Narukvica

Narukvica za borbu protiv virusa korona

​U situaciji kada je svijet u panici zbog korona virusa, potrebno je pridržavati se mnogih pravila vezanih za higijenu, a jedan od njih je da se rukama ne pipa lice.

Fitnes narukvice najavljuju bolest

Fitnes narukvice koristimo kada želimo da pratimo otkucaje srca i potrošnju kalorija tokom fizičke aktivnosti, ali u ne tako dalekoj budućnosti služiće i za predviđanje bolesti.

Nakit koji treba da imate do svoje 40. godine

Bilo da želite da počastite sebe dobrim i skupim poklonom ili da jednostavno unaprijedite vaš cjelokupni izgled, nakit je uvijek sjajan izbor.

Amazon prodaje narukvicu protiv rasipništva i proždrljivosti

Mali je broj onih koji mogu da se pohvale kako nemaju ni jednu lošu naviku, te pušenje, pretjerano trošenje novca i prekomjerno uzimanje hrane predstavljaju zajednički problem koji odavno žudi za rješenjem.

Narukvica koja drži vozače budnim

Grupa naučnika je predstavila novi izum, narukvicu "Steer" koja pomaže umornim vozačima.

Intel odustaje od pametnih satova i fitness-narukvica

Prije nekoliko godina činilo se kako je nosiva tehnologija odnosno uređaji poput pametnih satova i fitness-narukvica sljedeća velika stvar na tehnološkom tržištu na kojem će se okretati milijarde dolara.

Onesvijestila se kad je čula cijenu narukvice koju je razbila

Neimenovana Kineskinja doslovno je pala u nesvijest kada je u saznala kolika je cijena narukvice od žada koja joj je u utorak u jednoj trgovini u Ruiliju skliznula s ruke i pala na pod

Najčitanije