Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac: Potpisala bih da budem bez muškaraca do kraja života

Više od godinu dana u životu Nataše Bekvalac nije se pojavio muškarac koji će osvojiti njeno srce, a ona priznaje da uživa u statusu slobodne žene i da joj prija da je okružena samo ćerkama Hanom i Katjom.

Nataša Bekvalac: Ja sam žena iz snova, perfektna, lijepa, vrijedna

Nataša Bekvalac oglasila se iz kućnog karantina putem društvene mreže Instagram, pa i tako uspjela da izmami osmijehe svojih fanova.

Pjevačica čestitala sestri rođendan: Bila je bila neopisivo ružna

Nataša Bekvalac (39) svake godine sestri Kristini čestita rođendan, a danas, 15. marta kada Kristina puni 35 godina, pjevačica se raznježila više nego ranije.

Nataša Bekvalac: Briga me što me pljuju

Nataša Bekvalac nedavno je održla koncert pod nazivom "S.O.S. za ljubav" u krcatoj beogradskoj Areni, a za njen nastup se sve do samog početka tražila karta više.

Nataši Bekvalac pozlilo

Pop zvijezda Nataša Bekvalac nije ni slutila da će pripreme za koncert povodom Dana zaljubljenih biti toliko naporne. Novosadska Barbika, kako je mnogi nazivaju, umorna je i iscrpljena zato što spava svega nekoliko sati, što je i sama nedavno priznala.

Nataša Bekvalac: Neću da budem sa slabićima

Popularna pjevačica Nataša Bekvalac (39) gostovala je u emijiji "Baljanskom ulicom" gdje je govorila o svom privatnom životu i muškarcima sa kojima je bila.

Nataša Bekvalac završila u bolnici

Pjevačica Nataša Bekvalac bila je primorena da nakratko obustavi pripreme za koncert jer joj je pozlilo i hitno je primljena u bolnicu.

Nataša Bekvalac: Neću se udati dok se ne legalizuju LGBT brakovi

Pjevačica Nataša Bekvalac odlučila je da progovori o tabu temama, a sigurno je da će, kao i uvijek, njene riječi pokrenuti lavinu komentara.

Nataša progovorila o Dači Ikodinoviću: Samo ja nisam ni za koga

Nataša Bekvalac progovorila je o muškarcima, pa se dotakla i svog bivšeg muža Danila Ikodinovića, sa kojim ima kćerku Katju.

Nataša Bekvalac se skinula potpuno gola u najavnom spotu za koncert

Nataša Bekvalac održaće prvi veliki solistički koncert 14. februara u beogradskoj Štark areni, pod nazivom "SOS za ljubav", a sada je objavila prvi najavni spot za ovaj događaj.

Najčitanije