Nataša Bekvalac

Otac Nataše Bekvalac doživio infarkt

Popularna pop pjevačica Nataša Bekvalac (38) proživjela je proteklih dana pravu porodičnu dramu. Njen otac, fudbalski trener Dragoljub Bekvalac (66) doživio je srčani udar, zbog čega je bio hospitalizovan u KC Vojvodina u Novom Sadu.

Lazukić se još nije razveo od Bekvalčeve, a planira novo vjenčanje

Iako se još zvanično nije razveo od pjevačice Nataše Bekvalac, Luka Lazukić već planira svadbu sa novom djevojkom.

Luka Lazukić osuđen zbog prebijanja Nataše Bekvalac

Luka Lazukić osuđen je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu na 8 mjeseci zatvora, tri godine uslovno, zbog fizičkog nasilja nad Natašom Bekvalac.

Nataša Bekvalac otkrila zbog čega ne bi podržala kćerke

Nataša Bekvalac ima dvije ćerke Hanu, koju je dobila sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem i Katju, iz braka sa Lukom Lazukićem.

Luka Lazukić podnio tužbu protiv dadilje

Slučaj Nataše Bekvalac i Luke Lazukića ne jenjava. Pjevačicin bivši suprug podnio je juče Trećem tužilaštvu krivičnu prijavu za lažno svjedočenje protiv dadilje Jovane Mirkalo, koja je dala iskaz u postupku koji se vodi protiv njega za porodično nasilje, saznaje Kurir.

Nataša Bekvalac zatvara sezonu na Jahorini

Na Jahorini će u nedjelju, 7. aprila, biti organizovan zabavni program humanitarnog karaktera, s ciljem podrške oboljeloj djeci u BiH, kojim će biti završena zimska turistička sezona, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Bekvalac: Bolja sam u svemu otkad me muškarci više ne zanimaju

Srpska pjevačica Nataša Bekvalac (38) odlučila je da se, nakon tri propala braka, više nikada neće udavati. Dodala je da ne bježi od ljubavi, ali da neće biti ničija žena. Otkrila je i kako joj trenutno odgovara 'soliranje' na ljubavnom polju.

Nataša Bekvalac: Razočarala sam se u brak

U godini na izmaku, u kojoj su joj se dešavale lijepe i ružne stvari, pjevačica priznaje da nije izgubila vjeru u ljubav i postojanje dobrih muškaraca, iako se razočarala u instituciju braka poslije tri brodoloma.

Nataša Bekvalac u novom spotu gola pod tušem

Nataša Bekvalac radi punom parom u posljednje vrijeme, a juče je objavljen i spot za duetu s Magla bendom "Neprijatelj".

Nataša Bekvalac: Kad popijem, prijatelji mi uzmu telefon

Nataša Bekvalac kaže da ima dana kada umije da uživa u alkoholnim pićima i da je tada vesela, nasmejana i da grli ljude.

Najčitanije