Nagradna igra

Džaferagić: Stan došao u pravo vrijeme, podstanar sam četiri godine

BANJALUKA, PRIJEDOR - Stan je došao u pravo vrijeme jer nisam imao riješeno stambeno pitanje, djevojka i ja smo četiri godine podstanari u centru Prijedora, kazao je za "Nezavisne" Elvis Džaferagić iz Prijedora, dobitnik četvrtog stana u nagradnoj igri "10 računa izbroji i stan osvoji".

U nedjelju izvlačenje, pogledajte kako izgleda drugi stan

​Drugi stan koji će biti dodijeljen u okviru nagradne igre "10 računa izbroji i stan osvoji", dobiće vlasnika u nedjelju, 29.09. uz izvlačenje uživo na programu RTRS od 20.15 sati.

Na kćerkin rođendan dobio stan u Banjaluci

BANJALUKA - Fiskalne račune smo skupljali gdje god smo stigli, pa čak i na ulici, i poslali 306 koverata, od kojih nam je jedna donijela stan i to baš na dan kada smo prvi put, prije šest godina, postali roditelji.

Pristiglo više od milion koverata za nagradnu igru "10 računa izbroji"

BANJALUKA – Do sada je za nagradnu igru "10 računa izbroji i stan osvoji", koju organizuju Vlada Republike Srpske i Udruženje ekonomista RS "SWOT" s ciljem suzbijanja sive ekonomije, pristiglo 1.034.471 koverta s računima.

Pristiglo više od 600.000 koverata za nagradnu igru "10 računa izbroji i stan osvoji"

BANJALUKA - Nagradna igra "10 računa izbroji i stan osvoji", koju organizuje Vlada Republike Srpske s ciljem suzbijanja sive ekonomije, do sada je u potpunosti opravdala očekivanja, što pokazuje podatak da je trenutno u "Poštama Srpske" primljeno više od 600.000 koverata za učešće u ovoj igri.

Pristiglo više od pola miliona koverata, pogledajte kako izgleda prvi stan

​BANJALUKA - Nagradna igra "Deset računa izbroji i stan osvoji", koju je organizovala Vlada Republike Srpske s ciljem suzbijanja sive ekonomije, do sada je u potpunosti opravdala očekivanja, što govori i podatak da je stiglo preko 500.000 koverata iz cijele Srpske.

Dnevno stiže 20.000 koverata za nagradnu igru "10 računa izbroji"

BANJALUKA - Nagradna igra "Deset računa izbroji, stan osvoji", koju je organizovala Vlada Republike Srpske s ciljem suzbijanja sive ekonomije, do sada je u potpunosti opravdala očekivanja, što govori i podatak da je do kraja prošle sedmice stiglo oko 430.000 koverata iz cijele Srpske, rekao je Srni član radne grupe za organizovanje nagradne igre Rade Šegrt.

Citroen C3 otišao u Krupu na Vrbasu

BANJALUKA - Nagradna igra robne kuće "Boska" "U 'Boski' kupuj i na more putuj" je završena, a glavnu nagradu, automobil Citroen C3 Shine PuteTech i ljetovanje za dvije osobe sedam dana u Opatiji, osvojio je Bojan Vučenović iz banjalučkog naselja Krupa na Vrbasu.

Za jedan dan stiglo više od 10.000 koverata za nagradnu igru

BANJALUKA – U Poštama Srpske danas je izbrojano 10.066 koverata koje su poslate za nagradnu igru "10 računa izbroji i stan osvoji".

Notari podržavaju nagradnu igru "10 računa izbroji i stan osvoji"

BANJA LUKA - Notarska komora Republike Srpske odlučila je da podrži nagradnu igru "10 računa izbroji i stan osvoji", koju organizuje Vlada Republike Srpske.

Najčitanije