Namještaj

Kvalitetan namještaj za kvalitetno uređenje doma

Samo nekoliko komada namještaja i detalja dovoljno je da se gotovo svaki prostor pretvori u dom. Kako biste prostoru dali ne samo praktičnu stranu, svijet uređenja interijera neprestano stvara nove trendove, ističe zanimljive dekorativne detalje i otkriva ideje kako uz pomoć malih trikova izvući najviše iz prostora koji imate i kako se u njemu osjećati što bolje.

Gvinet Paltrou kreirala kolekciju namještaja

Američka glumica, Gvinet Paltrou, i njen lifestyle brend Goop, debitovali su sa svojom prvom kolekcijom namještaja, predstavljajući komade sa uticajima modernog italijanskog dizajna…

Ne pretrpavajte prostor velikim namještajem

Odlučivanje o rasporedu namještaja u kući ili stanu ponekad može biti zahtjevnije od očekivanog, a upravo je to jedan od najvažnijih aspekata dizajniranja enterijera.

Napravite sami moderan namještaj za malo novca

Postoji hrpa "uradi sam" ideja koje ostavljaju bez daha, no igra s drvenim paletama uvijek iznova oduševi. S njima nastaju uistinu neodoljivi dekorativni elementi i komadi namještaja.

Udruženje proizvođača namještaja BiH upozorilo: Obezbijedite sirovine ili idemo u štrajk

SARAJEVO - Udruženje proizvođača namještaja BiH uputilo je zahtjeve predsjedavajućem Savjeta ministara BiH i entitetskim premijerima u kojima traže da se pod hitno riješi problem snabdijevanja drvetom, uvođenje taksi na izvoz, smanjenje doprinosa na plate radnika, subvencije za radnike i sprečavanje njihovog odlaska u inostranstvo ili će, kako su najavili, održati štrajk upozorenja.

Namještaj izvoze rekordno, a kubure sa sirovinama

TUZLA - BiH je u prvom kvartalu 2018. izvezla namještaja, posteljine, madraca i sličnih proi-zvoda u vrijednosti većoj od 300 miliona KM.

Kako da se riješite rupa od cigareta sa namještaja?

Da li vam se barem jednom dogodilo da nakon odlaska gostiju ostane trag na vašem omiljenom kauču i to izgorjeli trag od cigarete? Ili ste slučajno sami progorili nešto cigaretom? Vjerovatno jeste, ali ne morate mnogo da brinete, jer i za to postoji rješenje.

Kućni sajam kompanije GMP: Domaći namještaj svjetskog kvaliteta

BANJALUKA - Treći kućni sajam kompanije GMP, simboličnog naziva "Nova kolekcija", koji je od 11. do 13. aprila održan u kamenoj kući na tvrđavi Kastel u Banjaluci, predstavio je novitete i nove linije namještaja, a učestvovalo je više od 100 inostranih partnera i predstavnika lanaca najvećih maloprodajnih objekata u regionu.

Izvoz namještaja iz BiH veći za 14 posto

SARAJEVO - Izvoz namještaja iz Bosne i Hercegovine za devet mjeseci ove godine iznosio je 374,7 miliona KM i veći je za 14 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

Iz salona namještaja ukrao robu vrijednu preko 3.000 KM

TESLIĆ - Protiv lica G.H. iz Teslića podnesen je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Doboj zbog sumnje da je iz salona namještaja vlasništvo preduzeća "Interlignum" iz Teslića ukrao robu u vrijednosti od 3.389 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Najčitanije