Nebojša Šaranović

Šaranović u Kraš uložio 45 miliona €, evo šta kaže o problemima

ZAGREB - Srpski preduzetnik i vlasnik kiparske kompanije "Kappa Star Limited" Nebojša Šaranović kaže da je do sada uložio u akcije Kraša preko 45 miliona evra i da je radnicima udruženim u Kraš ESOP ponudio 17.444 evra po udjelu za njihove vlastite akcije koje ne kotiraju na berzi.

Šaranović prešao prag od 25 odsto dionica Kraša

ZAGREB - Kiparska kompanija "Kappa Star Limitid", u vlasništvu srpskog preduzetnika Nebojše Šaranovića, nastavlja da povećava svoj udio u Krašu dostigavši sredinom ove sedmice prag od 25,01 odsto vlasništva nad akcijama hrvatskjog konditorskog preduzeća, prema podacima objavljenim danas.

Borba za "Kraš": Zašto akcionari odbijaju Šaranovića?

Ko je omađijao male akcionare "Kraša" kada ne žele da prodaju akcije srpskom biznismenu Nebojši Šaranoviću po dva i po puta višoj cijeni od tržišne?

Šaranović nudi 10,5 miliona evra za još akcija Kraša

ZAGREB - Brokerski nalozi pokazuju da je jedan kupac dao u četvrtak nalog vrijedan 84 miliona kuna (10,5 miliona evra) za kupovinu 80.000 akcija Kraša, piše danas "Jutarnji" list, dodajući kako doznaje da iza te ponude stoji "Kappa Star Limited", firma u vlasništvu srpskog preduzetnika Nebojše Šaranovića.

Iako je uložio 200 miliona, Srbin se ništa neće pitati u Krašu?

Mesna industrija Pivac, najveći dioničar Kraša (oko 32% glasova), ispunila je svoju formalnu obavezu iz propisa o preuzimanju, i to, čini se, pro forma.

Šaranović: Uložili smo u Hrvatsku i očekujemo fer tretman

BEOGRAD - Nebojša Šaranovic, vlasnik kompanije Kappa Star Limited koja je u posljednjih mjesec dana kupila više od 22 odsto akcija hrvatske kompanije Kraš kaže da očekuje da će njegova kompanija biti tretirana kao i svi drugi akcionari kompanije.

Kraš: Ne žele srpske pare - oglasio se Šaranović

ZAGREB - Kako pišu hrvatski mediji, skupština "Kraša" želi da smanji udio vlasništva srpske firme KSL.

Šaranović postao drugi najveći dioničar Kraša

​"KappaStar Limited", kiparska kompanija u vlasništvu srpskog preduzetnika Nebojše Šaranovića, nastavlja povećavati svoj udio u Krašu te je krajem prošlle nedjelje premašila prag od 20 odsto i držala 21,185 odsto dionica, čime je postala drugi najveći dioničar Kraša, pokazuju danas objavljeni podaci.

Šaranović kupio 20 odsto Kraša, u ponedjeljak "dan D"

Srpski biznismen Nebojša Šaranović već posjeduje oko 20 odsto akcija zagrebačkog "Kraša".

Šaranović drži 16,7% dionica Kraša

ZAGREB - Kiparska kompanija "Kappa Star Limited" u vlasništvu srpskog preduzetnika Nebojše Šaranovića, prešla je prag od 15 odsto vlasničkog udjela u Krašu, u kojem, prema najnovijim podacima, drži 16,678 odsto dionica, objavljeno je danas na Zagrebačkoj berzi, a prenosi Poslovni dnevnik.

Najčitanije