Napad

Napadnuti policajci u Banjaluci

BANJALUKA – Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, u subotu su uhapsili D.K. i D.M. oba iz Banjaluke zbog osnova sumnje da je D. K počinio krivična djela ''Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje'', ''Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti'' dok se obje osobe sumnjiče da su izvršili krivično djelo ''Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari''.

Nezaustavljiv hakerski napad na austrijsko ministarstvo

BEČ - Hakerski napad na Ministarstvo spoljnih poslova Austrije, koji je počeo početkom godine, i dalje traje.

U napadu poginule četiri osobe, 20 povijeđeno

MOGADIŠ - Najmanje četiri osobe su poginule, a 20 je povrijeđeno u napadu automobilom bombom u predgrađu Mogadiša, glavnog grada Somalije, objavio je list "Hurijet".

Folk pjevaču gost razbio glavu

Pjevački posao umije da bude veoma opasan, u šta se nedavno uvjerio Deni Boneštaj, kome je agresivni gost na jednom nastupu razbio flašu o glavu.

Pretukao je ljubavnik, ona izmislila silovanje da se opravda pred mužem

Niška policija podnijeće krivičnu prijavu protiv E.S. (52) iz niškog sela Malča zbog lažnog prijavljivanja da je oteta i silovana.

Sirijska baza meta forsiranog napada - reagovao PVO

Sirijska avio-baza Tifor (T4) na istoku provincije Homs bila je meta napada dronova i raketa, javila je sirijska agencija SANA.

Napadnuta baza kod Bagdada koju koriste američke snage

BAGDAD - Vojna baza Al Tadži, koju koriste iračke i američke snage, bila je meta raketnog napada, javlja.

Novi detalji iranskog raketnog napada na Irak

CNN je objavio video snimak nastao poslije raketnog napada prošle nedjelje na američku vojnu bazu u Iraku, koji je Iran izvršio kao odgovor na atentat na visokog iranskog generala Kasema Sulejmanija.

Mile Kitić objasnio kako je napadnut

Pjevač Mile Kitić doživio je veliku neprijatnost prošlog petka na nastupu u Bazelu, kada je na njega nasrnuo gost kafane u kojoj je nastupio popularni folker.

Mile Kitić napadnut tokom nastupa

Pjevač Mile Kitić napadnut je na jednom od svojih nastupa.

Najčitanije