Natalija Trivić

Trivić: Sve spremno za prelazak na onlajn nastavu ako zatreba

BANJALUKA - Nastava u drugom polugodištu u osnovnim i srednjim školama u Republici Srpskoj počinje u ponedjeljak, 24. januara, u skladu sa važećim epidemiološkim preporukama, a ukoliko bi došlo do pogoršanja epidemiološke situacije sve je spremno za prelazak na izvođenje nastave na daljinu, rekla je Srni ministar prosvjete i kulture Srpske Natalija Trivić.

U oblasti prosvjete i kulture povećanje plata od tri i pet odsto

​BANJALUKA - Radnici u oblasti prosvjete i kulture od naredne godine mogu očekivati povećanje plata od pet i od tri odsto, rekla je ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić.

Trivić sa Gnjatićem: Raditi na povećanju plata prosvjetara

BANJALUKA - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić rekla je danas da je opredjeljenje Vlade Srpske da se u narednoj budžetskoj 2022. godini povećaju plate i primanja prosvjetnim radnicima.

Trivić: Nije alarmantan broj zaraženih učenika

BANJALUKA - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić rekla je da je u proteklih mjesec prisutan otprilike isti broj učenika osnovnih i srednjih škola koji su pozitivni na virus korona, ali da taj broj nije alarmantan da bi se preduzimale mjere.

Trivić: Jačanjem književne scene jačamo nacionalni identitet

Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske opredijeljeno je da institucionalno pomogne razvoj književne scene u Srpskoj, jačajući izdavačku djelatnost i književno stvaralaštvo, te stavljajući pisca na pijedestal društvenog poštovanja, rekla je resorna ministarka Natalija Trivić danas na otvaranju konferencije "Književnost danas i sutra".

Radović: Ministarstvo i Ombudsman na istom zadatku

BANJALUKA - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić istakla je tokom sastanka sa ombudsmanom za djecu Republike Srpske Dragicom Radović da Ministarstvo preduzima aktivnosti da svoj djeci u Srpskoj obezbijedi jednako pravo na obrazovanje, posebno djeci u ruralnim sredinama i djeci sa smetnjama u razvoju.

Trivić: Puna podrška ministarstva festivalu "Uhvati film"

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić rekla je da resorno ministarstvo daje punu podršku Međunarodnom filmskom festivalu "Uhvati film" Banjaluka, imajući u vidu činjenicu koliko se festival izgradio kroz samu organizaciju i kakav je kvalitet programa.

Trivić: "Kestenburg" prilika za susret mladih umjetnika

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić istakla je značaj Međunarodnog festivala studentskih pozorišta "Kestenburg" jer je dobra prilika za susret mladih umjetnika iz regiona i svijeta.

Trivić: Prosvjetni radnici stoički izdržali uslove pandemije

BANJALUKA - Prosvjetni radnici u Republici Srpskoj stoički su izdržali sve uslove koje im je diktirala pandemija virusa korona i maksimalno su se zalagali da učenicima prenesu znanja, rekla je povodom Svjetskog dana prosvjetnih radnika potpredsjednik Ujedinjene Srpske Natalija Trivić.

Otvorene "Šantićeve večeri poezije" u Mostaru

Predsjednik Vlade Srbije Ana Brnabić otvorila je večeras u Mostaru 102. "Šantićeve večeri poezije".

Najčitanije