Muzej savremene umjetnosti Republike Srpske

Izložba "Savremena umetnost Čačka" od petka u MSU RS

BANJALUKA - Izložba "Savremena umetnost Čačka", koja obuhvata radove 16 umjetnika različitih generacija, senzibiliteta i afiniteta iz Čačka, od petka 23. oktobra do 23. decembra biće otvorena u Muzeju savremene umjetnosti Republike Srpske (MSU RS).

Sarita Vujković: Umjetnost ne treba sklanjati ni pod kakvu cijenu

BANJALUKA - Izložba mlade umjetnice Milene Ivić pod nazivom "Šta da radimo sa svom ovom slobodom?", koja je otvorena u "Galeriji Plus", povučena je proteklog vikenda zbog navodnih pritužbi koje su uslijedile nakon otvaranja.

MSURS: Vođenje kroz “Autorefleksiju”

BANjALUKA - Posljednje stručno vođenje kroz postavku izložbe “Rekonstrukcija - Četiri pogleda na savremenu umjetničku scenu u Republici Srpskoj” biće održano večeras.

Počela sanacija krova MSU RS

BANJALUKA - Sanacija krova Muzeja savremene umjetnosti RS u Banjaluci počela je ovih dana, u okviru prve faze obnove zgrade te institucije kulture.

Na ljeto kreće obnova Muzeja savremene umjetnosti RS

Muzej savremene umjetnosti Republike Srpske (MSURS) na ljeto bi trebalo da krene u najavljenu obnovu objekta te je tim povodom raspisao i tender za prvu fazu radova.

Muzej savremene umjetnosti RS za posjete otvoren od četvrtka

BANJALUKA - Muzej savremene umjetnosti Republike Srpske u Banjaluci od sutra će biti otvoren za posjete, a u skladu sa mjerama nadležnih nisu dozvoljene grupne posjete.

Digitalne izložbe i iz MSU RS

BANJALUKA - Zbog teških okolnosti u kojima smo se našli i vanrednih preventivnih mjera Vlade Republike Srpske, institucije kulture su iz sigurnosnih razloga zatvorile svoja vrata za posjetioce.

MSU RS nagradio Dragoslava Malinića

BANJALUKA - Osamnaestu godinu zaredom Muzej savremene umjetnosti Republike Srpske (MSU RS) nagradio je studente završne godine studija iz oblasti likovne umjetnosti na godišnjoj izložbi radova studenata Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjaluci.

Najčitanije