Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac danas puni 40 godina: "Uživajte i budite mi dobro"

Novosadska barbika danas puni jubilarnih 40 godina i sudeći po njenom postu na Instagramu, vrlo je ushićena zbog toga.

Nataša Bekvalac: Ako nećeš da te muž vara - nemaš muža

Pjevačica Nataša Bekvalac se često našali na račun svojih ljubavnih krahova i tri neuspjela braka koja ima iza sebe, a ovog jutra je imala posebnu inspiraciju pa je njena nova izjava postala pravi hit.

Majka Nataše Bekvalac: Sad si sirotinja

Majka pop zvijezde Nataše Bekvalac poznata je po svojim duhovitim biserima koje lijepa novosadska Barbika često objavljuje na svom Instagram nalogu.

Nataša Bekvalac u crnom kupaćem: "Ibica plače za nama"

Srpska pjevačica Nataša Bekvalac pokazala je na svom Instagram profilu da uživa pored bazena.

Nataša Bekvalac: Potpisala bih da budem bez muškaraca do kraja života

Više od godinu dana u životu Nataše Bekvalac nije se pojavio muškarac koji će osvojiti njeno srce, a ona priznaje da uživa u statusu slobodne žene i da joj prija da je okružena samo ćerkama Hanom i Katjom.

Nataša Bekvalac: Ja sam žena iz snova, perfektna, lijepa, vrijedna

Nataša Bekvalac oglasila se iz kućnog karantina putem društvene mreže Instagram, pa i tako uspjela da izmami osmijehe svojih fanova.

Pjevačica čestitala sestri rođendan: Bila je bila neopisivo ružna

Nataša Bekvalac (39) svake godine sestri Kristini čestita rođendan, a danas, 15. marta kada Kristina puni 35 godina, pjevačica se raznježila više nego ranije.

Nataša Bekvalac: Briga me što me pljuju

Nataša Bekvalac nedavno je održla koncert pod nazivom "S.O.S. za ljubav" u krcatoj beogradskoj Areni, a za njen nastup se sve do samog početka tražila karta više.

Nataši Bekvalac pozlilo

Pop zvijezda Nataša Bekvalac nije ni slutila da će pripreme za koncert povodom Dana zaljubljenih biti toliko naporne. Novosadska Barbika, kako je mnogi nazivaju, umorna je i iscrpljena zato što spava svega nekoliko sati, što je i sama nedavno priznala.

Nataša Bekvalac: Neću da budem sa slabićima

Popularna pjevačica Nataša Bekvalac (39) gostovala je u emijiji "Baljanskom ulicom" gdje je govorila o svom privatnom životu i muškarcima sa kojima je bila.

Najčitanije