Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac: Razočarala sam se u brak

U godini na izmaku, u kojoj su joj se dešavale lijepe i ružne stvari, pjevačica priznaje da nije izgubila vjeru u ljubav i postojanje dobrih muškaraca, iako se razočarala u instituciju braka poslije tri brodoloma.

Nataša Bekvalac u novom spotu gola pod tušem

Nataša Bekvalac radi punom parom u posljednje vrijeme, a juče je objavljen i spot za duetu s Magla bendom "Neprijatelj".

Nataša Bekvalac: Kad popijem, prijatelji mi uzmu telefon

Nataša Bekvalac kaže da ima dana kada umije da uživa u alkoholnim pićima i da je tada vesela, nasmejana i da grli ljude.

Nataša Bekvalac imala udes, u automobilu bila i beba

NOVI SAD - Nataša Bekvalac na izlazu iz Novog Sada imala je saobraćajnu nezgodu. U vozilu su u tom trenutku bile Nataša, beba i dadilja.

Nataša Bekvalac o nasilju i razvodu: Dotakla sam dno

Pjevačica Nataša Bekvalac gostujući u jednoj tv emisiji s knedlom u grlu progovorila je o teškom periodu koji je iza nje.

Natašu Bekvalac pokrala kućna pomoćnica

Pjevačica Nataša Bekvalac prijavila je nedavno policiji spremačicu M. Ž, koja joj je iz novčanika ukrala 200 evra.

Nataša Bekvalac i "Mala plava" zapalili internet

"Mala plava", povratnički singl Nataše Bekvalac dospio je na prvo mjesto Trending liste na sajtu Youtube, samo jedan dan po objavljivanju!

Luku Lazukića prijavila žena iz Urgentnog centra

Nataša i Luka Lazukić juče su se sreli u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu, gdje je održano ročište po pjevačicinoj tužbi za nasilje u porodici koje se dogodilo u noći između 13 i 14. aprila.

Nataša Bekvalac otkrila stihove nove pjesme

Nataša Bekvalac uskoro će imati veliki povratak na scenu novom pjesmom. Novu muziku najavljuje već nedjeljama putem kratkih intervjua, a danas smo dobili i stih budućeg hita.

Nataša Bekvalac napušta Beograd

Poslije porodičnog nasilja pjevačica Nataša Bekvalac se odlučila na krupne korake da zaštiti sebe i kćerke.

Najčitanije