Muškarci

Zbog čega muškarci kleče na lijevom koljenu kada prose djevojku

Vjerovatno ste bezbroj puta, kako na filmovima tako i u stvarnom životu, prisustvovali sceni gdje muškarac klekne ispred svoje izabranice i izgovori čuvene riječi: "Da li želiš da se udaš za mene?".

Dokle se stiglo s razvojem antibebi pilule za muškarce

Za razliku od kontraceptivnih pilula za žene, ove koje su za sada ispitane na miševima i namijenjene muškarcima - ne djeluju hormonalno, već privremeno isključuju receptor za proizvodnju spermatozida.

Kad su muškarci nezadovoljni brakom

Britanski Univerzitet u Batu radio je istraživanje čiji je cilj bio da utvrdi kako razlika u visini mesečnih primanja utiče na dinamiku odnosa jednog para.

Ispituje se kontraceptivna pilula za muškarce

Naučnici i dalje tragaju za muškim kontraceptivom koji nije kondom ili hirurgija. Novo preliminarno istraživanje tima sa Univerziteta u Minesoti dovelo je do razvoja nehormonskog oblika kontraceptiva koji je miševe u laboratoriji učinio sterilnim četiri do šest nedelja bez negativnih nusefekata. Prvi testovi pilule očekuju se krajem ove godine.

Žene obrazovanije, ali muškarci šefuju

BANJALUKA, SARAJEVO - Iako je u BiH više visokoobrazovanih žena u odnosu na muškarce, ali i dalje ih je manje na rukovodećim i pozicijama odlučivanja, naši sagovornici ističu da se žene nakon završenog fakulteta posvećuju porodici, te da njihova karijera zbog toga trpi.

Načini na koji muškarci kažu "volim te", a da ne izgovore ni riječ

Nisu svi muškarci isti kada je izražavanje osjećanja u pitanju. Nekima je često teško da izraze emocije. Kako onda da znate da li vas partner voli, čak iako vam to nikada ne kaže.

Seksualna želja muškarcima s godinama raste, ženama opada

Kod muškaraca je nivo testosterona, hormona koji kod oba pola podstiče seksualnost, i do nekoliko puta veći nego kod žena i pada sporije. Već nakon tridesete godine nivo ovog hormona kod žena počinje da opada.

Nataša Bekvalac otkrila da joj muškarci ne prilaze

Nataša Bekvalac tvrdi da tri godine nije bila ni sa jednim muškarcem jer niko ne smije da joj priđe.

Žena izbola nožem dva muškarca

BEOGRAD - U Ulici Peđe Milosavljevića na Novom Beogradu dogodio se sinoć incident u kome su ubodene dvije muške osobe nožem, javljaju srpski mediji.

Ovih osam stvari ne rade zreli muškarci

Muškarci često dugo ostanu djetinjasti, pa su žene skolone da kažu i poslije decenija braka da u mužu imaju još jedno dijete. Međutim, emotivna veza sa zrelim muškarcem tek pokaže koliko je mentalno odrastanje važno.

Istraživanje pokazalo kakve grudi muškarci najviše vole

Rezultati istraživanja su pokazali da žene s malim grudima nemaju razloga za brigu, veličina definitivno nije prioritet kod momaka.

Za čim muškarci zaista lude

Nije samo fizički izgled ono za čim muškarci "gube glavu". Donosimo vam spisak postupaka i osobina za kojima muškarci lude.

Šta muškarci misle kada za ženu kažu da je seksi, slatka ili lijepa?

Ako postoji "50 nijansi sive", zamislite koliko postoji nijansi muškog uma. I žene se ništa manje ne razlikuju jedna od druge. Neke ne vole kad im partner ponavlja da su seksi, druge žive samo za to da to čuju. Neke žene se odmah osjete bolje kad im momak kaže da su slatke, pogotovo kad su zbog nečega tužne ili se baš ne osjećaju sjajno.

Holandija iz ličnih karata izbacuje oznake za muški i ženski pol

Holandija iz ličnih karata izbacuje oznake za muški i ženski pol, a u poljima o polu biće samo - krstići. Dosad su ih stavljali samo ljudi koji se nisu bili odlučili kog su pola - transrodne osobe.

Čak 93,8 odsto žena u BiH samostalno obavlja sve kućne poslove

SARAJEVO - U BiH 93,8 odsto žena obavlja sve kućne poslove, što ostavlja negativne posljedice na njihov privatni i profesionalni život, rezultati su istraživanja koje je sprovela Agencije za ravnopravnost polova BiH Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice u Savjetu ministara.

Najčitanije