Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac: Neću se udati dok se ne legalizuju LGBT brakovi

Pjevačica Nataša Bekvalac odlučila je da progovori o tabu temama, a sigurno je da će, kao i uvijek, njene riječi pokrenuti lavinu komentara.

Nataša progovorila o Dači Ikodinoviću: Samo ja nisam ni za koga

Nataša Bekvalac progovorila je o muškarcima, pa se dotakla i svog bivšeg muža Danila Ikodinovića, sa kojim ima kćerku Katju.

Nataša Bekvalac se skinula potpuno gola u najavnom spotu za koncert

Nataša Bekvalac održaće prvi veliki solistički koncert 14. februara u beogradskoj Štark areni, pod nazivom "SOS za ljubav", a sada je objavila prvi najavni spot za ovaj događaj.

Konačno tačka: Nataša Bekvalac se sudski razvela od Luke Lazukića

Ročište povodom zahtjeva za razvod braka pop pjevačice Nataše Bekvalac i Luke Lazukića, IT stručnjaka, održalo se danas, u Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Bivši supružnici sada su i zvanično stavili tačku na svoj brak.

Oženio se bivši vjerenik Nataše Bekvalac

Vladimir Vuksanović (31) rekao je "da" prezgodnoj Latinoamerikanki sa kojom je u vezi oko godinu i po dana.

Nataša Bekvalac i Emina Jahović više 'ne vole' muškarce

Pjevačice Emina Jahović i Nataša Bekvalac pripremaju novi singl. Objavama na Instagramu zaintrigirale su pratioce samim nazivom pjesme "Muško više ne mogu".

Kćerke Nataše i Kristine Bekvalac oduševile u modnoj kampanji

Sestre Nataša i Kristina Bekvalac ovih dana imaju poseban razloga da budu ponosne na svoje mezimice koje su izrasle u lijepe i pametne djevojčice.

Izbodeni MMA borac je zet Nataše Bekvalac

Uspješni sportista Damir Dado Mihajlović (37) iz Novog Sada, i zet pjevačice Nataše Bekvalac, izboden je nožem juče oko 14 sati u Novom Sadu u Ulici Miše Dimitrijevića ispred jednog kafića.

Potvrđena kazna bivšem suprugu Nataše Bekvalac

​Viši sud u Beogradu potvrdio je prvostepenu presudu kojom je u aprilu Luka Lazukić osuđen na uslovnu kaznu od osam mjeseci zatvora sa rokom provjere od tri godine zbog porodičnog nasilja nad bivšom suprugom, pjevačicom Natašom Bekvalac u aprilu 2018. godine.

Nataša Bekvalac snima svoj rijaliti?

Popularna novosadska Barbika, Nataša Bekvalac došla je na ideju da snimi svoj rijaliti, koji bi bio sličan koncept kao što je to uradila jedna od najpopularnijih starleta, Kim Kardašijan, a u njemu bi učestvovale i njene sestre Kristina i Dragana.

Najčitanije