NBA Liga

Još devet NBA igrača pozitivno na koronavirus

Manje od sedam dana prije predviđenog roka za otvaranje trening-kampova na Floridi još je devet košarkaša iz NBA lige testirano pozitivno na koronavirus.

Meloun: Radimo na tome da se Jokić vrati u SAD

Trener NBA ligaša Denevera Majkl Meloun rekao je da se košarkaš Nikola Jokić osjeća dobro i da rade na tome da se ovih dana iz Srbije vrati u SAD.

Još tri slučaja zaraze virusom korona u NBA ligi

NBA ligaš Nju Orleans objavio je da su tri njiihova košarkaša zaražena virusom korona i da su u samoizolaciji, ali nisu naveli imena igrača.

Zdravlje porodice ispred nastupa na završnom turniru NBA lige

Košarkaš Bruklin Netsa Vilson Čendler rekao je da neće učestvovati na završnom turniru NBA lige u Orlandu koji bi trebalo da počne 31. jula. Čendler je odluku donio kako ne bi rizikovao da ugrozi zdravlje članova porodice.

Zbog virusa korona obustavljeni treninzi Sansa

Košarkaši Finiks Sansa su prekinuli treninge jer su u timu potvrđena dva nova slučaja virusa korona objavio je "Arizona republic".

Otkriveni detalji "pametnog prstena" u borbi protiv virusa korona

NBA košarkaši nosiće takozvani "pametan prsten" tokom boravka u Orlandu gdje će se se od 30. jula održati završnica sezone.

Treneri stariji od 60 godina možda neće moći biti na klupi

Komesar NBA lige Adam Silver rekao je da postoji mogućnost da treneri koji imaju više od 60 godina ne budu na klupi tokom utakmica jer su u rizičnoj grupi zbog virusa korona, prenio je “ABC news.

ESPN: Kraj NBA lige u oktobru, završnica sa 22 ekipa

Sezona u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu (NBA) mogla bi da se nastavi 31. jula u Orlandu, prenosi ESPN.

Gasol: Ne treba da se plašimo da igramo ponovo

Košarkaš Toronta Mark Gasol rekao je da razumije zabrinutost svojih kolega u vezi sa nastavkom sezone u NBA, ali da ne treba da postoji strah od ponovnog igranja.

Milvoki savladao Indijanu, Dragić jači od Vučevića

Košarkaši Milvoki Baksa savladali su Indijana Pejserse na svom parketu sa 119:100 i vratili se na pobjednički kolosjek, poslije poraza od Majami Hita.

Najčitanije