NFS BiH

FS BiH ulaže po 100.000 evra u stadione u Sarajevu, Banjaluci i Mostaru

Nogometni/Fudbalski savez BiH je u saradnji sa lokalnim zajednicama i klubovima pokrenuo nekoliko infrastrukturnih projekata, za koje je Savez obezbijedio finansijska sredstva iz grantova koje su UEFA i FIFA namijenili svim nacionalnim savezima upravo za unapređenje infrastrukture.

N/FS BiH: Promjena selektora ne bi polučila pozitivan efekat

Iz Nogometnog / Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine pojasnili su razloge odluke kojom je data podrška selektoru Robertu Prosinečkom.

N/FS BiH: Spahić van životne opasnosti

Emir Spahić, nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine doživio je noćas tešku saobraćajnu nesreću blizu Gacka.

Stadioni u BiH ne ispunjavaju uslove za grupnu fazu UEFA takmičenja

Bosna i Hercegovina nema niti jedan stadion četvrte kategorije, što znači da nijedno "fudbalsko zdanje" u ovoj evropskoj zemlji ne ispunjava uslove za odigravanje utakmica grupne faze UEFA takmičenja.

Savez vjeruje Prosinečkom

Selektor Robert Prosinečki ima puno povjerenje Izvšnog odbora Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, rekao je u petak Milorad Sofrenić, potpredsjednik bh. kuće fudbala.

Odluka o licencama N/FS BiH u ponedjeljak

Drugostepena komisija za licenciranje Nogometnog / Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na današnjoj sjednici u Sarajevu konačno donošenje odluke o sudbini pet klubova koji su se žalili nakon sjednice Prvostepene komisije prolongirala za ponedjeljak.

Dvije prijateljske utakmice BiH i Srbije

Kadetska (U-17) fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odigraće u Staroj Pazovi dvije prijateljske utakmice s odgovarajućom selekcijom Srbije.

Sastanak Džeke i rukovodstva Fudbalskog saveza BiH

Kapiten bh. reprezentacije Edin Džeko kratak boravak u Sarajevu iskoristio je i za sastanak sa rukovodstvom Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH.

Čeferin otvorio Kuću fudbala BiH

Predsjednik Evropske fudbalske federacije (UEFA) Aleksander Čeferin i predsjednik Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH Elvedin Begić otvorili su danas u Sarajevu novu zgradu administrativnog centra N/FS BiH.

Boban: Uspjeh reprezentacije i otvaranje zgrade veliki moment za BiH

Ponosan sam što sam u Sarajevu. To je grad svih čudesa i uvijek je lijepo doći ovdje, rekao je danas u Sarajevu Zvonimir Boban, zamjenik generalnog sekretara Svjetske fudbalske asocijacije (FIFA).

Najčitanije