NDP

Čavić: Aktuelizovati ideju spajanja prugom Bijeljinu i Šamac

BIJELJINA - Predsjednik Narodnog demokratskog pokreta (NDP) Dragan Čavić izjavio je večeras u Bijeljini da ponovo treba aktuelizovati ideju spajanja prugom Bijeljine i Šamca i istakao suštinski značaj razvoja željezničke infrastrukture u Republici Srpskoj.

Čavić: Krajnje vrijeme za promjenu vlasti u RS

BANJALUKA - Predsjednik Narodnog demokratskog pokreta (NDP) Dragan Čavić smatra da treba mnogo uraditi i promijeniti da bi se dobilo pravednije i pravičnije društvo.

Čavić: Realan cilj pet do sedam poslaničkih mandata

BANJALUKA - Predsjednik NDP-a Dragan Čavić rekao je danas da je veoma realan cilj koalicije "NDP Dragan Čavić-NS-SNS-Sloboda" da osvoji pet do sedam poslaničkih mandata na predstojećim opštim izborima.

Jandrić: Jaka privreda - garant opstanka

BANJALUKA - Predsjednik Gradskog odbora NDP Banjaluka Krsto Jandrić izjavio je da je potrebno oživjeti privredu u Republici Srpskoj jer samo stvaranje nove vrijednosti proizvodnjom može garantovati da će ljudi biti zaposleni i da će opstati.

Čavić na tribini u Banjaluci: Povećaćemo penzije za 10 odsto

BANJALUKA - Predsjednik NDP-a Dragan Čavić obećao je na predizbornoj tribini ove stranke u banjalučkom naselju Petrićevac od naredne godine povećanje penzija za 10 odsto svim penzionerima i vraćanje borcima prava na zagarantovanu penziju.

Čavić sa tribine u Banjaluci: Poboljšati ukupne društvene i životne prilike

BANJALUKA - Predsjednik NDP-a Dragan Čavić poručio je u Banjaluci da je u Republici Srpskoj neophodno uspostaviti sistem vlasti s ciljem poboljšanja ukupnih društvenih i životnih prilika.

NDP u kampanju pod sloganom "Tri koraka za bolju Srpsku"

BANJALUKA - Narodni demokratski pokret (NDP) u izbornoj kampanji nastupiće pod sloganom "Tri koraka za bolju Srpsku", odlučeno je na sjednici Predsjedništva stranke, koja je danas održana u Banjaluci.

Raspao se bijeljinski gradski odbor NDP-a

BIJELJINA - Gradski odbor NDP-a u Bijeljini raspao se uoči izbora, potvrdio je Srni dugogodišnji predsjednik ovog odbor Perica Spasojević.

Policija provjerava prijave o mejlovima prijetećeg sadržaja

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka provjeravaju navode prijave u vezi sa krivičnim djelom ugrožavanje sigurnosti zaprimljene od generalnog sekretara Narodne skupštine Republike Srpske.

NDP-u upućeno prijeteće pismo, traže istragu

BANJALUKA - NDP saopštio je da je na zvaničnu i-mejl adresu Kluba poslanika ove stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske upućeno prijeteće pismo, zbog čega su se obratili generalnom sekretaru Narodne skupštine kako bi obavijestio Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ i zatražio zvaničnu istragu.

Najčitanije