Muškarac

Dva muškarca ranjena hladnim oružjem u centru Beograda

BEOGRAD - Dva muškarca povrijeđena su hladnim oružjem jutros u tržnom centru "Staklenac" u centru Beograda.

Transrodni muškarac trudan po drugi put i presrećan zbog toga

Transrodni muškarac Kayden Coleman (33), iz Njujorka, otkrio je da očekuje svoje drugo dijete, nakon što je jednom već proživio trudnoću i rodio kćerku Azaeliju. Kayden je započeo proces svoje transformacije iz ženske u mušku osobu još 2009. godine, ali nakon što je 2013. godine morao prestati uzimati testosteron, zbog mastektomije, ostao je u drugom stanju s bivšim partnerom.

Šta možete da saznate o muškarcu analizom položaja dok spava

Da biste saznali kakav je vaš muž ili dečko, posmatrajte ga dok spava. Tu, na krevetu pored vas, leži čitava priča o njegovim uspjesima i porazima.

Zašto žene manje obolijevaju i rjeđe umiru od COVID-19?

LONDON - Broj smrtnih slučajeva i zaraze zbog pandemije COVID-19 ukazuje na to da muškarci češće obolijevaju od žena i da imaju ozbiljne ili kritične komplikacije ako se to desi.

Muškarcu za kršenje izolacije kazna 1.000 KM

KOTOR VAROŠ - Pedesetsedmogodišnjaku, koji je prekršio mjeru kućne izolacije u Kotor Varoši, biće izdat prekršajni nalog od 1.000 KM, saopšteno je iz opštinske komunalne policije.

Soliter pod blokadom zbog zaraženog muškarca

SARAJEVO - Kantonalni štab civilne zaštite Srednjobosanskog kantona, uz podršku policije, potpuno je blokirao soliter i sve stanare u Novom Travniku zbog muškarca pozitivnog na virus korona, koji tu živi.

Hrvatska ima najviše gojaznih muškaraca među zemljama EU

ZAGREB - Hrvatska ima najveću stopu gojaznosti među odraslim muškarcima u zemljama Evropske unije, saopšteno je danas u Zagrebu povodom Svjetskog dana gojaznosti, 4. marta.

Muškarac porijeklom iz BiH žrtva masakra u Njemačkoj

Među žrtvama ekstremno desničarskog terorističkog napada u njemačkom gradu Hanau nalazi se i jedan muškaraca porijeklom iz Bosne i Hercegovine, objavili su njemački mediji.

Pronađeno beživotno tijelo muškarca, policija traga za njegovim sinom

BRČKO- Tijelo Slaviše Jovičevića (63) pronađeno je u srijedu u njegovoj kući u Novom naselju u Brezovom Polju kod Brčkog, a on je ubijen hicima iz automatske puške.

Uhapšen muškarac za kojim je bila raspisana potraga

MRKONJIĆ GRAD - Policija iz Jezera uhapsila je muškarca čiji su inicijali E.Ć. iz Donjeg Vakufa za kojim je raspisana centralna potraga zbog više krivičnih djela.

Najčitanije