NDP

Lukić novi predsjednik banjalučkog Gradskog odbora NDP-a

BANJALUKA - Aleksandar Lukić izabran je danas za novog predsjednika Gradskog odbora NDP-a Banjaluka.

Održana komemoracija povodom smrti Zdravka Krsmanovića

FOČA - U Foči je danas održana komemoracija povodom smrti potpredsjednika Narodnog demokratskog pokreta (NDP) Zdravka Krsmanovića.

Preminuo Zdravko Krsmanović

FOČA – Zdravko Krsmanović, potpredsjednik Narodnog demokratskog pokreta (NDP), bivši načelnik opštine Foča i narodni poslanik, preminuo je noćas nakon kraće i teške bolesti, saopšteno je iz NDP-a

U Banjaluci formiran aktiv žena NDP-a

BANJALUKA - Aktiv žena NDP-a Banjaluka formiran je večeras, a za predsjednika je izabrana Mira Božić, izjavio je Srni povjerenik Gradskog odbora NDP-a Aleksandar Lukić.

Predsjednici parlamentarnih stranaka na sastanku kod Dodika

BANJALUKA - U zgradi Vlade Republike Srpske u Banjaluci u toku je sastanak predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika sa predsjednicima parlamentarnih političkih stranaka iz Republike Srpske.

NDP postaje dio vladajuće većine u RS

BANJALUKA - Narodni demokratski pokret (NDP) biće dio vladajuće skupštinske većine u RS, potvrdio je Radovan Kovačević, portparol SNSD-a, nakon sastanka delegacija dvije stranke.

Počeo sastanak delegacija SNSD-a i NDP-a

BANJALUKA - Delegacije SNSD-a i NDP-a, koje predvode lideri tih stranaka Milorad Dodik i Dragan Čavić, počele su sastanak u Banjaluci.

Sastanci SNSD-a sa grupom Obrena Petrovića i NDP-om

BANJALUKA - Delegacija Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) sastaće se danas u Banjaluci sa grupom Obrena Petrovića iz Doboja.

Sutra sastanci SNSD-a sa grupom Obrena Petrovića i NDP-om

BANJALUKA - Delegacija Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ sastaće se sutra u Banjaluci sa grupom Obrena Petrovića iz Doboja.

Opozicija spala na dva slova

BANJALUKA - Kao što se moglo i pretpostaviti, nakon izbornog poraza, a posebno nakon što je NDP odlučio da uđe u pregovore sa dojučerašnjim političkim neprijateljem, Savez za promjene/pobjedu, nakon više od četiri godine prestao je da postoji i u naredne četiri godine jedina opozicija vlasti Republike Srpske biće PDP i ono što ostane od SDS-a.

Najčitanije