Naselje

Migranti u Velikoj Kladuši - novi šatori i uništavanje imovine

VELIKA KLADUŠA - Migranti koji borave na području Velike Kladuše formirali su ovih dana novo šatorsko naselje, koje se nalazi u neposrednoj blizini prostorija mjesne zajednice Polje, nekoliko kilometara od ovog grada.

U šta su teroristi pretvorili najelitnije naselje u Alepu

Zahra je jedna od najelitnijih oblasti u sirijskoj provinciji Alep, odnosno bila je prije rata. Kuće i ogromni stanovi od nekoliko stotina kvadratnih metara u kojim su živjele generacije arapskih porodica, sada su pretvorene u ruševine.

Pronađeni ostaci drevnog vikinškog naselja otvaraju zanimljiva pitanja

Arheolozi su otkrili drevno vikinško naselje koje je prethodilo prvoj poznatoj ljudskoj zajednici na Islandu.

U banjalučkim naseljima na listi želja putevi, škole, igrališta

BANJALUKA - Trotoari, putevi, škole, dječija igrališta i kanalizacija samo su neki od prioriteta koji su potrebni banjalučkim mjesnim zajednicama (MZ).

Nije prihvaćen Mektićev prijedlog o privremenom šatorskom naselju

VELIKA KLADUŠA - Delegacija opštine Velika Kladuša nije se danas saglasila sa prijedlogom ministra bezbjednosti u Savjetu ministara Dragana Mektića da u mjestu Polje na teritoriji te opštine bude izgrađeno privremeno šatrosko naselje za ilegalne migrante.

Pred djecom nožem ganjao suprugu: Ubiću te, zaklaću te!

KARLOVAC - U središtu Karlovca na parkiralištu na gradskoj tržnici mnogobrojni prolaznici danas prijepodne svjedočili suporodičnoj svađi i pokušaju ubistva, javlja Večernji list.

Najčitanije