NLO

Saslušanje o NLO-ima, prvo poslije više od 50 godina

VAŠINGTON - Prvo javno saslušanje u američkom Kongresu o slučajevima opažanja neidentifikovanih letećih objekata (NLO) u SAD, biće, poslije više od 50 godina, održano danas.

Otkriveno šta se krije iza "NLO baze" na tamnoj strani Mjeseca

Internetom se širi fotografija sa misterioznim objektom koji je uočio kineski rover "Jutu-2" na tamnoj strani Mjeseca. Uostalom, sve zagonetno što se ne objašnjava odmah i lako, a tiče se svemira, fascinira svijet.

Kineski rover snimio "mističnu kuću" na Mjesecu

Ukoliko sve bude išlo po planu, svjetska javnost uskoro bi trebalo da dobije povratnu informaciju o tome šta je kineski rover "Jutu-2" otkrio na takozvanoj tamnoj strani Mjeseca.

Pentagon otvara kancelariju za NLO

Nakon nepotpunih izvještaja Pentagona iz juna, u kojima je američka vlada priznala da ne može da objasni većinu neidentifikovanih vazdušnih susreta, ministarstvo odbrane SAD je odlučilo da otvori kancelariju za NLO incidente.

I čovjek na čelu NASA ne vjeruje da smo sami u svemiru

Direktor Američke svemirske agencije NASA Bil Nelson u intervjuu za Si-En-En (CNN) komentarisao je nedavno objavljeni izvještaj Nacionalne obavještajne službe o neidentifikovanim letećim objektima i rekao da ne vjeruje da smo "sasvim sami" u svemiru.

Vlada SAD objavila izvještaj o NLO

VAŠINGTON - Američka vlada je objavila dugoočekivani izvještaj o NLO u kojem je navedeno da analitičari iz sektora odbrane i obavještajnih podataka ne raspolažu sa dovoljno podataka da bi utvrdili porijeklo misterioznih letećih objekata koje su viđali vojni piloti.

Šta sve znamo o Pentagonovom izvještaju o NLO-ima?

Dugo iščekivani izvještaj američke vlade o NLO-ima (neidentifikovanim letećim objektima) trebalo bi da bude objavljen prije kraja juna. Šta sve dosad znamo?

Kina koristi vještačku inteligenciju za rješavanje problema NLO

Kineska vojska koristi vještačku inteligenciju za rješavanje problema neindetifikovanih letećih objekata (NLO) koji sve više lete iznad ove zemlje, prenosi list "Indipendent".

NLO od "bisera": Nevjerovatan snimak bljeska na američkom nebu

Lovac na NLO Skot Varing poznat je po svojim pokušajima pronalaženja vanzemaljskih tragova u svakodnevnim pojavama, koje bi mnogi smatrali sasvim uobičajenim. Međutim, snimak užarenog objekta na nebu Sjeverne Dakote koji je nedavno objavio, ponovo je podstakao ljubitelje natprirodnih pojava da se zapitaju da li smo sami u galaksiji.

Raste broj prijava neidentifikovanih letećih objekata

Ove godine zabilježen je porast prijava o navodnom viđanju neidentifikovanih letećih objekata u američkoj saveznoj državi Njujork, navodi Nacionalni centar za izvještavanje o NLO.

Piloti prvog dana bombardovanja Srbije sreli čudne svjetleće kugle

Derek Tar, član posade američkog aviona koji je učestvovao u NATO agresiji na Srbiju, posvjedočio je da su prvog dana bombardovanja na nebu iznad Jadrana sreli čudne svjetleće kugle.

"Našli smo ostatke letjelica koje nisu sa Zemlje"

Pentagon ima tajnu jedinicu za istraživanje NLO, a uskoro će morati i da objavi ono što su u svom istraživanju otkrili.

Bivši šef Pentagona: Vanzemaljci postoje

Ono što smatramo NLO-ima možda su tajne tehnologije država sukobljenih na zemlji, tako da je nemoguće tvrditi da su NLO-i bezopasni, rekao je Luis Elizondo, bivši šef tajne američke Vladine agencija zadužene za istraživanje NLO-a. Zato bi svi lideri trebalo da sarađuju kad je riječ o ovakvim pojavama kako bi se preduprijedili nesporazumi, smatra on.

NLO koji mijenja oblik primijećen u Kolumbiji

Južnoamerička zemlja, poznata po svojim prirodnim ljepotama i bogatoj istoriji kulture, rizikuje da postane meka ljubitelja NLO-a, jer se u posljednje vrijeme pojavljuju izvještaji o misterioznim pojavama na nebu iznad Kolumbije. "Neobični NLO" primijećen je usred bijela dana u glavnom gradu Kolumbije, Bogoti.

Pentagon zvanično objavio tri snimka na kojima je NLO?

Američki Pentagon objavio je tri video-snimka na kojima se vidi kako se američki vojni piloti susreću, čini se, s neidentifikovanim letećim objektima.

Najčitanije