Nasilje

Slučaj premlaćivanja Dejana Đurđevića: Na analizi krvava odjeća i drveni kolac

KOZARSKA DUBICA - Okružno javno tužilaštvo Prijedor naložilo je vještačenja određenih predmeta i DNK analize radeći na slučaju brutalnog premlaćivanja Dejana Durđevića (23) iz Kozarske Dubice u noći između 9. i 10. jula, potvrđeno je "Nezavisnim" iz Tužilaštva.

Besplatna pravna pomoć žrtvama nasilja u porodici u Srpskoj

BANJALUKA - Zakonom o ostvarivanju prava na besplatnu pravnu pomoć, Ministarstvo pravde Srpske obezbijedilo je da i žrtve nasilja u porodici mogu biti korisnici besplatne pravne pomoći.

Masovne tuče na fudbalskim terenima u Bosni i Hercegovini

Čak dvije masovne tuče desile su se tokom vikenda na fudbalskim terenima u Bosni i Hercegovini, odnosno na utakmicama u Goraždu i Živinicama.

Američki policajci pretukli ruske novinare

PORTLAND - Američki policajci napali su i pretukli ekipu ruske televizije koja je izvještavala o protestima u Portlandu, javio je dopisnik ruske agencije "Sputnjik". Ruski novinari snimali su jutros pokušaj demonstranata da uđu u zgradu suda, gdje su smješteni federalni službenici za sprovođenje zakona, koji se nalaze u gradu uprkos negodovanju lokalnih vlasti.

Predložen pritvor osumnjičenom za paljenje supruge

BANJALUKA - Nakon ispitivanja Stanivuković Branislava, osumnjičenog da je polio benzinom i zapalio vanbračnu suprugu, postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka predložio je određivanje mjere pritvora Osnovnom sudu u Banjaluci, navodi se u saopštenju Tužilaštva.

Brutalno nasilje u Laktašima, osumnjičen da je zapalio suprugu

LAKTAŠI - Nakon brutalnog porodičnog nasilja u Laktašima, policija je uhapsila muškarca srednjih godina osumnjičenog da je suprugu polio zapaljivom tečnošću i zapalio, te je zadobila teške opekotine.

Brutalno pretukli bolesnog mladića u Kozarskoj Dubici, sve snimali

KOZARSKA DUBICA - Kad sam vidjela svoje dijete sa poteškoćama u razvoju, koje je skoro nasmrt pretučeno, nisam ga ni prepoznala u bolnici koliko mu je glava deformisana od udaraca. Nisam znala da li će uopšte preživjeti toliko teške povrede jer skoro od rođenja ima epilepsiju.

Dva puta hapšen u toku vikenda

BANJALUKA - Banjalučka policija uhapsila je u petak uveče, 3. jula, muškarca iz Laktaša, inicijala A.B, zbog nasilja u porodici. Nakon kriminalističke obrade i upoznavanja dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka o počinjenom krivičnom djelu, A.B. je pušten na slobodu da bi vrlo brzo ponovo bio uhapšen, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Uhapšen sin Olivera Mandića

Sin Olivera Mandića, Darijan (39), uhapšen je danas u stanu na Voždovcu, jer je pretukao svoju majku Mirjanu (64).

Ničim izazvani brutalni napad na mladu plesačicu u Pakistanu

Na jednom događaju u Pakistanu muškarac je iz čista mira brutalno napao i u grudi snažno udario mladu ženu dok je plesala.

Najčitanije