Naša Stranka

Poslanici Naše stranke traže izmjene Zakona o parničnom postupku

SARAJEVO - Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH obavio je danas u Sarajevu raspravu o inicijativi poslanika Naše stranke Mirjane Marinković Lepić, Damira Arnauta, Predraga Kojovića i Aide Baručije kojom se sugeriše nadležnim institucijama BiH i entiteta, odnosno institucijama Brčko distrikta da pripreme i usvoje izmjene i dopune Zakona o parničnom postupku.

Damir Arnaut pristupio Našoj stranci

SARAJEVO - Damir Arnaut, zastupnik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, pristupio je Našoj stranci.

Naša stranka u USK traži smjenu dva ministra

BIHAĆ - Naša stranka u Unsko-sanskom kantonu zatražila je od premijera i Vlade USK da pokrene proceduru smjene ministra poljoprivrede Sulejmana Kulenovića i ministra obrazovanja Damira Omerdića, i za to dala rok od 10 dana.

Kojović i Nikšić potpisali sporazum: "Dajmo šansu novoj i drugačijoj BiH"

Predsjednici Naše stranke i Socijaldemokratske partije, Predrag Kojović i Nermin Nikšić, potpisali su danas sporazum kojim se tehnički formuliše saradnja unutar Bh. bloka i otvaraju vrata za nove političke stranke.

Predstavnici BH bloka održali sastanak, DF se nije odazvao

SARAJEVO – Sastanak BH bloka kojem su prisustvovali predstavnici SDP-a i Naše stranke održan je danas u Sarajevu.

Izetbegović danas sa Nikšićem, Komšićem i Kojovićem

SARAJEVO - Čelnici Stranke demokratske akcije (SDA) razgovaraće danas u Sarajevu sa liderima stranaka koje čine BiH blok (SDP, DF, Naša stranka) o sprovođenju izbornih rezultata u BiH.

Nastupi probosanskih stranaka na izborima u RS: Ljevica razjedinjena, a neće ni sa SDA

SREBRENICA, SARAJEVO - Zajednički nastup probosanskih stranaka u RS na parlamentarnim izborima naredne godine pod velikim je znakom pitanja te su sve prilike da čelnici ovih političkih partija neće uspjeti dogovoriti jednu zajedničku listu, već će izaći sa dvije.

Najčitanije