Napad

Dva bombaška napada za noć u Podgorici

PODGORICA - Podgorička policija radi na rasvetljavanju dva bombaška napada koji su se u noći 15. oktobra dogodili na teritoriji glavnog grada Crne Gore, piše Dan.

Napao ga medvjed dok je brao gljive, završio sa 100 kopči

Kinez Tan Huanđiang je brao gljive kada ga je napao ogroman medvjed.

Putin: Napad rezultat onlajn globalizacije

SOČI - Tragedija na tehničkom koledžu u krimskom gradu Kerču je, između ostalog, rezultat globalizacije putem društvenih mreža i interneta, sa mnogo štetne sadržine po mlade ljude koji tamo žive, rekao je ruski predsjednik Vladimir Putin dan poslije napada.

Pretučena žena, napadači u bijegu

TUZLA - U Tuzlanskom naselju Sjenjak danas su dva nepoznata lica napala četrdesetjednogodišnju ženu, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona.

Objavljeni novi detalji o napadaču s Krima, broj mrtvih porastao na 20

Broj mrtvih u eksploziji i pucnjavi u koledžu u Kerču na Krimu porastao je na 20, izjavio je zamjenik čelnika gradske uprave Diljaver Meljgazijev a prenose ruske novinske agencije u četvrtak.

Među 20 žrtava na Krimu 11 maloljetnika

KRIM - Među 20 žrtava pucnjave u koledžu u Kerču na Krimu je 11 maloljetnika, izjavila je danas ruski ministar za zdravstvenu zaštitu Veronika Skvorcova.

Objavljene fotografije osumnjičenog za napad na Krimu

KERČ - Osumnjičeni za napad na koledžu u Kerču na Krimu identifikovan je kao student Vladislav Rosljakov, navodi ruski Istražni komitet.

Ipak nije terorizam: Student osumnjičen za napad na Krimu

Osamnaest osoba je poginulo, dok je 47 povređeno u eksploziji na Politehničkom koledžu u Kerču. Iako je prvobitno bilo javljeno de se radi o terorističkom napadu, nakon što je identifikovan napadač, student, objavljeno je da je u pitanju kriminalni akt.

Hakerski napad na Ministarstvo spoljnih poslova

BRATISLAVA - Slovački premijer Peter Pelegrini izjavio je da su hakeri iz inostranstva napali Mnistarstvo spoljnih poslova i pokušali da ukradu podatke i dokumente iz kompjuterske mreže.

Teroristički napad na Krimu, najmanje 13 mrtvih

Istražni komitet Rusije je eksploziju u Kerču na Krimu okvalifikovao kao teroristički napad, saopštila je novinarima zvanična predstavnica komiteta Svetlana Petrenko.

Najčitanije