NFS BiH

NS/F BiH osuđuje napad na Slavka Petrovića

Povodom napada na šefa stručnog štaba Fudbalskog kluba Radnik Slavka Petrovića, Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine najoštrije osuđuje ovaj necivilizovani čin i izražava zabrinutost zbog ispoljavanja nasilja.

N/FS BiH produžio ugovor Dušanu Bajeviću

Članovi Izvršnog odbora Nogometnog / Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine donijeli su odluku o produženju ugovora selektoru Dušanu Bajeviću i članovima njegovog stručnog štaba.

N/FS BiH na internetu počinje emitovanje utakmica Premijer lige

SARAJEVO - Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine (N/FS BiH) u vanrednom stanju, zbog kojeg je morao da odgodi utakmice svih takmičenja, počinje sa emitovanjem dosadašnjih mečeva BH Telecom Premijer lige BiH 2019/20. putem interneta.

Virus korona odložio prodaju ulaznica za meč BiH-Sjeverna Irska

Odlukom Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine odložena je prodaja ulaznica za utakmicu baraža UEFA Lige nacija između reprezentacija BiH - Sjeverna Irska.

Ulaznice za utakmicu BiH-Sjeverna Irska 30, 20 i 10 KM

Ulaznice za utakmicu baraža za EURO 2020 između fudbalskih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Sjeverne Irske koštat će 30, 20 i 10 maraka.

N/FS BiH nije pozvan na sastanak

Niko od čelnika Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine nije pozvan na današnji sastanak, koji bi za rezultat trebalo da ima u budućnosti osnivanje saveza premijerligaša BiH.

FS BiH ulaže po 100.000 evra u stadione u Sarajevu, Banjaluci i Mostaru

Nogometni/Fudbalski savez BiH je u saradnji sa lokalnim zajednicama i klubovima pokrenuo nekoliko infrastrukturnih projekata, za koje je Savez obezbijedio finansijska sredstva iz grantova koje su UEFA i FIFA namijenili svim nacionalnim savezima upravo za unapređenje infrastrukture.

N/FS BiH: Promjena selektora ne bi polučila pozitivan efekat

Iz Nogometnog / Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine pojasnili su razloge odluke kojom je data podrška selektoru Robertu Prosinečkom.

N/FS BiH: Spahić van životne opasnosti

Emir Spahić, nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine doživio je noćas tešku saobraćajnu nesreću blizu Gacka.

Stadioni u BiH ne ispunjavaju uslove za grupnu fazu UEFA takmičenja

Bosna i Hercegovina nema niti jedan stadion četvrte kategorije, što znači da nijedno "fudbalsko zdanje" u ovoj evropskoj zemlji ne ispunjava uslove za odigravanje utakmica grupne faze UEFA takmičenja.

Najčitanije