Muzičari

Muzičari dobijaju podršku za koncerte putem društvenih mreža

Širenje virusa korona uticalo je na sve grane industrije. Mjere koje su donesene su neophodne da bi se spasili životi i zaustavilo napredovanje pandemije, a kako su ovim mjerama zahvaćeni svi članovi našeg društva, tako i muzičari koji žive od koncertnih gužvi ovih nedjelja vrijeme provode u svojim domovima.

Velikani iz svijeta muzike i filma koji imaju uspješne privatne poslove

Legendarni holivudski glumac Metju Mekonahi nedavno je postao redovni profesor na Odjeljenju za radio, televiziju i film na Univerzitetu u Teksasu. Njegov posao će biti da u praktičnoj nastavi pokaže kako izgleda proces pravljenja filmova, od pisanja scenarija do finalnog proizvoda u bioskopima.

Oni "obrću" milione: Velike turneje donose velike prihode

Velika imena muzičke industrije glavni dio svojih prihoda ubiru od turneja, pokazuje lista specijalizovanog američkog časopisa Bilbord na kojoj se nalazi 50 muzičara sa najvišim prihodom.

Humanitarna svirka banjalučkih muzičara u "Shamrock pubu" u Banjaluci

Grupa banjalučkih muzičara je odlučila da udruži svoje snage i održi humanitarnu svirku za porodicu Nikočev iz banjalučkog naselja Lazarevo. Članovi bendova "Tupas mene", "Supersonic", "Transfer blama", bivšeg sastava J.M.P. i grupe "Voodoo Mojo" organizovali su se pod simpatičnim imenom "100 gitara nigdje dvanaesterca" i sviraće sutra sa početkom u 21 čas u banjalučkom "Shamrock pubu".

Najčitanije