Nabavka

Odbor podnio izvještaj o nabavci spornih respiratora

SARAJEVO - Odbor Doma naroda Parlamenta Federacije BiH (FBiH) formiran zbog utvrđivanja činjenica o nabavci 100 respiratora iz Kine, nakon tri sjednice, podnio je izvještaj u kojem se, između ostalog, navodi da je bilo ukupno devet ponuda za tu nabavku.

Borenović: Štetna nabavka respiratora

BANJALUKA - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je da je Republika Srpske "za nabavku 50 respiratota platila 7.856.634 KM", što je, kako tvrdi, "rekordna cijena u regionu".

Milićevićeva saslušana u Tužilaštvu BiH u vezi s nabavkom respiratora

SARAJEVO - Ministar finansija u Vladi Federacije BiH Jelka Milićević saslušana je danas u Tužilaštvu BiH, javio je večeras "Dnevni avaz", pozivajući se na više izvora.

Čović: Nabavka respiratora ukazuje na organizovani kriminal

SARAJEVO - Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović ocijenio je da nabavka respiratora iz Kine za potrebe Federacije BiH /FBiH/ ima obilježja organizovanog kriminala.

Ministarstvo odbrane nabavlja vozila vrijedna 21 milion maraka

SARAJEVO - Ministarstvo odbrane ne odustaje od nabavke 250 vozila za Oružane snage BiH u vrijednosti 21,2 miliona maraka. Tender koji je prvi put raspisan prošle godine ponovljen je i nakon što je na žalbu prethodnog ponuđača postupak nabavke poništila Kancelarija za razmatranje žalbi, zbog suprotnosti pojedinih dijelova dokumentacije sa Zakonom o javnim nabavkama.

Strani mediji o propaloj nabavci aviona: Blamaža američkih saveznika

ZAGREB - S ovim znanjem krećemo u novi proces koji će biti najbolji, najavio je jutros ministar odbrane i potpredsjednik vlade Hrvatske Damir Krstičević pred sjednicu vlade na kojoj je poništen tender za nabavku borbenih aviona koji se pretvorio u totalni debakl nakon što je SAD zabranio Izraelu da eskadrilu nadograđenih borbenih aviona F-16 Barak proda Hrvatskoj.

Blokirana milionska nabavka vozila za Oružane snage BiH

SARAJEVO - Ministarstvo odbrane BiH još nije uspjelo da privede kraju tender za nabavku 205 vozila vrijednih 21,2 miliona KM jer su ponuđači uložili žalbe.

Ovjerio lažni podatak zbog ponude za javnu nabavku

BIJELJINA - Osnovni sud u Bijeljini potvrdio je optužnicu protiv Milivoja Stanivukovića iz tog grada zbog zloupotrebe u postupku javne nabavke.

Vlada povlači odluku o nabavci radara

BANJALUKA – Vlada Republike Srpske obustavila je projekat nabavke radara za mjerenje brzine i nadzor, saopšteno je iz Vlade RS.

Sarajevska policija kupuje vatreno oružje u vrijednosti milion KM

SARAJEVO - Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo u 2018. godini planira nabavku vatrenog oružja za koje će izdvojiti više od milion maraka.

Najčitanije