NEDELJKO ČUBRILOVIĆ

Čubrilović poželio povećanje zaposlenosti i podizanje standarda

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je svim građanima, radnicima i sindikatima u Republici Srpskoj 1. maj, Međunarodni praznik rada, uz želju da u Srpskoj budu dodatno unaprijeđeni i poboljšani uslovi rada, povećana zaposlenost i podignut standard svih građana, zaposlenih i penzionera.

Čubrilović: Nastaviti rad na unapređenju uprave i lokalne samouprave

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović danas je u Banjaluci izrazio nadu da će biti nastavljena uspješna saradnja s predstavnicima Saveza opština i gradova kada je riječ o unapređenju zakonodavstva u oblasti uprave i lokalne samouprave u Srpskoj.

Vakcinisao se Nedeljko Čubrilović

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović je vakcinisan danas u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, saopšteno je iz Narodne skupštine.

Čubrilović: Dokazati da je NATO počinio zločin

BEOGRAD - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je Srni da Srbija i Srpska moraju da iscrpe sve pravne mogućnosti da dokažu da je NATO nad njima počinio zločin 1999, odnosno 1995. godine.

Čubrilović: Braneći Ustav RS branimo budućnost našeg naroda

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović rekao je da Ustav Republike Srpske, donesen na današnji dan 1992. godine, predstavlja temelj pravnog poretka Srpske i da na njemu počivaju sve vrijednosti koje baštine njeno društvo i građani.

Čubrilović: Očekujem da će konačno početi da pobjeđuje razum

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izrazio je očekivanje da će konačno u BiH početi da pobjeđuje razum i kompromis i da će BiH i cjelokupno njeno stanovništvo imati isti tretman prema istim događajima iz prošlosti.

Čubrilović: Očuvanje institucija najvažniji zadatak

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović istakao je da je Republika Srpska zajednica njenih slobodnih naroda i građana, čija budućnost zavisi prvenstveno od toga koliko su njene institucije sposobne da ostvaruju svoje ustavne, zakonske i druge nadležnosti u interesu svih.

Čubrilović: Mićić dužnosti obavljao uspješno i profesionalno

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović uputio je telegram saučešća gradu Bijeljina i porodici preminulog gradonačelnika Miće Mićića, navodeći da će on ostati upamćen kao čovjek koji je sve svoje dužnosti obavljao profesionalno i uspješno.

Čubrilović: Osvojili smo 75 odborničkih mandata i jedno mjesto načelnika

BANJALUKA - Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović rekao je danas u Banjaluci da je zadovoljan rezultatima stranke na lokalnim izborima jer je osvojila 75 odborničkih mandata u parlamentima lokalnih zajednica, te mjesto načelina opštine Šekovići.

Čubrilović: Naši kandidati nisu opredijeljeni da žive od politike

BANJALUKA - Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović pozvao je danas građane Republike Srpske da izađu na izbore i glasaju po svojoj savjesti.

Najčitanije