Napitak

Rasteretite organizam uz pomoć ova dva sastojka

Praznici su iza nas i nije malo onih koji se, što zbog kalorične hrane, što zbog manjka kretanja osjećaju tromo i naduto, pa tragaju za pomoćnim sredstvima koja će im pomoći da malo rasterete i očiste organizam.

Salep: Topli i kremasti napitak od "zabranjenog sastojka"

Salep je poseban napitak koji se pripremao i priprema se u Turskoj i to uglavnom tokom zimskih mjeseci. Sezona uživanja u salepu je od oktobra do aprila i tokom tih mjeseci salep se mogao kupiti na ulicama kada je kuvan u velikim kazanima oko kojih su se ljudi okupljali da se ugriju.

Od ovih sastojaka dobićete moćnog borca protiv infekcija

​Efikasan prirodni čaj koji je moćan saveznik organizma u borbi protiv prehlade, gripa, infekcije i kašlja, a veoma povoljno utiče i na jačanje imuniteta.

Napitak od tri sastojka kojim ćete očistiti organizam

​Vrijeme praznika je pred nama, a to za većinu podrazmijeva i unošenje većih količina masne i "teške" hrane, pa je možda potrebno i razmisliti o tome kako da poslije mnogo ića i pića očistimo organizam.

Napitak protiv depresije i kilograma

​Postoje brojni dokazi da limunada od kurkume i bibera popravlja raspoloženje i ubija depresiju.

Pripremite kuvano vino po receptima vrhunskih kuvara

Kakve bi bile jesen i zima bez čaše kuvanog vina? Ta čaša bogatih vinskih i začinskih ukusa stimuliše i najzahtjevnija ukusna i mirisna čula, a u trenutku vaš dom oplemenjuje neodoljivim mirisom.

Kuvani sajder, idealan napitak za hladne večeri

Tokom prohladnih jesenjih i zimskih večeri volimo se zagrijati uz šoljicu toplog napitka kao što su mlijeko sa cimetom, čaj, topla čokolada ili alkoholna verzija - kuvano vino.

Za ovaj napitak mislimo da je zdrav, ali goji kao i krofne

Rado ga pijemo, često naručujemo, mislimo da je zdrav, ali nije. Priča o đusu, napitku za koji većina misli da je koristan za zdravlje.

Topli mirisni napitak, kafa s ukusom cimeta

Gorka, manje ili više slatka, sa ili bez mlijeka, kratka ili produžena razbuđuje nas, naoružava pozitivnom energijom, priprema za svakodnevne dnevne izazove - kafa.

Ovaj napitak je spas za digestivni trakt

Kada se u crijevima nataloži prevelika količina toksina, cijeli organizam je na udaru.

Najčitanije