Nataša Bekvalac

Izbodeni MMA borac je zet Nataše Bekvalac

Uspješni sportista Damir Dado Mihajlović (37) iz Novog Sada, i zet pjevačice Nataše Bekvalac, izboden je nožem juče oko 14 sati u Novom Sadu u Ulici Miše Dimitrijevića ispred jednog kafića.

Potvrđena kazna bivšem suprugu Nataše Bekvalac

​Viši sud u Beogradu potvrdio je prvostepenu presudu kojom je u aprilu Luka Lazukić osuđen na uslovnu kaznu od osam mjeseci zatvora sa rokom provjere od tri godine zbog porodičnog nasilja nad bivšom suprugom, pjevačicom Natašom Bekvalac u aprilu 2018. godine.

Nataša Bekvalac snima svoj rijaliti?

Popularna novosadska Barbika, Nataša Bekvalac došla je na ideju da snimi svoj rijaliti, koji bi bio sličan koncept kao što je to uradila jedna od najpopularnijih starleta, Kim Kardašijan, a u njemu bi učestvovale i njene sestre Kristina i Dragana.

Nataša Bekvalac završila na infuziji

Pjevačica Nataša Bekvalac se oporavlja poslije drame u Crnoj Gori. Ona je završila na infuziji jer je bila potpuno iscrpljena poslije serije nastupa.

Luka Lazukić ne želi da viđa kćerku

Luka Lazukić, još uvijek zvanični suprug Nataše Bekvalac, privremeno se odrekao viđanja njihove zajedničke kćerke Katje, saznaje Kurir Stars.

Otac Nataše Bekvalac doživio infarkt

Popularna pop pjevačica Nataša Bekvalac (38) proživjela je proteklih dana pravu porodičnu dramu. Njen otac, fudbalski trener Dragoljub Bekvalac (66) doživio je srčani udar, zbog čega je bio hospitalizovan u KC Vojvodina u Novom Sadu.

Lazukić se još nije razveo od Bekvalčeve, a planira novo vjenčanje

Iako se još zvanično nije razveo od pjevačice Nataše Bekvalac, Luka Lazukić već planira svadbu sa novom djevojkom.

Luka Lazukić osuđen zbog prebijanja Nataše Bekvalac

Luka Lazukić osuđen je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu na 8 mjeseci zatvora, tri godine uslovno, zbog fizičkog nasilja nad Natašom Bekvalac.

Nataša Bekvalac otkrila zbog čega ne bi podržala kćerke

Nataša Bekvalac ima dvije ćerke Hanu, koju je dobila sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem i Katju, iz braka sa Lukom Lazukićem.

Luka Lazukić podnio tužbu protiv dadilje

Slučaj Nataše Bekvalac i Luke Lazukića ne jenjava. Pjevačicin bivši suprug podnio je juče Trećem tužilaštvu krivičnu prijavu za lažno svjedočenje protiv dadilje Jovane Mirkalo, koja je dala iskaz u postupku koji se vodi protiv njega za porodično nasilje, saznaje Kurir.

Najčitanije