Natalija Trivić

Otvoren Međunarodni festival pozorišta za djecu

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić otvorila je večeras u Dječijem pozorištu Republike Srpske u Banjaluci Međunarodni festival pozorišta za djecu na kome će se predstaviti pozorišta iz osam zemalja - Španije, Češke, Bugarske, Poljske, Srbije, Slovenije, Hrvatske i BiH.

Trivić: Iduće godine reforma gimnazija u RS

BANJALUKA - Razvoj gimnazija će se i dalje nastaviti, a naredne godine je planirana reforma svih gimnazija u Republici Srpskoj, najavila je Natalija Trivić, ministar prosvjete i kulture RS.

Od početka nove školske godine oko 200 zaraženih u školama u RS

BANJALUKA - Od početka nove školske godine u školama širom Republike Srpske je oko 200 zaraženih virusom korona, učenika, nastavnika i nastavnog osoblja, rekla je Natalija Trivić, ministar prosvjete i kulture RS, prilikom današnje posjete Elektrotehničkoj školi u Banjaluci.

Neizvjesno produženje časova u školama u RS

BANJALUKA Još nije izvjesno da li će doći do eventualnog produženja časova u školama u RS jer se prati epidemiološka situacija.

Trivić: Stvaramo jednake uslove za sve đake

ČELINAC - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić istakla je da je cilj Ministarstva da ulaže u sve škole u Republici Srpskoj i da stvara jednake uslove za pohađanje nastave za svu djecu.

Trivić: Škole u kojima je potvrđen virus postupile u skladu sa preporukama

BANJALUKA - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić izjavila je da je, ako se izuzmu dva slučaja zaraze učenika virusom korona, izuzetno zadovoljna odvijanjem nastavnog procesa u prvoj sedmici nove školske godine, kao i odgovornošću koju su iskazali učenici, njihovi roditelji i svi zaposleni u školama.

OEBS donirao 26 laptopa Ministarstvu prosvjete i kulture RS

BANJALUKA - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić razgovarala je danas sa zamjenikom Misije OEBS-a u BiH Dmitrijem Iordanidijem koji je ovom ministarstvu uručio 26 laptopa za potrebe obrazovanja djece u školama u Republici Srpskoj.

Trivić: Vlada RS će obezbijediti beskontaktne toplomjere za sve škole

BANJALUKA - Republički štab za vanredne situacije je potvrdio da je sve spremno za početak školske godine, rekla je Natalija Trivić, ministar prosvjete i kulture Republike Srpske.

Zvaničnici položili vijence na spomenik palim borcima u Stričićima

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović i ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić položili su danas vijence na spomenik palim borcima odbrambeno-otadžbinskog rata u Stričićima kod Banjaluke, u okviru manifestacije "Kočićev zbor".

Trivić: Očekujemo dobar izborni rezultat u Hercegovini

TREBINJE - Šef glavnog Izbornog štaba Ujedinjene Srpske Natalija Trivić rekla je nakon sastanka sa predstavnicima opštinskih odbora ove stranke iz Izborne jedinice devet da Ujedinjena Srpska vodi jednu ozbiljnu politiku i da to građani prepoznaju, te da se nada odličnim rezultatima na predstojećim izborima.

Najčitanije