Muškarac

Muškarac preživio oko 90 uboda stršljena

GRUDE - Dvadesetpetogodišnjak iz Gorice u petak je preživio ubod oko 90 stršljena, inače jako opasnih kukaca koji u nekim slučajevima s jednim ubodom kod pojedinaca mogu izazvati smrt.

Muškarac povrijeđen u sječi šume priključen na aparate za disanje

BANJALUKA - Tridesetsedmogodišnji J.M. iz Doboja, koji je teško povrijeđen u sječi šume, priključen je na aparate za vještačko disanje i prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske.

Zašto muškarci vole konobarice?

Kada bi sve stavili na hrpu, konobari i konobarice su učinili više dobrih djela za ovaj svijet nego svi sveci zajedno.

Muškarac iz Nove Topole obolio od grоznicе Zаpаdnоg Nila

BANJALUKA - Stariji muškarac iz Nove Topole obolio je od groznica Zаpаdnоg Nilа, tako da je u RS do sada registrovano dva slučaja ovog oboljenja, potvrdili su iz Instituta zа јаvnо zdrаvstvо RS.

Kratka i jasna pravila za modernog muškarca

Dokle treba sezati kravata, koja je idealna veličina sakoa i odgovarajuća obuća, samo su neke dileme modernog muškarca koji želi biti moderan.

Tri najosjetljivije erogene zone kod muškaraca

Ako želite nešto posebno za svog partnera isporbajte ove tri najupečatljivije erogene zone.

Muškarac skočio u Vrbas, policija pokrenula potragu

BUGOJNO - Nepoznati muškarac u Bugojnu skočio je danas u rijeku Vrbas sa skakaonice u naselju Kopčić otkad mu se gubi svaki trag, potvrđeno je portalu klix.ba iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona.

Nestao muškarac, da li ste ga vidjeli?

SOKOLAC - Policiji je juče prijavljeno da je Slobodan Vuksanović (44), nastanjen u mjestu Gazivode, opština Sokolac, u noći između 10. i 11. avgusta napustio adresu stanovanja i otišao u nepoznatom pravcu.

Najčešći strahovi svakog muškarca

Muškarci smatraju da njihova snaga nije u nedostatku straha nego u njihovoj sposobnosti kontrolisanja strahova i skrivanja istih od sredine.

Najluđi retro seks savjeti ikad: Odbijte muža, muškarci su perverzni

Ženama je tokom 19. vijeka jedna od najvećih vrlina bila čednost lišena svake seksualnosti, osim za potrebe rađanja djece.

Najčitanije