovske policijske službe (KPS) za region sjever Branislav Radović.

Kraj višesatne drame: Policajac se predao

BEOGRAD - Muškarac koji se danas zabarikadirao u stan u naselju Vojvode Vlahovića i prijetio da će se ubiti, poslije višesatnih pregovora predao se policiji.

Ubijen muškarac u Beogradu

BEOGRAD - Muškarac star između 30 i 35 godina ubijen je noćas oko 4.30 u Karađorđevoj ulici, kod Beton hale, u Beogradu, prenosi Prva televizija.

Muškarac koji je ukrao avio-bombu: Istegao sam mišiće noseći je

“Istegao sam mišić dok sam nosio avio-bombu pošto je teška, pa sam je potom natovario na bicikl”, priča muškarac koji je nakratko ukrao veliku eksplozivnu napravu u Janji kod Bijeljine.

Nema tragova nasilja na tijelu muškarca pronađenom u Trebišnjici

TREBINJE - Spoljašnjim pregledom tijela muškarca starije dobi, koje je danas plutalo rijekom Trebišnjicom u Trebinju, utvrđeno je da nema tragova nasilja.

Strava u Zagrebu: U stanu pronađeni obješeni muškarac i žena

ZAGREB - Dva tijela pronađena su kasno sinoć u jednom stanu na zagrebačkoj Trešnjevci.

Muškarac koji je prijetio skokom sišao sa zgrade i odšetao

ZADAR - Muškarac koji je se nalazio na krovu zgrade u Zadru i prijetio da će se baciti, sišao je sa krova i mirno odšetao, prenose hrvatski mediji.

Šta žene i muškarci ne vole tokom seksa

Kompanija koja proizvodi seksualne igračke Lovehoney provela je istraživanje na 3.000 odraslih koji su priznali što najviše mrze u krevetu za vrijeme seksa. Zanimljivo je kako se odgovori žena i muškaraca bitno razlikuju.

Najčitanije