NBA

Jokić negativan na koronu

Srpski košarkaš i centar Denver Nagetsa Nikola Jokić izliječio se od virusa korona.

Danilo Galinari za "Nezavisne": Bićemo sigurni u Orlandu

Siguran sam da će iz NBA lige učiniti sve da svi budemo sigurni u Orlandu, rekao je u ekskluzivnom razgovoru za "Nezavisne" Danilo Galinari, košarkaš NBA franšize Oklahoma Siti Tandera.

Još devet NBA igrača pozitivno na koronavirus

Manje od sedam dana prije predviđenog roka za otvaranje trening-kampova na Floridi još je devet košarkaša iz NBA lige testirano pozitivno na koronavirus.

Meloun: Radimo na tome da se Jokić vrati u SAD

Trener NBA ligaša Denevera Majkl Meloun rekao je da se košarkaš Nikola Jokić osjeća dobro i da rade na tome da se ovih dana iz Srbije vrati u SAD.

Još tri slučaja zaraze virusom korona u NBA ligi

NBA ligaš Nju Orleans objavio je da su tri njiihova košarkaša zaražena virusom korona i da su u samoizolaciji, ali nisu naveli imena igrača.

Zdravlje porodice ispred nastupa na završnom turniru NBA lige

Košarkaš Bruklin Netsa Vilson Čendler rekao je da neće učestvovati na završnom turniru NBA lige u Orlandu koji bi trebalo da počne 31. jula. Čendler je odluku donio kako ne bi rizikovao da ugrozi zdravlje članova porodice.

Na virus korona pozitivno 16 od 302 testirana NBA igrača

NBA liga je saopštila da je od 302 testirana košarkaša, njih 16 pozitivno na virus korona, izvijestio je Reuters.

Nikola Jokić ima virus korona?

Srpski košarkaš Nikola Jokić pozitivan je na virus korona, objavili su američki novinari Adrijan Vojnarovski i Brajan Vindhorst.

Zbog virusa korona obustavljeni treninzi Sansa

Košarkaši Finiks Sansa su prekinuli treninge jer su u timu potvrđena dva nova slučaja virusa korona objavio je "Arizona republic".

Otkriveni detalji "pametnog prstena" u borbi protiv virusa korona

NBA košarkaši nosiće takozvani "pametan prsten" tokom boravka u Orlandu gdje će se se od 30. jula održati završnica sezone.

Najčitanije