Nakit

Burmanski safir "Rojal Blu" od 118,88 karata u "Sotbiju"

Intenzivno obojeni dragulj zauzeće centralno mjesto na aukciji "Sotheby’s Hong Kong Magnificent Jewels sale", koja će se održati uživo 7. oktobra u Kongresnom i izložbenom centru Hong Konga.

Mediji: Iz Đukanovićeve kuće ukraden nakit vrijedan 700.000 evra

Iz kuće biznismena Ace Ðukanovića, brata crnogorskog predsjednika Mila Ðukanovića, još proljetos ukradeni su satovi i nakit vrijedni oko 700.000 evra, pišu podgoričke Vijesti.

Neobičan hobi Dragana Volaša: Gramofonskim pločama udahnuo vrijeme

PRNJAVOR - Tumarajući po internetu prije četiri godine, vidio sam zanimljive grafike i satove urađene u drvetu. Tada mi je sinula ideja da stare gramofonske ploče koje je nekada imalo svako domaćinstvo ponovo stavim u prvi plan u naše domove - ovog puta u vidu dekora, kazuje Dragan Volaš koji izrađuje satove od starih gramofonskih ploča.

Bizarno: Pravi nakit od majčinog mlijeka i pepela pokojnika

Viki Krevatin (47) iz Begarvuda u Hemširu stvorila je svoj jedinstveni brend "Mom's Own Milk" 2013. godine nakon godina rada u svijetu finansijskih korporacija.

Nakit iz Banjaluke na modnim pistama Njujorka

Banjalučki brend unikatnog nakita od porculana "Tekne" predstaviće u nedjelju, 13. septembra, svoju kolekciju za proljeće - ljeto 2021. na Njujorškoj sedmici mode (New York Fashon Week).

Vadi zlato iz starih telefona pa pravi elegantne ogrlice

Eva Schreuder ima zanimljivo ime za svoju liniju nakita kojeg pravi od recikliranih metala iz mobitela: G.OLD kolekcija za brend NoWa nastala je pod sloganom "Vidjeti ljepotu u otpadu".

Dvoje optuženih za milionsku krađu nakita iz kuće Tamare Eklston

LONDON - Dvije su osobe optužene za krađu vrijednog nakita u decembru u kući Tamare Eklston, nasljednice vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona, objavila je u subotu britanska policija.

Ručno izrađen nakit Nine Dakić protkan umjetnošću

Da se ne lažemo, svest o handmade stvarima je kod nas još na veoma niskom nivou, ali da se budi - budi se. Taj ručni rad je u prvom redu najčešće potcenjen od strane samih kreativaca, jer su svesni finansijske situacije koja vlada i jednostavno moraju da se prilagode tržištu.

Lažno prijavili krađu novca i nakita iz kuće

GRADIŠKA - Policija je uhapsila S.Dž. i K.Dž., oboje iz Gradiške, zbog sumnje da su lažno prijavili da im je u mjestu Žeravica iz kuće ukraden zlatni nakit i novac u iznosu od 500 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Policija istražuje krađu nakita starog 3.000 godina

BAR - Barskoj policiji prijavljena je krađa grobnog nakita na arheološkom lokalitetu u Čanju, a prijava je podnesena protiv nepoznatih izvršioca krađe kulturnog dobra Crne Gore.

Najčitanije