Mural

Priveden zbog crtanja murala s likom Momira Bulatovića

PODGORICA - Crnogorska policija privela je nosioca liste SNP-a u Budvi Vuka Jovanovića zbog crtanja murala s likom Momira Bulatovića na zidu u Miločerskom parku.

U Trnovu mural Novaka Đokovića visok osam metara

ISTOČNO SARAJEVO - Akademski slikar iz Istočnog Sarajeva Miloš Popović, autor murala Novaka Đokovića koji je naslikan na stambenoj zgradi na Trgu Srđana Kneževića u Trnovu, izjavio je Srni da je ovo bio poprilično težak i izazovan posao, s obzirom na to da je riječ o portretu i odgovornosti da lik treba da bude autentičan.

Voditeljka pozirala uz mural posvećen Maradoni i "ukrala" svu pažnju

Italijanska sportska voditeljka kolumbijskog porijekla pozirala je uz mural posvećen Dijegu Maradoni, a fotografije i snimci koje je objavila na Instagramu oduševile su njene fanove.

Uništen mural Nebojši Glogovcu u Užicu

Mural posvećen Nebojši Glogovcu, koji se nalazio u Ulici Momčila Tešića u Užicu prelijepljen je reklamom i uništen, prenose lokalni mediji.

Novi mural Nataše Konjević oduševio stanovnike grada na Savi

Banjalučka umjetnica Nataša Konjević predstavila je novi mural pod nazivom "Dom", koji je uradila na jednoj zgradi u Gradišci i koji je izazvao ogromnu pažnju tamošnje, ali i javnosti cijele Republike Srpske.

Otkriven mural u banjalučkom vrtiću "Bambi"

BANJALUKA - U banjalučkom vrtiću "Bambi" danas je otkriven mural likovne umjetnice Nataše Konjević u okviru obilježavanja Svjetskog dana zaštite životne sredine.

Trebinje dobija mural Nebojše Glogovca

TREBINJE - Trebinjac Miloš Narančić uradio je na stambenoj zgradi u Trebinju, preko puta Srednjoškolskog centra, mural sa likom svoga poznatog, prerano preminulog zemljaka Nebojše Glogovca.

Mural sa ustaškim simbolima i u Splitu

Nakon Vukovara i u Splitu, nedaleko od stadiona na Poljudu, osvanuo je mural sa grbom HOS i ustaškim pozdravom "za dom spremni".

Prekrečili Njegošev mural: "Zatvorili mu oči da ne gleda šta radite"

Progon SPC i Srba u Crnoj Gori nastavlja se nesmanjenom žestinom. Dešavanja u Nikšiću, Pljevljima i Andrijevici zasjenila su aktuelnosti iz drugih gradova.

Umjetnici iz Podgorice vrijeme provode slikajući murale na krovu zgrade

Da se i u vremenu karantina kao što je slučaj sada, kada je cijeli svijet pogođen epidemijom koronavirusa, može biti kreativan, pokazuje slučaj umjetnika iz Podgorice.

Najčitanije