Napad

Optužene da su ženi slomile nos za Novu godinu

ZAVIDOVIĆI, MAGLAJ - Opštinski sud u Zavidovićima potvrdio je optužnicu protiv Amere B. i Minke H., obje iz Maglaja, koja ih tereti da su 1. januara ujutru na području te opštine slomile nosne kosti A.M.

Fizički napad u Tesliću, oštećena i brava vozila

DOBOJ - Lice iz Teslića čiji su inicijali D.T. prijavljeno je policiji da je verbalno prijetilo, a zatim i fizički nasrnulo na D.Đ. i tom prilikom otkinulo bravu sa njegovog automobila tojota.

Otkriveni napadači na mladića iz Visokog

VISOKO - S.E. (53) i S.K. (32) iz Visokog osumnjičeni su da su na kućnom pragu pretukli Harisa Jovana Mataradžiju.

Šef KGB: Planirani teroristički napadi, pronađen eksploziv

MINSK - U Bjelorusiji su planirani teroristički napadi, a potencijalni ciljevi su bili državne ustanove i pojedini državni zvaničnici, tvrdi šef bjeloruske obavještajne službe (KGB) Ivan Tertel.

Pritvoren zbog sumnje da je zbog 3.000 KM premlatio advokata

DERVENTA - Igor Latinović (44) iz Banjaluke uhapšen je u Derventi zbog sumnje da je pretukao tamošnjeg advokata Dejana Bijelića, od kojeg je prethodno tražio da mu da oko 3.000 maraka, a koliko je ovaj Banjalučanin ranije izgubio u jednom sudskom postupku, potvrdili su izvori "Nezavisnih".

Napad na policajca u Kozarskoj Dubici

PRIJEDOR - Muškarac čiji su inicijali R.B. iz Kozarske Dubice verbalno je i fizički napao policajca, saopšteno je danas iz Policijske uprave Prijedor.

Dobojskoj policiji prijavljeni prijetnja na glasačkom mjestu i kupovina glasova

DOBOJ - Policijskoj stanici Doboj 1, oko 8.45, iz političkog subjekta PDP-a prijavljeno je da je na biračkom mjestu u Podnovlju njihovom posmatraču prijećeno prilikom glasanja, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Hakeri oborili internet u Austriji

Najveći operater telefonije u Austriji A1 bio je danas suočen s velikim hakerskim napadom, koji je oborio njihovu internet mrežu.

Sjeverna Koreja pokušala da dođe do podataka za Fajzerovu vakcinu

SEUL - Sjeverna Koreja je pokušala da dođe do podataka o tehnologiji vakcina protiv kovid-19 hakerskim napadom na američku kompaniju Fajzer, izvijestila je novinska agencija Jonhap pozivajući se na južnokorejsku Nacionalnu obavještajnu službu (NIS), a prenosi Rojters.

Raketni napad na Međunarodni aerodrom Erbil u Iraku

ERBIL - U gradu Erbilu u Iraku izveden je raketni napad na aerodrom gdje se nalazi i američka vojna baza.

Najčitanije