Neđo Trninić

Trninić: "Željeznicama" još jedna pozajmica od 4.000.000 KM

DOBOJ - Ministar saobraćaja i veza Neđo Trninić izjavio je da je Vlada Republike Srpske donijela odluku o još jednoj pozajmici od 4.000.000 KM "Željeznicama Srpske", uz prethodnu od 3.800.000 KM, radi izmirivanja obaveza prema radnicima koji će u penziju ili njih 90 koji će dobrovoljno napustiti kompaniju, dok sredstva iz kredita Svjetske banke ne budu efektivna.

Trninić: Smanjen broj djece stradale u saobraćajnim nezgodama

TESLIĆ - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić, koji je danas u Tesliću prisustvovao finalnom republičkom takmičenju "Djeca u saobraćaju 2018", istakao je da je zadovoljan statističkim pokazateljima o smanjenju broja djece stradale u saobraćajnim nezgodama.

Potpisan sporazum o pravu izgradnje "Bratoljuba"

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić i direktor Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH Miro Džakula potpisali su sporazum kojim se UIO daje pravo da izgradi zajednički granični prelaz između BiH i Srbije, na teritoriji Srpske, kod mosta "Bratoljub".

Trninić: Nivo BiH nema nadležnosti za realizaciju puta Sarajevo-Beograd

BANJALUKA - Neđo Trninić, ministar saobraćaja i veza Republike Srpske, rekao je da nivo BiH nema nadležnosti za realizaciju puta Sarajevo - Beograd.

Trninić: Ništa konkretno od priče sa Turskom o izgradnji autoputa Sarajevo-Beograd

SARAJEVO - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić izjavio je danas da još ništa konkretno nema od priče sa Turskom o izgradnji auto-puta Sarajevo-Beograd, ali da Republika Srpska radi na realizaciji svojih projekata povezivanja sa Srbijom.

Trninić: Razvoj vazdušnog saobraćaja doprinosi ekonomskom razvoju

JAHORINA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić rekao je danas na Jahorini da razvoj vazdušnog saobraćaja u Srpskoj doprinosi njenom ekonomskom, privrednom i turističkom razvoju.

Trninić: Nove linije sa banjalučkog Aerodroma od značaja za Srpsku i BiH

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić istakao je da je "Ryanair" vodeći niskobudžetni avio-prevoznik u Evropi i izrazio očekivanje da će građani interesovanjem za ove letove natjerati kompaniju da proširi ponudu za više destinacija, jer je riječ o veoma interesantnim ponudama za korisnike.

Trninić: U "Željeznicama" neće biti otpuštanja

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić rekao je večeras da u "Željeznicama Republike Srpske" (ŽRS) neće biti otpuštanja radnika, već će broj zaposlenih biti smanjivan isključivo odlascima u penziju i stimulativnim otpremninama.

Trninić: U planu restrukturisanje "Pošta"

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić rekao je danas da je u planu restrukturisanje preduzeća "Pošte Srpske", a da se već radi na restrukturisanju preduzeća "Željeznice Republike Srpske".

Trninić: Zaduženja nisu nova i nisu na štetu Srpske

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić izjavio je Srni da odluke Vlade o garancijama za zaduženja za "Željeznice Republike Srpske" i za autoput Banjaluka-Doboj nisu ništa novo i nisu na štetu Srpske, kao i da imaju podršku Predsjedništva i Savjeta ministara BiH, te se nada podršci i u Narodnoj skupštini.

Najčitanije