Navijači

Sastanci u N/FS BiH: Utakmice uskoro sa publikom?

Predstavnici Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i Ministarstva zdravlja Federacije BiH na današnjem sastanku u Sarajevu razgovarali su o mogućnosti prisustva publike na utakmicama m:tel Premijer lige BiH pod posebnim uslovima i uz određena ograničenja.

Superkup u Budimpešti pred ograničenim brojem navijača

Izvršni komitet Evropske fudbalske unije (UEFA) donio je odluku da se Superkup, koji je na programu 24. septembra u Budimpešti između fudbalera Bajerna i Sevilje, odigra pred ograničenim brojem gledalaca.

Čeferin: Imaćemo EURO s navijačima

Vjerujem da ćemo na Evropskom šampionatu sljedeće godine imati navijače, ne ograničen broj, nadam se da će se stvari normalizovati ranije, izjavio je predsjednik Evropske fudbalske unije (UEFA).

Navijači Zvezde poslali poruku na godišnjicu "Oluje"

Navijači Crvene zvezde, uprkos tome što zbog pandemije ne mogu na tribine, poslali su poruku na dan kad se obilježava 25 godina od akcije "Oluja" kojom je protejrano 250.000 Srba.

Navijači iz BiH utakmicu gledali iz kašike bagera

Fudbalski klub Široki Brijeg bio je domaćin ekipi FK Tuzla City, a prema pravilima Fudbalskog/Nogometnog saveza BiH utakmice se igraju bez gledalaca.

Navijači Osijeka se potukli s policijom

Navijači Fudbalskog kluba Osijek sukobili su se poslije utakmice u svom gradu s policijom, te je nekoliko njih zadobilo i povrede.

Moguć povratak publike na stadione u Italiji od septembra

Navijači bi na fudbalske stadione u Italiji mogli da se vrate u septembru, ukoliko to epidemiološki uslovi dozvole, kao i uz poštovanje svih zaštitnih mera, izjavio je italijanski ministar sporta Vinćenco Spadafora.

Prijedlog: Na utakmicu samo ako potpišeš da prihvataš sav rizik

Zbog širenja virusa korona među profesionalnim i koledž sportistima, NFL razmatra mogućnost da se, kada stadioni budu otvoreni, od potencijalnih tužbi štiti tako što će navijači potpisati dokumant u kome prihvataju svu odgovornost za rizik kome se izlažu.

"Poljud" suspendovan zbog prijetnji Srbima

Hrvatski nogomenti savez kaznio je Hajduk zatvaranjem stadiona na jednu utakmicu zbog incidenata "Torcide" i prijetnji upućenih Srbima na utakmici protiv Lokomotive prošle nedjelje.

Epilog sukoba u Vukovaru: Šestoro u bolnici, 16 privedeno

VUKOVAR - Najmanje šest osoba povrijeđeno je u tuči navijača zagrebačkog Dinama i beogradskog Partizana u Vukovaru, a policija je privela 16 osoba.

Najčitanije