Nakit

"Bubamara" organizuje radionice o izradi narukvica i suvenira

Dvije radionice na kojima će učesnice izrađivati narukvice i suvenire dekupaž tehnikom biće održane sutra u Inovacionom centru Banjaluka, a organizuje ih Udruženje žena "Bubamara" u okviru projekta "Učimo zajedno".

Gospodska ulica okićena za Dan grada

Ulica Veselina Masleše, popularna Gospodska, sada je u novom cvjetnom ruhu u okviru priprema za Dan grada.

Nakit koji će obojiti proljeće

Svaka žena zna da izgled nije potpun bez sjajnog nakita. Od velikih visećih naušnica koje odišu baroknom dramom do upečatljivih lanaca koji izražavaju stav, nakit obogaćuje viziju dizajnera i priču koju pokušavaju ispričati. A za sezonu proljeće 2021. godine izdvojilo se pet trendova nakita koji ćemo rado nositi...

"Zvjezdano nebo" na ulicama Bijeljine

BIJELJINA - U Bijeljini se privodi kraju postavljanje dekorativne ulične rasvjete povodom predstojećih praznika. Za postavljanje i troškove električne energije za praznično osvjetljenje gradskih ulica planirano je 1.500 konvertibilnih maraka, a na ulicama će zasijati ukrasi nabavljani tokom prethodne tri godine, među kojima je i "zvjezdano nebo" kupljeno prošle godine.

Burmanski safir "Rojal Blu" od 118,88 karata u "Sotbiju"

Intenzivno obojeni dragulj zauzeće centralno mjesto na aukciji "Sotheby’s Hong Kong Magnificent Jewels sale", koja će se održati uživo 7. oktobra u Kongresnom i izložbenom centru Hong Konga.

Mediji: Iz Đukanovićeve kuće ukraden nakit vrijedan 700.000 evra

Iz kuće biznismena Ace Ðukanovića, brata crnogorskog predsjednika Mila Ðukanovića, još proljetos ukradeni su satovi i nakit vrijedni oko 700.000 evra, pišu podgoričke Vijesti.

Neobičan hobi Dragana Volaša: Gramofonskim pločama udahnuo vrijeme

PRNJAVOR - Tumarajući po internetu prije četiri godine, vidio sam zanimljive grafike i satove urađene u drvetu. Tada mi je sinula ideja da stare gramofonske ploče koje je nekada imalo svako domaćinstvo ponovo stavim u prvi plan u naše domove - ovog puta u vidu dekora, kazuje Dragan Volaš koji izrađuje satove od starih gramofonskih ploča.

Bizarno: Pravi nakit od majčinog mlijeka i pepela pokojnika

Viki Krevatin (47) iz Begarvuda u Hemširu stvorila je svoj jedinstveni brend "Mom's Own Milk" 2013. godine nakon godina rada u svijetu finansijskih korporacija.

Nakit iz Banjaluke na modnim pistama Njujorka

Banjalučki brend unikatnog nakita od porculana "Tekne" predstaviće u nedjelju, 13. septembra, svoju kolekciju za proljeće - ljeto 2021. na Njujorškoj sedmici mode (New York Fashon Week).

Vadi zlato iz starih telefona pa pravi elegantne ogrlice

Eva Schreuder ima zanimljivo ime za svoju liniju nakita kojeg pravi od recikliranih metala iz mobitela: G.OLD kolekcija za brend NoWa nastala je pod sloganom "Vidjeti ljepotu u otpadu".

Najčitanije