Navijači

Navijači se vraćaju u aprilu?

Povratak navijača na stadione M:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine moguće je očekivati u trećem krugu aktuelne fudbalske sezone, rekao je juče Miodrag O. Lale, predsjednik Komiteta za takmičenje Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH.

Savez traži vraćanje publike, klubovi poručuju: Fudbal se igra zbog navijača

Fudbal se igra zbog navijača, poručuju iz klubova M:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine, komentarišući najnoviju incijativu Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH upućenu nadležnim institucijama da eventualno dozvole povratak navijača na tribine.

Navijači Herte postavili 60.000 zastava širom Berlina

Navijači Herte postavili su oko 60.000 klupskih plavo-bijelih zastava širom Berlina, uoči gradskog fudbalskog derbija protiv Uniona u Bundesligi, a taj potez podržao je njihov klub.

Sastanci u N/FS BiH: Utakmice uskoro sa publikom?

Predstavnici Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i Ministarstva zdravlja Federacije BiH na današnjem sastanku u Sarajevu razgovarali su o mogućnosti prisustva publike na utakmicama m:tel Premijer lige BiH pod posebnim uslovima i uz određena ograničenja.

Superkup u Budimpešti pred ograničenim brojem navijača

Izvršni komitet Evropske fudbalske unije (UEFA) donio je odluku da se Superkup, koji je na programu 24. septembra u Budimpešti između fudbalera Bajerna i Sevilje, odigra pred ograničenim brojem gledalaca.

Čeferin: Imaćemo EURO s navijačima

Vjerujem da ćemo na Evropskom šampionatu sljedeće godine imati navijače, ne ograničen broj, nadam se da će se stvari normalizovati ranije, izjavio je predsjednik Evropske fudbalske unije (UEFA).

Navijači Zvezde poslali poruku na godišnjicu "Oluje"

Navijači Crvene zvezde, uprkos tome što zbog pandemije ne mogu na tribine, poslali su poruku na dan kad se obilježava 25 godina od akcije "Oluja" kojom je protejrano 250.000 Srba.

Navijači iz BiH utakmicu gledali iz kašike bagera

Fudbalski klub Široki Brijeg bio je domaćin ekipi FK Tuzla City, a prema pravilima Fudbalskog/Nogometnog saveza BiH utakmice se igraju bez gledalaca.

Navijači Osijeka se potukli s policijom

Navijači Fudbalskog kluba Osijek sukobili su se poslije utakmice u svom gradu s policijom, te je nekoliko njih zadobilo i povrede.

Moguć povratak publike na stadione u Italiji od septembra

Navijači bi na fudbalske stadione u Italiji mogli da se vrate u septembru, ukoliko to epidemiološki uslovi dozvole, kao i uz poštovanje svih zaštitnih mera, izjavio je italijanski ministar sporta Vinćenco Spadafora.

Najčitanije