Mustafa Sandal

Emina Jahović: Mustafa i ja smo smo u kontaktu

Pjevačica Emina Jahović ponovo je u komunikaciji i dobrom odnosu sa bivšim mužem Mustafom Sandalom, sa kojim je zbog alimentacije i na sudu.

Emina Jahović komunicira sa bivšim suprugom

Pjevačica Emina Jahović rekla je da je poput mnogih muzičara osjetila krizu zbog pandemije, ali da je zadovoljna kako se njen biznis odvija, a zatim se osvrnula na odnos sa bivšim suprugom sa kojim je na sudu, sinovima ali i ljubavi koju priželjkuje.

Eminin bivši krio vezu, sad se javno obratio 20 godina mlađoj djevojci

Turski pjevač Mustafa Sandal (51), bivši suprug Emine Jahović, nakon razvoda od pjevačice sreću je pronašao kraj 20 godina mlađe djevojke.

Eminin bivši muž napao novinare

Jedan od najpopularnijih turskih pjevača Mustafa Sandal, bivši suprug Emine Jahović, u centru je skandala i rata sa turskim medijima zbog plavuše sa kojom se nedavno fotografisao.

Mustafa bijesan na Eminu: Uzeće joj kuću i smanjiti alimentaciju?

Mustafa Sandal, bivši muž Emine Jahović, bijesan je na svoju bivšu suprugu i spreman je da joj uzme kuću i smanji alimentaciju ukoliko sazna da ga je varala i tokom braka sa njim.

Emina o Mustafi: Bićemo dobri prijatelji

Pjevačica Emina Jahović nedavno je došla iz Istanbula u Beograd zbog poslovnh obaveza, odnosno zbog snimanja novog spota.

Pomirili se Emina Jahović i Mustafa Sandal?

Pjevačica Emina Jahović i njen suprug Mustafa Sandal su odlučili da prevaziđu sve nerazmirice i da se, zarad svojih sinova, pomire.

Turski mediji: Mustafa ostavio Eminu jer je puno trošila

Muzički par Emina Jahović i Mustafa Sandal našao se u žiži medijske pažnje nakon informacije da se razvode.

Najčitanije