Nasilje u porodici

Uhapšen zbog nasilja u porodici, nanio ženi teške tjelesne povrede

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije u Beogradu uhapsili su S. G. (1967), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici.

Trebinju hitno potrebna sigurna kuća

TREBINJE - U Trebinju je potrebno što hitnije početi gradnju sigurne kuće, jer je ona, prema riječima Ljiljane Čičković, direktorice Organizacije "Ženski centar", koja se u posljednje dvije decenije bori za prava žena, potrebnija nego ikada do sada zbog povećanja broja slučajeva nasilja u porodici.

Uhapšen jer je galamio na bivšu ženu iako je imao zabranu uznemiravanja

BIJELJINA - M.K je uhapšen u Bijeljini jer je iako mu je izrečena mjera zabrane uznemiravanja ili uhođenja žrtve nasilja galamio na bivšu suprugu.

Besplatna pravna pomoć žrtvama nasilja u porodici u Srpskoj

BANJALUKA - Zakonom o ostvarivanju prava na besplatnu pravnu pomoć, Ministarstvo pravde Srpske obezbijedilo je da i žrtve nasilja u porodici mogu biti korisnici besplatne pravne pomoći.

Predložen pritvor osumnjičenom za paljenje supruge

BANJALUKA - Nakon ispitivanja Stanivuković Branislava, osumnjičenog da je polio benzinom i zapalio vanbračnu suprugu, postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka predložio je određivanje mjere pritvora Osnovnom sudu u Banjaluci, navodi se u saopštenju Tužilaštva.

Dva puta hapšen u toku vikenda

BANJALUKA - Banjalučka policija uhapsila je u petak uveče, 3. jula, muškarca iz Laktaša, inicijala A.B, zbog nasilja u porodici. Nakon kriminalističke obrade i upoznavanja dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka o počinjenom krivičnom djelu, A.B. je pušten na slobodu da bi vrlo brzo ponovo bio uhapšen, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Uhapšen sin Olivera Mandića

Sin Olivera Mandića, Darijan (39), uhapšen je danas u stanu na Voždovcu, jer je pretukao svoju majku Mirjanu (64).

Kako žive žrtve porodičnog nasilja u uslovima karantina

U Rusiji su zabeleženi prvi slučajevi porodičnog nasilja u uslovima prinudne izolacije. O jednom od njih je za BBC pričala je žena na koju je muž nasrnuo 25. marta nakon obraćanja predsjednika Vladimira Putina.

Pritvor Banjalučaninu osumnjičenom da je prijetio da će zaklati ženu

BANJALUKA - Osnovni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor Draganu Belecanu zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici iz Krivičnog zakonika Republike Srpske, rečeno je Srni u ovom sudu.

Banjalučanin uhapšen zbog nasilja u porodici

BANJALUKA - Policija je uhapsila Dragana B. iz Banjaluke zbog nasilja u porodici.

Najčitanije