Muškarac

Muškarac se utopio u šahtu

ZAGREB - U Čakovečkoj ulici u Zagrebu utopio se muškarac koji je upao u vodovodni šaht u porodičnoj kući, javili su hrvatski mediji.

S ovim tipovima muškaraca ćete najprije doživjeti orgazam

Veliki je broj faktora koji utiču na to hoće li žena doživjeti orgazam ili ne - od osjećaja opuštenosti u vlastitom tijelu, ljubavničkim vještinama partnera do same veličine njegovog "alata".

Priveden muškarac zbog prijetnje eksplozivnom napravom

MANČESTER - Policija grofovije Širi Mančester u Engleskoj privela je muškarca koji je tvrdio da kod sebe ima eksplozivnu napravu, javili su britanski mediji.

Panika pred vjenčanje više hvata muškarce nego žene

Obično se sva euforija, pa i stres oko vjenčanja, pripisuju ženama. Ali, ispostavilo se da panika po tom pitanju više hvata muškarce.

Tijelo muškarca pronađeno u stanu, sumnjaju da je mrtav već pet godina

BEOGRAD - Tijelo 90-godišnjeg J. B. pronađeno je u njegovom stanu, u zgradi u Ulici Visokog Stevana 4 u centru Beograda, kada su komšije sa radnicima htjeli da provjere bezbjednost instalacija u cijelom stambenom objektu.

Osjetio suprugine trudove, plakao od bolova

Amerikanac Vilijam Trajs Betl kaže da je želio osjećaje pretočiti u riječi te je pojasnio kako "nikad nije vidio toliko ljubavi i snage" kao što je to osjetio gledajući suprugu Loren kako rađa njihova sina Romana, piše The Sun.

Pronađeno tijelo Srbina u sjevernoj Kosovskoj Mitrovici

PRIŠTINA - Tijelo Srbina čiji su inicijali V.M. (51) pronađeno je u njegovom stanu u sjevernoj Kosovskoj Mitrovici, rekao je Srni portparol Kosovske policijske službe (KPS) za region sjever Branislav Radović.

Kraj višesatne drame: Policajac se predao

BEOGRAD - Muškarac koji se danas zabarikadirao u stan u naselju Vojvode Vlahovića i prijetio da će se ubiti, poslije višesatnih pregovora predao se policiji.

Ubijen muškarac u Beogradu

BEOGRAD - Muškarac star između 30 i 35 godina ubijen je noćas oko 4.30 u Karađorđevoj ulici, kod Beton hale, u Beogradu, prenosi Prva televizija.

Muškarac koji je ukrao avio-bombu: Istegao sam mišiće noseći je

“Istegao sam mišić dok sam nosio avio-bombu pošto je teška, pa sam je potom natovario na bicikl”, priča muškarac koji je nakratko ukrao veliku eksplozivnu napravu u Janji kod Bijeljine.

Najčitanije