Mustafa Hasanbašić

Ponovo ukinuta presuda Hasanbašiću za pokušaj ubistva policajaca

BANJALUKA - Mustafi Hasanbašiću, optuženom za pokušaj ubistva policajaca Nermina Suljića i Almira Zaimovića iz Doboja, Vrhovni sud Republike Srpske ponovo je ukinuo presudu.

Optuženom za pokušaj ubistva policajaca kod Doboja 13 godina robije

BANJALUKA - Mustafa Hasanbašić (42) iz Tešnja osuđen u ponovljenom postupku u Okružnom sudu u Banjaluci na 13 godina zatvora zbog više krivičnih djela, uključujući i pokušaj ubistva policajaca na koje je, po presudi, pucao u mjestu Glavice kod Doboja.

Mući ukinuta presuda od 14 godina zatvora

BANJALUKA - Vrhovni sud Republike Srpske ukinuo je presudu Mustafi Hasanbašiću zvanom Muća (42) iz Tešnja koji je osuđen na 14 godina robije zbog više krivičnih djela i pokušaja ubistva policajaca u Glavicama kod Doboja.

Nakon drame u Doboju, pohvale za dva junaka u plavoj uniformi

DOBOJ - Nermin Suljić i Almir Zaimović, iskusni policajci Policijske uprave Doboj koji su prije 12 dana povrijeđeni tokom pucnjave u naselju Miljkovac, biće pohvaljeni za odvažnost koju su pokazali.

Predložen pritvor za napadača na dobojsku policiju

BANJALUKA - Republičko javno tužilaštvo predložilo je pritvor za Mustafu Hasanbašića iz Tešnja, osumnjičenog za pokušaj ubistva policajca u Doboju, nakon čega je automobilom pobjegao ka Maglaju, gdje je uhapšen.

Uhvaćeni bjegunac "zanijemio" na ispitivanju

BANJALUKA, DOBOJ - Ni riječi nije htio da kaže tokom ispitivanja. Na svako pitanje koje mu je postavljeno pravio se i gluv i nijem. Hladnokrvno je ćutao, ne želeći nikakvu komunikaciju s istražiocima.

Napadač na dobojsku policiju predat Tužilaštvu

BANJALUKA - Mustafa Hasanbašić iz Tešnja, koji je juče uhapšen na području Maglaja, nakon što je dan ranije, kako ga terete, zapucao na dobojske policajce, predat je Republičkom javnom tužilaštvu u Banjaluci.

Mustafa Hasanbašić predat policiji u Banjaluci

BANJALUKA - Mustafa Hasanbašić iz Tešnja, koji je uhapšen na području Maglaja zbog pokušaja ubistva policijskih službenika u dobojskom naselju Miljkovac, predat je Upravi za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, saznaje Srna.

Novinar "Nezavisnih" na terenu kojim se traga za odbjeglim Hasanbašićem

DOBOJ - Mustafa Hasanbašić iz Tešnja za kojim policija traga više od 24 časa digao je na noge i mještane sela Donji Rakovac, kod Maglaja jer je lokalnim putem, tvrde mještani projurio otetim taksi vozilom.

Policija još traga za Hasanbašićem

DOBOJ - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske nastavili su i danas intenzivnu potragu za licem čiji su inicijali M.H. koje je u Doboju učestvovalo u napadu na policiju, potvrdila je Srni portparol MUP-a Srpske Danica Gnjatović.

Najčitanije