NS BiH

Zlatko Dalić održao predavanje bh. trenerima

Selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Zlatko Dalić održao je online predavanje polaznicima UEFA PRO kursa u sklopu Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH.

U subotu u podne posebna sjednica NS RS o proglašenju vanrednog stanja

​Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske odlučio je danas da će 12. posebna sjednica Narodne skupštine biti održana u subotu, 28.3.2020, u Banskom dvoru u Banjaluci, sa početkom u 12 sati, kako bi zbog aktuelne situacije izazvane virusom COVID – 19, bila omogućena potrebna distanca između učesnika zasjedanja.

Incko: Program reformi je već usvojen i NSRS ga može samo aminovati

SARAJEVO - Visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini Valentin Incko izjavio je danas da je Program reformi već usvojen i da se u Narodnoj skupštini Republike Srpske to može samo aminovati.

FS BiH sutra o ostavci Prosinečkog

Vanredna sjednica Izvršnog odbora Nogometnog / Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine najvjerobvatnije će biti održana u utorak u Sarajevu.

Lukač: Za Srpsku važno uvođenje rezervnog sastava policije

BANJALUKA – Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, Dragan Lukač, smatra da banalizovanje migrantske krize nije rješenje koje će BiH izvući iz problema i da je zato za Srpsku važno uvođenje rezervnog sastava policije.

Perkunić ponovo u koaliciji Zajedno za BiH

BANJALUKA - Koalicija Zajedno za BiH formirala je Klub u Narodnoj skupštini Republike Srpske i to nakon što se Mijo Perkunić iz HDZ 1990 "vratio" u ovu koaliciji.

Imena kandidata za Dom naroda BiH i Vijeće naroda RS

BANJALUKA - Iz Narodne skupština Republike Srpske danas će Centralnoj izbornoj komisiji BiH biti dostavljene na potvrdu i ovjeru kandidatske liste za delegate Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i delegate Vijeća naroda Republike Srpske.

Traži se alternativa nakon suspenzije "Bilinog polja": "Koševo" ili "Grbavica"

Fudbalska reprezentacija BiH sticajem okolnosti nakon četiri godine ponovo bi mogla odigrati jednu utakmicu u Sarajevu, nakon što je Svjetska fudbalska federacije (FIFA) zbog incidenata na meču sa Grčkom, između ostalog, suspendovala "Bilino polje".

Novaković: Savjet ministara će vjerovanto raditi samo na pitanjima koja su u interesu RS

BANJALUKA - Momčilo Novaković, potpredsjednik NDP-a i poslanik u Predstavničkom domu BiH ističe da sve što se dešava u posljednjih nekoliko mjeseci negativno se odražava na sva životna pitanja i njihovo rješavanje.

Najčitanije