Muškarac

Muškarac iz auta nudi djeci prevoz, derventska policija istražuje slučaj

DERVENTA - Roditelji učenika Područne osnovne škole “Nikola Tesla” u Maloj Sočanici uznemireni su misterioznim čovjekom koji vreba učenike poslije škole.

Povrijeđen muškarac ispod "Djevojačkih stijena"

SARAJEVO - Pripadnici Gorske službe spašavanja /GSS/ iz Sarajeva pokušavaju da pomognu povrijeđeno muškarcu koji se nalazi ispod "Djevojačkih stijena" na Romaniji.

Naučnici tvrde: Ovako izgledaju savršeni muškarac i žena

Naučnici tvrde da su napravili slike savršenog muškarca i žene, kombinujući strukturu lica najprivlačnijih slavnih osoba, piše "Daily Mail".

Kratka brada i dalje "žari"

Sve je više "dugobradih" muškaraca, ali istraživanja pokazuju da žene i dalje više padaju na one kraće, polunemarne bradice.

Muškarac ranjen sa više hitaca iz vozila u pokretu

BEOGRAD - MIRKO P. (36) iz Vinče ranjen je oko 12.30 na Smederevskom putu u Brestoviku kod Beograda, kad ga je za sada nepoznati napadač upucao u nogu.

Šta odnos muškarca prema majci govori o njemu?

Povezanost majke i sinova je velika, a sa psihološkog stanovišta, svaki muškarac koji njeguje dobar odnos sa majkom ima puno više razumijevanja prema ženama i bolji je partner. Obratite pažnju na njegov odnos s majkom jer on puno toga otkriva o njemu.

Muškarac preživio oko 90 uboda stršljena

GRUDE - Dvadesetpetogodišnjak iz Gorice u petak je preživio ubod oko 90 stršljena, inače jako opasnih kukaca koji u nekim slučajevima s jednim ubodom kod pojedinaca mogu izazvati smrt.

Muškarac povrijeđen u sječi šume priključen na aparate za disanje

BANJALUKA - Tridesetsedmogodišnji J.M. iz Doboja, koji je teško povrijeđen u sječi šume, priključen je na aparate za vještačko disanje i prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske.

Zašto muškarci vole konobarice?

Kada bi sve stavili na hrpu, konobari i konobarice su učinili više dobrih djela za ovaj svijet nego svi sveci zajedno.

Muškarac iz Nove Topole obolio od grоznicе Zаpаdnоg Nila

BANJALUKA - Stariji muškarac iz Nove Topole obolio je od groznica Zаpаdnоg Nilа, tako da je u RS do sada registrovano dva slučaja ovog oboljenja, potvrdili su iz Instituta zа јаvnо zdrаvstvо RS.

Najčitanije