Muzika

Stiže knjiga "Kako (ni)je propao rokenrol u Srbiji"

Čuveni beogradski, srpski i jugoslovenski rok novinar Duško Antonić, nakon višegodišnjeg rada, napokon će na tržište izbaciti knjigu "Kako (ni)je propao rokenrol u Srbiji".

Dženan Lončarević otkrio da ima nadimak

Muzičar Dženan Lončarević je u "Vikendu na K1" na K1 televiziji otkrio do sada nepoznate detalje o sebi.

Sin poznatog muzičara preminuo u 21. godini

Denis Teofikov sin je poznatog muzičkog para iz Bugarske, preminuo je u 21. godini, a tragičnu vijest saopštili su njegovi roditelji i kolege sa kojima je sarađivao.

Selin Dion otkazala koncerte zbog zdravstvenih problema

Selin Dion primorana je da otkaže koncerte koje je planirala da održi u novembru mjesecu, ali i u januaru i u februaru mjesecu naredne godine.

Poslije 15 godina novi album Pepersa

Bubnjar Čad Smit potvrdio je za Roling Stone ono što su mnogi obožavaoci grupe priželjkivali poslije vijesti o povratku omiljenog gitariste RHCP - novi album je skoro završen.

Mia Malešević za "Nezavisne": Kroz muziku prenosim emocije, stavove i ljubav

Mia Malešević je mlada Banjalučanka koja je nedavno predstavila svoj prvi singl "Od tebe bolja". Iako se školovala i u Švajcarskoj, oduvijek je znala da će njen životni odabir, koji je započela sa devet godina na "Đurđevdanskom festivalu", biti muzika.

Prodaja sopstvene muzike postala trend

Mnoge svjetski poznate ličnosti, među kojima su Tina Tarner, Dejvid Geta, Šakira i Bob Dilan, odlučile su se na veliki korak u karijerama, te su svoja autorska prava na neke od najpopularnijih pjesama ili čak na cijeli muzički opus prodale velikim kompanijama.

"Jesenja sonata": Pet dana najljepših klasičnih nota

BANJALUKA - Poznati gitarista i kompozitor iz Srbije Nemanja Bogunović i njegov "Strings attached" kvintet otvoriće sutra veče u 20 časova 4. Internacionalni muzički festival "Jesenja sonata" u Koncertnoj dvorani Banskog dvora. Poseban gost na koncertu biće operska diva, sopran Snežana Savičić Sekulić.

Odlučili da proglase Jokića "najgorim" bar u nekoj kategoriji

Igrači Denver Nagetsa su većinski odlučili da proglase Nikolu Jokića najgorim, makar u nekoj kategoriji.

Ana Ćurčin o nagradi "Milan Mladenović": Nisam navikla da pobeđujem

Nisam navikla da pobeđujem, došla sam večeras da podržim svoje kolege, zbunjena je bila Ana Ćurčin kada je shvatila da treba da izađe na pozornicu i preuzme nagradu koju dodjeljuje Zadužbina Milana Mladenovića za najbolju pjesmu na prostoru bivše Jugoslavije.

Najčitanije