Neđo Trninić

Trninić: Vlada u infrastrukturne projekte u Srebrenici uložila više od 40 miliona KM

SREBRENICA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić rekao je danas u Srebrenici da je Vlada Republike Srpske u proteklih desetak godina u infrastrukturne projekte na području ove opštine uložila više od 40 miliona KM.

Neđo Trninić: Neće Turska određivati naše prioritete

BANJALUKA - Neđo Trninić, ministar saobraćaja i veza RS, rekao je da od radne grupe u vezi sa brzom cestom Sarajevo - Beograd, a koja treba da počne s radom sljedeće sedmice, ne očekuje ništa jer RS se drži svojih strateških dokumenata.

Trninić: Ulice i biroa spaseno 263 željezničara

BANJALUKA - Usvajanjem izmjena Zakona o "Željeznicama RS" (ŽRS) do kraja godine trajno će biti riješen status 263 radnika ovog preduzeća, odnosno oni će biti penzionisani i neće završiti na ulici ili birou, kaže ministar saobraćaja i veza RS Neđo Trninić.

Trninić: EBRD spreman da podrži izgradnju koridora "Pet C"

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić istakao je da je Evropska banka za obnovu i razvoj /EBRD/ izrazila spremnost da sa 70 miliona evra kreditira izgradnju prve faze Koridora "Pet ce" kroz Srpsku.

Trninić: Počinje asfaltiranje dionice puta Kotor Varoš-Kneževo

KOTOR VAROŠ - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić izjavio je danas, prilikom obilaska dionice puta Kotor Varoš-Kneževo u mjestu Sokoline, da će asfaltiranje prve dionice ovog puta, duge sedam kilometara, početi naredne sedmice.

Trninić: Zakon o akcizama uslov za realizaciju infrastrukturnih projekata

SARAJEVO - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić izjavio je da pristupanje Transportnoj zajednici nije dovoljno za realizaciju dogovorenih infrastrukturnih projekata u Trstu, te da je ključni uslov i dalje usvajanje seta zakona o akcizama.

Trninić: Problemi oko pelješkog mosta nisu smetnja za most na Savi

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić izrazio je nadu da ne postoji opasnost da problemi u vezi sa izgradnjom pelješkog mosta budu smetnja izgradnji mosta na Savi, jer je riječ o dva različita projekta.

Trninić: Štrajk nepotreban, željezničari izmanipulisani

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić izjavio je Srni da je štrajk glađu željezničara u Banjaluci potpuno neopravdan i da je riječ o politički izmanipulisanoj grupi ljudi od pojedinaca kojima smeta uspješan proces restrukturisanja "Željeznica Republike Srpske" (ŽRS).

Neispravno gotovo 30 odsto autobusa koji prevoze đake

PRIJEDOR - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić izjavio je da su u akciji vanredne kontrole tehničke ispravnosti autobusa pred početak školske godine neispravnosti utvrđene kod 34 od 115 pregledanih.

Trninić: Srpska ne koči ugovor o Transportnoj zajednici, sve na Savjetu ministara

PRIJEDOR - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić poručio je da se Ugovor o Transportnoj zajednici zemalja Balkana i danas može potpisati i da Srpska ništa ne koči, nego da je sve na Savjetu ministara.

Reklame

Najčitanije