Muškarac

Muškarac upao u bunar, spasili ga vatrogasci

BEOGRAD - Vatrogasci su večeras spasili pedesetšestogodišnjeg muškarca koji je u beogradskom naselju Veliki Mokri Lug upao je u bunar, dubok oko 15 metara, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

Zakoračio u vodu na Adi Ciganliji pa umro

BEOGRAD - Muškarac (65), preminuo je danas na Adi Ciganliji i to tek pošto je zakoračio u vodu.

Muškarac nestao u Prokuplju nađen obješen u napuštenoj kući

Dejan Lakićević (45) iz Prokuplja kome se gubi svaki trag od utorka ujutru kada je krenuo da bere pečurke u selu Prekašnica, pronađen je obješen u napuštenoj komšijskoj kući u selu Crna Čuka.

Muškarac prijetio bombama na stanici, policija ga ranila

MALME - Švedska policija ranila je sinoć muškarca na glavnoj željezničkoj stanici u Malmeu, nakon što su svjedoci rekli da je prijetio da nosi eksploziv i vatreno oružje.

Znakovi da trebate promijeniti partnera

Ne vjerujete u budućnost svog ljubavnog odnosa i smatrate da vas partner ne cijeni dovoljno? Ako se prepoznajete u ovim tačkama, onda biste ga svakako trebali zamijeniti boljim muškarcem.

Elegantna frizura poslovnog i modernog muškarca

Danas muškarci nose različite tipove frizura i teško je reći koja frizura je najbolja i koja je najpopularnija.

Želite izgledati kao Viking? Ovo je skandinavska muška frizura

U antici muškarci su posebno bili odgovorni i briga za svoju kosu, posebno kada je riječ o sjevernim narodima. U to doba muškarci su smatrali frizurom i kosom lica indikator muževnosti, hrabrosti i hrabrosti, tako da su skoro svi muškarci nosili dugu bradu, brkove i kosu na glavi. Zašto samo nacionalna kosa Vikinga, koja je postala poznata širom svijeta.

Kako su se mijenjali standardi muške ljepote tokom godina

Čini se da se standardi muške ljepote i stila nisu puno mijenjali tokom godina, posebno u odnosu na žene.

Šta oblik brade govori o muškarcu?

Muškarci u posljednje vrijeme sve više pažnje pridaju svojoj bradi. Pitanje "Šta je muškarac bez brkova?", tako je zamijenilo pitanje "Šta je muškarac bez brade?".

Žene trebaju više sna od muškaraca

Nedostatak sna je jedan od značajnih zabrinjavajućih faktora među ljudima svih godina jer je san ključan za fizičko i mentalno zdravlje.

Najčitanije