Navijači

Prijedlog: Na utakmicu samo ako potpišeš da prihvataš sav rizik

Zbog širenja virusa korona među profesionalnim i koledž sportistima, NFL razmatra mogućnost da se, kada stadioni budu otvoreni, od potencijalnih tužbi štiti tako što će navijači potpisati dokumant u kome prihvataju svu odgovornost za rizik kome se izlažu.

"Poljud" suspendovan zbog prijetnji Srbima

Hrvatski nogomenti savez kaznio je Hajduk zatvaranjem stadiona na jednu utakmicu zbog incidenata "Torcide" i prijetnji upućenih Srbima na utakmici protiv Lokomotive prošle nedjelje.

Epilog sukoba u Vukovaru: Šestoro u bolnici, 16 privedeno

VUKOVAR - Najmanje šest osoba povrijeđeno je u tuči navijača zagrebačkog Dinama i beogradskog Partizana u Vukovaru, a policija je privela 16 osoba.

Scene iz Napulja zaprepastile Svjetsku zdravstvenu organizaciju

Napulj je i doslovni gorio u noći kada je Napoli osvojio Kup Italije pobjedom nad Juventusom poslije boljeg izvođenja penala.

Nezapamćen incident navijača Hajduka, signalnom raketom na fudbalere

Navijači Hajduka izazvali su večeras nezapamćen incident kada su tokom utakmice protiv Varteksa ubacili signalnu raketu na teren.

Navijači privedeni zbog transparenta priznali krivicu

ZAGREB - Svih šest privedenih zbog isticanja transparenta s uvredljivim porukama srpskim ženama i djeci priznali su krivicu, rekao je načelnik zagebačke policije Marko Rašić.

Istražuje se šest osoba zbog transparenta protiv Srba

ZAGREB - Zagrebačka policija sprovodi kriminalističku istragu šest osoba koje se sumnjiče za isticanje transparenta kojim se vrijeđa i poziva na etničko nasilje nad srpskim ženama i djecom, saopštila je danas Policijska uprava Zagreba.

U Zagrebu privedeni navijači zbog transparenta kojim je prijećeno Srbima

ZAGREB - Zbog transparenta navijača Dinama u Zagrebu, kojim se prijeti silovanjem Srpkinja i srpske djece, privedena su četiri navijača Dinama, saopšteno je iz policije.

Plenković o transparentu navijača Dinama: Sramno i neprimjereno

VUKOVAR - Premijer Andrej Plenković najoštrije je osudio danas u Vukovaru transparent s neprimjerenom i, kako je rekao, sramnom porukom Dinamovih navijača upućenom Srpkinjama i srpskoj djeci i poručio da za njega nema dileme da je to nedopustivo i za svaku osudu.

Povratak navijača u Hrvatskoj, Đoković igra pred navijačima

Navijačima u Hrvatskoj od 12. ili od 14. juna ponovo će biti dozvoljeno da posećuju sportske događeje, uz epidemiološki okvir, saopštio je danas direktor Zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak.

Najčitanije