Nakit

Vadi zlato iz starih telefona pa pravi elegantne ogrlice

Eva Schreuder ima zanimljivo ime za svoju liniju nakita kojeg pravi od recikliranih metala iz mobitela: G.OLD kolekcija za brend NoWa nastala je pod sloganom "Vidjeti ljepotu u otpadu".

Dvoje optuženih za milionsku krađu nakita iz kuće Tamare Eklston

LONDON - Dvije su osobe optužene za krađu vrijednog nakita u decembru u kući Tamare Eklston, nasljednice vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona, objavila je u subotu britanska policija.

Ručno izrađen nakit Nine Dakić protkan umjetnošću

Da se ne lažemo, svest o handmade stvarima je kod nas još na veoma niskom nivou, ali da se budi - budi se. Taj ručni rad je u prvom redu najčešće potcenjen od strane samih kreativaca, jer su svesni finansijske situacije koja vlada i jednostavno moraju da se prilagode tržištu.

Lažno prijavili krađu novca i nakita iz kuće

GRADIŠKA - Policija je uhapsila S.Dž. i K.Dž., oboje iz Gradiške, zbog sumnje da su lažno prijavili da im je u mjestu Žeravica iz kuće ukraden zlatni nakit i novac u iznosu od 500 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Policija istražuje krađu nakita starog 3.000 godina

BAR - Barskoj policiji prijavljena je krađa grobnog nakita na arheološkom lokalitetu u Čanju, a prijava je podnesena protiv nepoznatih izvršioca krađe kulturnog dobra Crne Gore.

Ukradena dva pištolja, zlatni nakit i novac

Policijskoj stanici Kotor Varoš prijavljeno je da je tokom provale u porodičnu kuću u ovom mjestu ukraden pištolj, zlatni nakit, kao i određena količina novca.

Radionice u Banjaluci: Napravite sami novogodišnje ukrase

BANJALUKA - Omladinski centar "Zdravo da ste" u Banjaluci organizuje besplatne radionice izrađivanja novogodišnjih ukrasa.

Pogledajte kako je Melanija Tramp ukrasila Bijelu kuću za Božić

Prva dama SAD Melanija Tramp predstavila je božićni dekor Bijele kuće, čija je tema ove godine patriotizam koji slavi "Duh Amerike".

Pomama za novogodišnjim drvcima i ukrasima: Jelke već od 2,5 KM

BANJALUKA - U tržnim centrima i na tržnici uveliko je počela prodaja novogodišnjih jelki i ukrasa, a kupci su najviše zainteresovani za drvca, za kojima vlada prava pomama.

Pljačka u muzeju, ukrali nakit vrijedan milijardu evra

DREZDEN - Pljačkaši su rano jutros ukrali stari nakit vrijedan blizu milijardu evra iz Zelene riznice muzeja u njemačakom gradu Drezdenu, piše list "Bild".

Najčitanije