NDP

Predsjednici parlamentarnih stranaka na sastanku kod Dodika

BANJALUKA - U zgradi Vlade Republike Srpske u Banjaluci u toku je sastanak predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika sa predsjednicima parlamentarnih političkih stranaka iz Republike Srpske.

NDP postaje dio vladajuće većine u RS

BANJALUKA - Narodni demokratski pokret (NDP) biće dio vladajuće skupštinske većine u RS, potvrdio je Radovan Kovačević, portparol SNSD-a, nakon sastanka delegacija dvije stranke.

Počeo sastanak delegacija SNSD-a i NDP-a

BANJALUKA - Delegacije SNSD-a i NDP-a, koje predvode lideri tih stranaka Milorad Dodik i Dragan Čavić, počele su sastanak u Banjaluci.

Sastanci SNSD-a sa grupom Obrena Petrovića i NDP-om

BANJALUKA - Delegacija Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) sastaće se danas u Banjaluci sa grupom Obrena Petrovića iz Doboja.

Sutra sastanci SNSD-a sa grupom Obrena Petrovića i NDP-om

BANJALUKA - Delegacija Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ sastaće se sutra u Banjaluci sa grupom Obrena Petrovića iz Doboja.

Opozicija spala na dva slova

BANJALUKA - Kao što se moglo i pretpostaviti, nakon izbornog poraza, a posebno nakon što je NDP odlučio da uđe u pregovore sa dojučerašnjim političkim neprijateljem, Savez za promjene/pobjedu, nakon više od četiri godine prestao je da postoji i u naredne četiri godine jedina opozicija vlasti Republike Srpske biće PDP i ono što ostane od SDS-a.

Čavić: NDP započinje razgovore sa SNSD-om

BANJALUKA - Dragan Čavić, lider NDP-a, nakon sjednice Predsjedništva ove stranke rekao je da započinju razgovore sa SNSD-om te poručio da svako ima pravo da mu se ova odluka ne sviđa.

Čavić: NDP zadržao parlamentarni status

BANJALUKA - Predsjednik Narodnog demokratskog pokreta (NDP) Dragan Čavić izjavio je da je ova partija na izborima ostvarila djelimično planiran rezultat - zadržan je parlamentarni status sa tri ili četiri poslanička mandata u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Krsmanović: Izvjesna pobjeda Govedarice i Ivanića

FOČA - Nosilac liste koalicije NDP-NS-SNS-Sloboda u Izbornoj jedinici devet Zdravko Krsmanović ocijenio je sa završnog mitinga u Foči da je izvjesna pobjeda kandidata Saveza za pobjedu (SzP) za predsjednika Srpske Vukote Govedarice i za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladena Ivanića.

Čavić: Vratiti borcima pravo na garantovanu penziju

BANJALUKA - Nosilac liste koalicije NDP-NS-SNS-Sloboda za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Dragan Čavić poručio je danas da će zalagati da borcima bude vraćano pravo na garantovanu penziju.

Najčitanije