NDP

Predsjednik trebinjskog NDP-a najavio tužbu protiv Nebojše Vukanovića

TREBINJE - Predsjednik Gradskog odbora NDP-a Trebinje Bojan Šapurić najavio je da će podnijeti krivičnu prijavu protiv narodnog poslanika Nebojše Vukanovića zbog tvrdnji da NDP u trebinjski parlament ulazi zahvaljujući malverzacijama sa glasovima iz inostranstva.

Dragan Čavić: Opoziciono djelovanje se pretvorilo u rijaliti šou

Uprkos tome što smo 10 godina bili konstruktivna opozicija, rezultati iz izbora u izbore su bili sve lošiji za partiju, u smislu manjeg broja glasova, pa je napuštanje matrice koja nije bila prepoznata kod većine glasača bila u tom momentu najracionalnija odluka, ističe u intervjuu za "Nezavisne novine" Dragan Čavić, lider Narodnog demokratskog pokreta (NDP).

NDP: Kultura, turizam i preduzetništvo - razvojne šanse Banjaluke

BANJALUKA - Planom NDP-a za razvoj Banjaluke pod nazivom "10 puta 10" posebna pažnja posvećena je oblastima kulture, sporta i turizma, kao i konkretnih ideja na polju promocije preduzetništva i kreativnih industrija, kao značajnih razvojnih resursa koje Banjaluka do sada nije adekvatno razvijala i koristila, rečeno je iz ove stranke.

Smiljanić: Zalaganje za sprovođenje projekta "Zeleni Lauš"

BANJALUKA - Kandidat za odbornika NDP-a u Skupštini grada Banjaluka Marko Smiljanić rekao je da će se zalagati za sprovođenje projekta "Zeleni Lauš", jer jedno od najvećih banjalučkih naselja nema zelenu površinu.

Lukić: NDP Banjaluka obustavlja predizborne skupove

BANJALUKA - Gradski izborni štab NDP-a Banjaluka obustavlja sve predizborne aktivnosti i skupove koji su planirani tokom predizborne kampanje u ovom gradu, poštujući tako odluke Republičkog štaba za vanredne situacije i uvažavajući zdravlje stanovništva, rekao je predsjednik Odbora Aleksandar Lukić.

Aleksandar Lukić: Politika NDP ista, razvoj Banjaluke kroz konkretna rješenja

Predsjednik Gradskog odbora Narodnog demokratskog pokreta i nosilac liste te stranke za Skupštinu grada Banjaluka Aleksandar Lukić kaže da je NDP planom za razvoj Banjaluke pod nazivom "10 x 10" ponudio 100 konkretnih mjera za rješavanje postojećih problema.

Čavić: Podrška Radojičiću

BANJALUKA - Predsjednik Narodnog demokratskog pokreta (NDP) Dragan Čavić izrazio je uvjerenje da koalicija "Okupljanje za Banjaluku" zajedničkim djelovanjem može obezbijediti izbornu pobjedu aktuelnom gradonačelniku Igoru Radojičiću.

Čavić: Očuvanje nacionalnog identiteta Srba obaveza Srpske i Srbije

BANJALUKA - Predsjednik NDP-a Dragan Čavić smatra da je očuvanje nacionalnog identiteta Srba obaveza Republike Srpske i Srbije, te da je mnogo toga usaglašeno sa vlastima u Beogradu, poput zaključka da se 15. septembar obilježava kad Dan srpskog jedinstva.

DNS, NDP i US podržali SNSD-ovog kandidata za načelnika Mrkonjić Grada

MRKONJIĆ GRAD - Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Mrkonjić Grad Zoran Tegeltija potpisao je večeras sa predsjednicima opštinskih odbora DNS-a Milankom Aleksićem, NDP-a Jovom Pavlovićem i Ujedinjene Srpske Slobodanom Ćoćkalom koalicioni sporazum o podršci kandidatu SNSD-a za načelnika ove opštine Dragana Vođevića na predstojećim lokalnim izborima.

SNSD i NDP potpisali koalicioni sporazum u Bijeljini

BIJELJINA - Gradski odbori SNSD-a i NDP-a u Bijeljini potpisali su sporazum o zajedničkom političkom djelovanju do i nakon lokalnih izbora.

Najčitanije