Napadač

Ubijen napadač sa Tajlanda: Najmanje 27 poginulih, 57 ranjenih

Tajlandski vojnik Džakrapanth Toma koji je juče ubio najmanje 27 osoba i ranio više od 20 u jednom tržnom centru, tokom noći je ubijen, saopštila je policija.

Policija u Njemačkoj usmrtila napadača naoružanog nožem

Policija grada Gelzenkirhena na zapadu Njemačke je hicima iz vatrenog oružja ubila tridesetsedmogodišnjeg muškarca koji je, navodno, pokušao da ih napadne nožem, javili su danas njemački mediji.

Ministar prosvjete o podvigu profesora u Velikoj Plani: Biće nagrađen

BEOGRAD - Svaka čast profesoru Slavoljubu Stojadinoviću na hrabrosti i požrtvovanju za svoje đake i školu, razgovarao sam s njim i ispoštovaćemo ga na razne načine, izjavio je ministar prosvjete Srbije Mladen Šarčević.

Napad nožem u Hongkongu, četvoro povrijeđeno

HONGKONG - Najmanje četiri osobe povrijeđene su danas u napadu nožem na mjestu gdje se održavao prodemokratski protest u Hongkongu.

Objavljen identitet napadača na Jevreje u Njemačkoj, krvavi pir prenosio uživo

Neonacista Stephan Balliet (27) osumnjičen je za krvavi napad ispred sinagoge u njemačkom gradu Halleu u kojem su poginule dvije osobe, javljaju njemački mediji.

Među napadačima na Srbe kod Knina i mladić koji je tukao sezonce na Braču

Nakon što je policija objavila da je uhapšeno osam osoba koje se dovode u vezu s napadom na Srbe u Uzdolju, počinju se otkrivati detalji oko toga ko su oni.

Napadač sa motora ranio ženu

BEOGRAD - Ženska osoba ranjena je jutros iz vatrenog oružja u Banjskoj ulici na Zvezdari.

Sveštenik napadnut nožem, napadač uhapšen

​VARŠAVA - Jedan katolički sveštenik napadnut je nožem u poljskom gradu Vroclavu i s teškim povredama je zbrinut u bolnici, saopštili su danas poljski policijski zvaničnici.

Napadač u Strazburu uzvikivao "Alahu ekber"

STRAZBUR - Francuski tužilac Remi Hejc izjavio je danas da su očevici čuli da je osumnjičeni napadač na božićnu pijacu u Strazburu uzvikivao "Alahu ekber".

Napadač iz Liježa dan ranije počinio još jedno ubistvo

LIJEŽ - Napadač koji je ubio tri osobe u belgijskom gradu Liježu u utorak, počinio je još jedno ubistvo dan ranije, rekao je ministar unutrašnjih poslova Belgije, prenosi britanski Independent.

Najčitanije