Natalija Trivić

Potpisan sporazum: Kina obezbjeđuje nastavnike za kineski jezik

BANJALUKA - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić i ambasador Kine u BiH Đi Ping potpisali su danas u Banjaluci Sporazum o obezbjeđivanju nastavnika kineskog jezika, za pet škola u kojima će se ovaj jezik izučavati fakultativno.

Trivićeva čestitala završetak školske godine

BANJALUKA - U srednjim školama u Republici Srpskoj danas se završava nastava, a u osnovnim školama najkasnije u petak, 21. juna, povodom čega je ministar prosvjete i kulture Srpske Natalija Trivić uputila čestitku učenicima i nastavnicima.

Selaković i Trivić: Značajna sardnja pri njegovaju i čuvanju obiičaja

BEOGRAD- Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić i generalni sekretar predsjednika Srbije Nikola Selaković saglasili su se danas da je zajedničko predstavljanje sadržaja iz kulture veoma značajno za očuvanje nacionalnog, kulturnog i duhovnog identiteta Srba u dijaspori.

Trivić: Đaci u Srpskoj imaju zavidno znanje

BEOGRAD - Interna provjera znanja učenika iz Republike Srpske pokazala je da đaci u Srpskoj imaju zavidno znanje, rekla je danas ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić, koja u Beogradu učestvuje u radu Osmog ministarskog sastanka Zapadnobalkanske platforme za obrazovanje i obuke.

Osnovci obišli proizvodni pogon kako bi se upoznali sa procesom proizvodnje

BANJALUKA - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić najavila je danas da će u narednom periodu nastavnim planovima i programima biti planirano redovno upoznavanje učenika o proizvodnim procesima u privrednim pogonima kako bi im se olakšala odluka prilikom izbora srednje škole.

Otvoren štand Republike Srpske na sajmu knjiga u Solunu

SOLUN - Štand Republike Srpske na Međunarodnom sajmu knjiga u Solunu u okviru kojeg Narodna i univerzitetska biblioteka RS predstavlja najreprezentativnija izdanja Republike Srpske u proteklih pet godina, danas je otvorila Natalija Trivić, ministar prosvjete i kulture Republike Srpske.

Trivićeva u Grčkoj: Srpska ima šta da ponudi na kulturnoj sceni

BANJALUKA - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić istakla je da Srpska ima šta da ponudi na međunarodnoj kulturnoj sceni, jer ima izuzetnu tradiciju pozorišnog stvaralaštva.

Trivićeva posjetila Predstavništvo RS u Solunu

SOLUN - U okviru manifestacije "Dani kulture Republike Srpske u Solunu", ministar prosvjete i kulture Natalija Trivić posjetila je danas Predstavništvo Republike Srpske u Solunu, gdje je zajedno sa šefom Predstavništva Republike Srpske u Grčkoj Jelenom Jovanović Athanasiou održala više sastanaka.

Trivićeva otvorila izložbu učeničkih radova

​DONJA GRADINA - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić otvorila je u Spomen-području Donja Gradina izložbu likovnih i literarnih radova učenika osnovnih i srednjih škola, čija je tema bila stradanje i sjećanje na nevine žrtve u ustaškom koncentracionom logoru Jasenovac.

Trivić: U ovoj godini završiti standardizaciju zanimanja

BANJALUKA - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić izrazila je uvjerenje da će u ovoj godini biti završena standardizacija zanimanja u Srpskoj, navodeći da su mnoga nestala, a neka se vode pod dva naziva.

Najčitanije