Navijači

Navijači u Trebinju postigli dogovor o uklanjanju grafita

TREBINJE - Predstavnici Udruženja navijača "Crvena zvezda Trebinje" i Udruženja navijača "Grobari Trebinje" postigli su dogovor o uklanjanju svih navijačkih grafita u gradu, a u narednom periodu intenziviraće aktivnosti na promociji Trebinja kao grada sporta, saopšteno je danas iz Gradske uprave.

Masovna tuča u Vukovaru: Šest navijača napalo trojicu Srba

VUKOVAR - Ispred ugostiteljskog objekta u Županijskoj ulici u Vukovaru oko 2.00 časa došlo je do fizičkog obračuna između više osoba, saopšteno je iz PU Vukovarsko-sremske.

Bh. navijači organizovano na utakmicu

Iz Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH oavještavaju bh. navijače koji će večeras pratiti utakmicu kvalifikacija za EURO 2020. između selekcija Grčke i BiH a dolaze organizovano autobusima, kombijima ili vlastitim vozilima, da ako žele mogu biti u konvoju koji će biti pod pratnjom grčke policije.

Sukob navijača u Zenici, intervenisali specijalci

Navijači reprezentacije BiH, popularni ''BH Fanaticosi'', izazvali su incident u Zenici, tačnije ispred šoping-centra, kada su se odlučili obračunati s navijačkom grupom "Ljuti Krajišnici".

Sukob hrvatskih i mađarskih navijača, ima povrijeđenih

Hrvatski i mađarski navijači sukobili su se večeras u naselju Gripe u Splitu, a kako jaljaju mediji. ima i povrijeđenih.

Internetom kruži snimak brutalne tuče navijača

Proteklog vikenda igrala se utakmica rumunksih klubova Polija iz Temišvara i Dinama iz Bukurešta, ali fudbal je pao potpuno u drugi plan zbog huligana.

Jedna osoba povrijeđena u tuči navijača, ima uhapšenih

Sarajevska policija je nakon večerašnje utakmice na "Grbavici" između Željezničara i Zvijezde opkolila i privela nekoliko navijača Željezničara koji se navodno dovode u vezu sa organizivanjem "sačekuše" i napadom na navijače Zrinjskog večeras na autoputu na ulazu u Sarajevo.

Tuča navijača kod Sarajeva: "Radile" palice, polupano više kombija

Na petlji Butile kod Sarajeva, na uključenju za autoput, večeras je izbila masovna tuča.

Policija pretresala navijače Zrinjskog i Veleža

Policijska akcija u Mostaru prethodila je današnjim utakmicama šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine u fudbalu.

Njemačka policija uputila saopštenje navijačima Zvezde

Policija Minhena je uputila saopštenje navijačima Crvene zvezde koji će boraviti u njemačkom gradu.

Najčitanije