Namještaj

Na kojem komadu namještaja ne bi trebalo da štedite?

Jeste li se ikada zapitali na šta bi trebalo potrošiti najveći iznos prilikom uređivanja stana, a gdje možete da uštedite? Jesu li završni detalji ono za što bi trebalo izdvojiti većinu novca ili bi upravo na tome trebalo smanjiti troškove?

"Nefa namještaj" u stečaju

BIJELJINA - Okružni privredni sud u Bijeljini donio je rješenje o otvaranju stečaja u preduzeću "Nefa namještaj", a za stečajnog upravnika imenovao Marka Krsmanovića.

Lopovi došli s kamionom i odnijeli namještaj iz salona

DUBROVNIK - Nesvakidašnja pljačka kod Dubrovnika dogodila se prošle sedmice, a po namještaj su lopovi došli kamionom.

Bucmasti namještaj novi hit u uređenju interijera

Namještaj dominantno zaobljenih linija i simpatično zdepastih proporcija polako osvaja poznavaoce dizajna.

Nakon Vranja, "Spilit" pobjegao i iz Sombora

SOMBOR - Nakon što je u Vranju usled zatvaranja fabrike namještaja "Spilit" bez posla ostalo oko 400 radnika, ista sudbina je zadesila njihove kolege u Somboru, piše novosadski "Dnevnik".

Rusi pobjegli iz Vranja, kupci ostali bez namještaja

Ruska kompanija namještaja Spilit, koja je preko noći pobjegla iz Vranja i ostavila 300 radnika bez posla, oštetila je stotine kupaca Nefa namještaja kojima nije isporučila plaćenu robu, piše Blic.

Umjesto namještaja izvozimo ogrev

​SARAJEVO - Iako prirodno bogata šumama, Austrija na godišnjem nivou iz Bosne i Hercegovine uveze oko sto miliona maraka proizvoda od drveta, ali uglavnom onih s niskim stepenom prerade poput ogreva.

Skandinavsko uređenje: Ravne linije i prirodni materijali za dom iz snova

Nakon danskog koncepta življenja nazvanog hygge, u 2019. godini popularan će biti novi skandinavski trend - lagom.

Njemačka mjesto uspjeha za namještaj iz BiH

​SARAJEVO - Bh. kompanije i ove godine vode glavnu riječ na sajmu namještaja u Kelnu, najvećoj i najznačajnijoj smotri na svijetu kada je ova prerađivačka industrija u pitanju.

Osam kompanija iz BiH na sajmu nemještaja u Kelnu

​Na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu namještaja u Kelnu koji počinje danas, a zatvara se u nedjelju, 20. januara, u okviru grupne postavke BiH predstaviće se osam kompanija, saopšteno je iz Spoljnotrgovinske komore BiH.

Najčitanije