Nakit

Opljačkana zlatara u Splitu, ukraden nakit vrijedan 260.000 KM

SPLIT - U pljački zlatare u centru Splita ukraden je nakit čija je vrijednost, prema riječima vlasnika, oko 260.000 KM, saopštila je splitska policija.

Bik pojeo zlatni nakit

Bik u saveznoj indijskoj državi Harijana pojeo je zlatni ukras težine 40 grama.

Nakit koji treba da imate do svoje 40. godine

Bilo da želite da počastite sebe dobrim i skupim poklonom ili da jednostavno unaprijedite vaš cjelokupni izgled, nakit je uvijek sjajan izbor.

Bivša prva dama Hondurasa osuđena na 58 godina zatvora

​LONDON - Bivša prva dama Hondurasa Rosa Elena Bonila (52) osuđena je danas na 58 godina zatvora zbog kupovine nakita novcem iz javnih fondova.

Louis Vuitton nakit inspirisan srednjovjekovnim heroinama

​Najnovija Louis Vuitton kolekcija nakita kreirana je kao omaž opakoj i odvažnoj ličnosti X hromozoma.

Penzioner organizovao grupu za šverc zlata

SARAJEVO - Sud BiH prihvatio je prijedlog odbrane da se Ćemal Prašović, Ibrahim Nuraj i Edževid Batkić, uhapšeni u policijskoj akciji Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) kodnog naziva “Zlatni karat”, brane sa slobode, uz mjere zabrane.

Ukradeni zlatni nakit i mobilni telefon

ZVORNIK - Nepoznati počinilac iz stambenog objekta u Zvorniku ukrao je zlatni nakit i mobilni telefon.

Tinejdžerka zarađuje džeparac izradom i prodajom nakita

SOKOLAC - Maturant Osnovne škole "Sokolac" Vedrana Abazović pravi nakit i ukrasne predmete za porodična slavlja, a za džeparac zarađuje prodajući ih putem društvenih mreža kupcima iz svog mjesta, ali i zainteresovanima iz čitave Srpske i Srbije.

U akciji "Zlatni karat" oduzeto preko 60 kg nakita vrijednosti oko 3,5 miliona KM

SARAJEVO - U okviru operativne akcije kodnog naziva "Zlatni karat“, policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu otkrili su i privremeno oduzeli oko 50 kg nakita koji svojim izgledom asocira na zlato i oko 13 kg nakita koji svojim izgledom asocira na srebro, ukupne preliminarne vrijednosti oko 3,5 miliona KM.

"Zlatna" akcija razbila 30 švercera plemenitog metala

SARAJEVO - U akciji "Zlatni karat" pripadnici SIPA razbili su grupu organizovanog krijumčarenja zlata i srebra te uhapsili 30 lica i oduzeli im oko 40 kilograma ovog plemenitog metala, koji je bio spreman za dalju preprodaju u bh. zlatarama, saznaju "Nezavisne".

Najčitanije