NS RS

Posebna sjednica NS RS u ponedjeljak

BANJALUKA - Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske zakazao je za pondejeljak, 17. februar, posebnu skupštinsku sjednicu na kojoj bi trebalo da bude razmatrana informacija u vezi sa antidejtonskim djelovanjem Ustavnog suda BiH.

Kolegijum u petak o zakazivanju posebne sjednice

BANJALUKA - Sjednica Kolegijuma Narodne skupštine Republike Srpske za utvrđivanje prijedloga dnevnog reda i termina održavanja 10. posebne sjednice parlamenta biće održana sutra u Banjaluci.

Dodik: Posebna sjednica Narodne skupšine RS u ponedjeljak

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će u ponedjeljak, 17. februara, biti održana posebna sjednica Narodne skupšine Republike Srpske na kojoj će biti raspravljano o pitanjima koja se odnose na odluke Ustavnog suda BiH.

Petković: Moguće izmjene Poslovnika u prvih šest mjeseci

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Milan Petković izjavio je danas Srni da bi u prvih šest mjeseci ove godine trebalo da budu usvojene izmjene skupštinskog Poslovnika o radu, s ciljem dodatnog unapređenja rada najviše zakonodavne institucije.

Čubrilović: Zadovoljstvo litijom i podrškom Srbima u Crnoj Gori

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izrazio je zadovoljstvo učešćem u bogojavljenskoj litiji u Banjaluci, a kojom je data podrška srpskom narodu i Srpskoj pravoslavnoj crkvi (SPC) u Crnoj Gori.

Petković: Neodgovorni poslanici parlamentarizam pretvorili u vandalizam

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Milan Petković izjavio je da je rukovodstvo parlamenta pokušalo da bude tolerantno i pokaže visok nivo parlamentarizma, ali da se sada, zbog neodgovornih poslanika, pokazalo da to više nije parlamentarizam nego vandalizam.

Ambasada SAD osudila incident u Narodnoj skupštini RS

SARAJEVO – Ambasada SAD osudila je sinoćnje događaje na sjednici Narodne skupštine RS na kojoj je došlo do incidenta između poslanika PDP-a Draška Stanivukovića i ministra unutrašnjih poslova RS Dragana Lukača.

NS RS primila k znanju Informaciju o dokumentu Program reformi BiH

Narodna skupština Republike Srpske na devetoj posebnoj sjednici sa 52 glasa za i tri protiv usvojila je Zaključke u vezi Informacije o dokumentu Program reformi BiH, koji je usvojilo Predsjedništvo BiH u novembru.

Stanivuković: Lukač da podnese ostavku zbog nedjela

BANJALUKA - Nakon incidenta u Narodnoj skupštini Republike Srpske sa ministrom unutrašnjih poslova RS Draganom Lukačom, poslanik PDP-a Draško Stanivuković zatražio je d LUkač podnese ostavku i rekao da će pozvati građane na protest.

Lukač: Spriječio sam Stanivukovića da me ugrozi

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, Dragan Lukač rekao je, nakon incidenta u Narodnoj Skupštini RS, da je odgurno poslanika PDP-a Draška Stanivukovića kako bi ga spriječio da ga ugrozi.

Najčitanije