Municija

Pronađena municija na području Modriče

DOBOJ – Policija iz Doboja i Modriče u zajedničkoj akciji pronašla je i oduzela veću količinu municije tokom pretresa kuće, pomoćnih objekata i vozila koje koristi D.S. iz Modriče.

Oduzeto oružje i municija

SREBRENICA - Policijski službenici iz Srebrenice pronašli su određenu količinu oružja i municije u objektima u vlasništvu lica čiji su inicijali M.I. i R.Đ. iz ove opštine, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

U Gacku oduzeto oružje i municija

GACKO - Gatačka policija je u pretresu porodične kuće, pomoćnih prostorija i automobila pronašla i oduzela određenu količinu oružja i municije, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Porast izvoza: Kome BiH najviše prodaje oružja i municije?

SARAJEVO - Izvoz namjenske industrija BiH prošle godine iznosio je 212,93 miliona KM, što je više za oko četiri odsto u odnosu na 2018. godinu, izjavila je Srni direktor Sektora privrede Spoljnotrgovinske komore BiH Ognjenka Lalović.

Afera "Municija": Osumnjičeni za šverc oružja brani se sa slobode

ZADAR - Mišel Pavlović, koji je osumnjičen za šverc oružjem u aferi "Municija" u vojnoj vazduhoplovnoj bazi u Zemuniku, pušten je da se brani sa slobode, nakon što je istražni sudija u Zadru odbio prijedlog da mu bude određen istražni zatvor.

Policija Hong Konga: Upotrijebićemo bojevu municiju

HONG KONG - Policija Hong Konga zaprijetila je večeras da će upotrijebiti bojevu municiju ako demonstranti budu koristili smrtonosno oružje i nastave s nasiljem.

Oduzeta puška i municija

DOBOJ - Derventska policija je od lica čiji su inicijali M.Č. oduzela pušku, municiju i druge predmete, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Pronađeni municija i droga u Tuzlanskom kantonu

TUZLA - Policija će protiv sedam lica sa područja Tuzlanskog kantona podnijeti nadležnom tužilaštvu izvještaj zbog sumnje da su počinila krivična djela posjedovanje droge, municije, falsifikovanje isprave i krađe.

Oružane snage BiH imaju viška 6.100 tona municije

SARAJEVO - Oružane snage (OS) BiH imaju viška 6.100 tona municije, potvrđeno je "Nezavisnim" iz Ministarstva odbrane (MO) BiH.

Carinici "ulovili" Srbina sa tablicama LOVAC: Švercovao municiju i novac

Carinici su juče u saradnji sa policijom na izlaznoj strani graničnog prelaza Horgoš, zaplijenili više municije i novca od onoga što su putnici prijavili.

Najčitanije