Mural

Ustaškim obilježjem oskrnavljen mural Balaševiću u Novom Sadu

NOVI SAD - Mural posvećen preminulom kantautoru Ðorđu Balaševiću, koji je u martu na Limanu u Novom Sadu oslikao umjetnik iz Doboja, oskrnavljen je juče ustaškim simbolom, javlja 021.rs.

Vladika Atanasije dobio mural u Trebinju

TREBINJE - Vladika Atanasije, koji je preminuo prije četiri dana, dobio je mural u Trebinju.

Otkriven mural posvećen Marinku Madžgalju kod Ateljea 212

Mural posvećen Marinku Madžgalju otkrivane je danas u pasažu između solitera na uglu Vlajkovićeve i službenog ulaza u pozorište Atelje 212, u kome je prerano preminuli glumac bio stalni član ansambla do 2012. godine.

Mural posvećen Bojanu Kljajiću čuva sjećanje na velikog prijatelja

GRADIŠKA - Mural posvećen Bojanu Kljajiću, koji je preminuo u 39. godini, oslikao je umjetnik Renato Rakić u saradnji s prijateljima ispod mosta na rijeci Savi kod graničnog prelaza u Gradišci.

Đokovićev mural na zidinama Rolan Garosa

Možda Rafael Nadal jeste "kralj šljake", ali lik Novaka Đokovića dominira kompleksom Rolan Garosa na dan velikog finala.

Priveden zbog crtanja murala s likom Momira Bulatovića

PODGORICA - Crnogorska policija privela je nosioca liste SNP-a u Budvi Vuka Jovanovića zbog crtanja murala s likom Momira Bulatovića na zidu u Miločerskom parku.

U Trnovu mural Novaka Đokovića visok osam metara

ISTOČNO SARAJEVO - Akademski slikar iz Istočnog Sarajeva Miloš Popović, autor murala Novaka Đokovića koji je naslikan na stambenoj zgradi na Trgu Srđana Kneževića u Trnovu, izjavio je Srni da je ovo bio poprilično težak i izazovan posao, s obzirom na to da je riječ o portretu i odgovornosti da lik treba da bude autentičan.

Voditeljka pozirala uz mural posvećen Maradoni i "ukrala" svu pažnju

Italijanska sportska voditeljka kolumbijskog porijekla pozirala je uz mural posvećen Dijegu Maradoni, a fotografije i snimci koje je objavila na Instagramu oduševile su njene fanove.

Uništen mural Nebojši Glogovcu u Užicu

Mural posvećen Nebojši Glogovcu, koji se nalazio u Ulici Momčila Tešića u Užicu prelijepljen je reklamom i uništen, prenose lokalni mediji.

Novi mural Nataše Konjević oduševio stanovnike grada na Savi

Banjalučka umjetnica Nataša Konjević predstavila je novi mural pod nazivom "Dom", koji je uradila na jednoj zgradi u Gradišci i koji je izazvao ogromnu pažnju tamošnje, ali i javnosti cijele Republike Srpske.

Najčitanije