Namještaj

Nakon Vranja, "Spilit" pobjegao i iz Sombora

SOMBOR - Nakon što je u Vranju usled zatvaranja fabrike namještaja "Spilit" bez posla ostalo oko 400 radnika, ista sudbina je zadesila njihove kolege u Somboru, piše novosadski "Dnevnik".

Rusi pobjegli iz Vranja, kupci ostali bez namještaja

Ruska kompanija namještaja Spilit, koja je preko noći pobjegla iz Vranja i ostavila 300 radnika bez posla, oštetila je stotine kupaca Nefa namještaja kojima nije isporučila plaćenu robu, piše Blic.

Umjesto namještaja izvozimo ogrev

​SARAJEVO - Iako prirodno bogata šumama, Austrija na godišnjem nivou iz Bosne i Hercegovine uveze oko sto miliona maraka proizvoda od drveta, ali uglavnom onih s niskim stepenom prerade poput ogreva.

Skandinavsko uređenje: Ravne linije i prirodni materijali za dom iz snova

Nakon danskog koncepta življenja nazvanog hygge, u 2019. godini popularan će biti novi skandinavski trend - lagom.

Njemačka mjesto uspjeha za namještaj iz BiH

​SARAJEVO - Bh. kompanije i ove godine vode glavnu riječ na sajmu namještaja u Kelnu, najvećoj i najznačajnijoj smotri na svijetu kada je ova prerađivačka industrija u pitanju.

Osam kompanija iz BiH na sajmu nemještaja u Kelnu

​Na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu namještaja u Kelnu koji počinje danas, a zatvara se u nedjelju, 20. januara, u okviru grupne postavke BiH predstaviće se osam kompanija, saopšteno je iz Spoljnotrgovinske komore BiH.

Otvorio ciradu kamiona, pa ga ubio namještaj

Vozača kamiona Radivoja B. (48), iz okoline Beograda, ubio tovar koji je prevozio u kamionu.

U trenu uklonite ogrebotinu s namještaja

U svakom domu nalazi se barem jedan komad namještaja izrađen od drva: krevet, ormar, ladičar, sto, stolice,...

Kvalitetan namještaj za kvalitetno uređenje doma

Samo nekoliko komada namještaja i detalja dovoljno je da se gotovo svaki prostor pretvori u dom. Kako biste prostoru dali ne samo praktičnu stranu, svijet uređenja interijera neprestano stvara nove trendove, ističe zanimljive dekorativne detalje i otkriva ideje kako uz pomoć malih trikova izvući najviše iz prostora koji imate i kako se u njemu osjećati što bolje.

Gvinet Paltrou kreirala kolekciju namještaja

Američka glumica, Gvinet Paltrou, i njen lifestyle brend Goop, debitovali su sa svojom prvom kolekcijom namještaja, predstavljajući komade sa uticajima modernog italijanskog dizajna…

Najčitanije