Neđo Trninić

Skoro trećina autobusa za prevoz đaka neispravna

BIJELJINA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić izjavio je da je do sada u Republici Srpskoj obavljen tehnički pregled na 191 autobusu za prevoz đaka, od kojih je 31,4 odsto neispravnih.

Trninić: Do kraja godine izbor izvođača za prvu fazu koridora 5C

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić izjavio je za Srnu da je Srpska dobrim dijelom završila eksproprijaciju zemljišta za prvu fazu koridora 5C kroz Republiku Srpsku od Johovca do Rudanke, u dužini šest kilometara, uključujući izgradnju dvije petlje.

Otvaranje dionice autoputa Banjaluka-Prnjavor početkom septembra

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić rekao je danas da će početkom septembra najvjerovatnije biti otvorena dionica autoputa od Banjaluke do Prnjavora.

Trninić: Jedino Pelješac može ugroziti most na Savi

BANJALUKA - Ako ponovo između Hrvatske i BiH izbiju problemi u vezi s izgradnjom pelješkog mosta, izgradnja mosta na Savi kod Gradiške ponovo bi mogla biti u teškoćama, rekao je Neđo Trninić, ministar saobraćaja i veza RS.

Trninić: Očekuje se završetak druge dionice u drugoj polovini avgusta

PRNJAVOR - Puštanje u saobraćaj završne dionice autoputa "9. januar" Banjaluka-Prnjavor u dužini od 25 kilometara očekuje se u drugoj polovini avgusta, rekao je danas ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić.

Trninić: "Željeznicama" još jedna pozajmica od 4.000.000 KM

DOBOJ - Ministar saobraćaja i veza Neđo Trninić izjavio je da je Vlada Republike Srpske donijela odluku o još jednoj pozajmici od 4.000.000 KM "Željeznicama Srpske", uz prethodnu od 3.800.000 KM, radi izmirivanja obaveza prema radnicima koji će u penziju ili njih 90 koji će dobrovoljno napustiti kompaniju, dok sredstva iz kredita Svjetske banke ne budu efektivna.

Trninić: Smanjen broj djece stradale u saobraćajnim nezgodama

TESLIĆ - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić, koji je danas u Tesliću prisustvovao finalnom republičkom takmičenju "Djeca u saobraćaju 2018", istakao je da je zadovoljan statističkim pokazateljima o smanjenju broja djece stradale u saobraćajnim nezgodama.

Potpisan sporazum o pravu izgradnje "Bratoljuba"

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić i direktor Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH Miro Džakula potpisali su sporazum kojim se UIO daje pravo da izgradi zajednički granični prelaz između BiH i Srbije, na teritoriji Srpske, kod mosta "Bratoljub".

Trninić: Nivo BiH nema nadležnosti za realizaciju puta Sarajevo-Beograd

BANJALUKA - Neđo Trninić, ministar saobraćaja i veza Republike Srpske, rekao je da nivo BiH nema nadležnosti za realizaciju puta Sarajevo - Beograd.

Trninić: Ništa konkretno od priče sa Turskom o izgradnji autoputa Sarajevo-Beograd

SARAJEVO - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić izjavio je danas da još ništa konkretno nema od priče sa Turskom o izgradnji auto-puta Sarajevo-Beograd, ali da Republika Srpska radi na realizaciji svojih projekata povezivanja sa Srbijom.

Najčitanije