Nasilje

Prijetio ocu pa polupao prozore

POŽAREVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su M. B. (33) iz Požarevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici.

Uhapšen zbog nasilja u porodici

DOBOJ – E.O. (36) iz Dervente uhapšen je u srijedu zbog sumnje na nasilje u porodici, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Izvještaj zbog nasilja u porodici

DOBOJ - Dobojska policija podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu u ovom gradu izvještaj protiv lica čiji su inicijali P.V. (37) iz Doboja zbog nasilja u porodici.

Srpsku manekenku dečko zvjerski pretukao

Tanju Dukić, koja radi kao fotomodel u Istanbulu, zvjerski je pretukao turski državljanin s kojim je posljednje dvije godine bila u emotivnoj vezi i živjela u istom stanu.

Bivšoj djevojci čašom polomio vilicu u banjalučkom kafiću

BANJALUKA - Pijani mladić, Ž.R. (21) iz Gacka osumnjičen je da je staklenom čašom svojoj bivšoj djevojci T.G. (20) polomio vilicu.

Stolicom pretukao ženu

Policija u Valjevu uhapsila je M. D. (36) iz ovog grada zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici.

Identifikovani maloljetnici sa video zapisa vršnjačkog nasilja u Banjaluci

​BANJALUKA – Pripadnici Policijske uprave Banjaluka identifikovali su maloljetnike sa video-zapisa vršnjačkog nasilja na kojem se vidi kako djevojčica napada dječaka na biciklu, saopšteno je iz ove uprave.

Tavom pretukao ženu

ČAKOVEC - Opštinski sud u Čakovcu javno je objavio sadržaj nepravosnažne presude kojom se T. M. (75) iz Žiškovca proglašava krivim zbog počinjenog krivičnog djela nasilja u porodici.

Snimak vršnjačkog nasilja šokirao Banjalučane

BANJALUKA - Novi slučaj vršnjačkog nasilja u Banjaluci gdje djevojčica napada dječaka na biciklu, dok prolaznici nijemo posmatraju šokirao je javnost u Republici Srpskoj.

U prošloj godini prijavljeno 1.466 slučajeva nasilja

PODGORICA - Centrima za socijalni rad u Crnoj Gori prošle godine je prijavljeno ukupno 1.466 slučajeva nasilja, od čega je u 804 slučaja žrtva bila žena.

Najčitanije