Nastup

Neno Belan za "Nezavisne": Napravićemo slavlje na "OK festu"

Neno Belan izdanak je splitske rok škole iz osamdesetih godina prošlog vijeka, koji će sa svojim bendom "Fiumens" nastupiti na predstojećem "OK festu". Festival se održava na Tjentištu u Nacionalnom parku "Sutjeska" od 15. do 17. jula, a Belan tokom svog nastupa obećava presjek svoje bogate karijere.

Hurricane doživjele neprijatnost na nastupu

Članice grupe "Hurricane" doživjele su neprijatnost na nastupu kada se jedan od gostiju popeo na binu i Sanji Vučić oteo mikrofon iz ruke.

Nikola Rokvić morao da prekine nastup

Pjevač Nikola Rokvić sinoć je doživio pravu dramu na nastupu u Mostaru, zbog čega je zajedno sa svojim bendom prekinuo nastup i napustio klub.

Pogledajte prvi javni nastup Jelene Rozge

Jelena Rozga, danas je jedna od najomiljenijih pjevačica na Balkanu, a iako je svi pamte kao pjevačicu grupe "Magazin", prvi nastup je imala prije 26 godina, ali ne u svojoj branši.

Edita doživjela neprijatnost na nastupu: "Ne budi majmun"

Pjevačica Edita Aradinović doživjela je neprijatnost na nastupu, koji je odmah prekinula i obratila se dečku iz publike.

Željko Samardžić priznao zbog čega nije pjevao neke pjesme na nastupima

​Željko Samardžić već dugo uživa u ogromnoj popularnosti i njegove se pjesme rado slušaju.

Milica Todorović prekinula nastup: "Je l' ti to kucaš poruke dok ja pevam"

U jeku popularnosti društvenih mreža na nastupima i koncertima sve više viđamo mlade koji u klubovima, kafana i na proslavama ne ispuštaju mobilni telefon iz ruku.

Oglasio se Halid Bešlić, za dvije godine mu otkazano preko 50 nastupa

​Pjevač narodne muzike Halid Bešlić govorio je o životu za vrijeme pandemije, kao i o tome kako je cjelokupna situacija uticala na njegov posao.

Jelena Karleuša oštro o napadima jer pjeva ispred Skupštine

Jelena Karleuša u Novogodišnjoj noći zapjevaće ispred Narodne skupštine, a zatim žurku nastavlja u jednom beogradskom klubu.

Fotografije sa nastupa bez fotošopa odale Karleušu

Jelena Karleuša (43) sinoć je održala koncert u jednom noćnom klubu u Beogradu, a svima je za oko zapeo njen neobičan styling.

Pjevačica nastupila potpuno gola u emisiji

Šou "Saturday Night Live" započeo je svoju 47. sezonu - golotinjom.

Dara Bubamara pjevala sa maskom: Kakav virus, svaki dan po rakija

U svijetu, a i kod nas, trenutno vlada veliki strah od virusa korna, a očigledno je on počeo da utiče i na srpske estradne zvijezde, koje neprestano, zbog svog posla, putuju u razne zemlje i stalno su na aerodromima i pred velikim brojem ljudi kojima pjevaju.

Frontmen "Van Goga" pogođen flašom u glavu tokom nastupa u Sarajevu

​Zvonimir Đukić Đule, pjevač i gitarista rock sastava Van Gogh, pogođen je plastičnom flašom u glavu tokom nastupa u nedelju veče na platou Centra Skenderija u Sarajevu.

Amira Medunjanin anđeoskim glasom dotakla srca

BANJALUKA - Amira Medunjanin, jedna od najpoznatijih interpretatorki sevdalinke, održala je koncert u Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci.

Talentovana tinejdžerka iz Mrkonjić Grada osvaja region (VIDEO)

Baš kao i u svim različitim takmičenjima izdvoje se uvijek najbolji, a jedna od onih koja sa svojih tek, četrnaest godina, velikim talentom korača ka vrhu je posebna djevojčica iz Mrkonjić Grada, Emilija Boškić, koja žiri takmičenja "Pinkove zvezdice" oduševljava iz emisije u emisiju.

Najčitanije