Nebojša Šaranović

Radnici se odrekli 8 miliona evra da Srbin ne bi preuzeo Kraš

ZAGREB - Radnici Kraša odrekli su se 60 miliona kuna (osam miliona evra) kada su u subotu prodali svoje dionice Mesnoj industriji Braća Pivac, uprkos tome što su imali znatno povoljniju ponudu "Kappa Star Limiteda", kompanije u vlasništvu srpskog preduzetnika Nebojše Šaranovića, piše portal Index.

Braća Pivac preuzela Kraš

ZAGREB - Kraš ESOP prodao je sve svoje dionice Kraša Mesnoj industriji braće Pivac, piše "Večernji list".

Na radnike Kraša se vrši pritisak da ne prodaju dionice Srbinu?

ZAGREB - Na radnike "Kraša" vrši se pritisak da ne prodaju dionice srpskom biznismenu Nebojši Šaranoviću, mada je on dao daleko najbolju ponudu i podigao cijenu "Krašovih" dionica sa 400 (oko 54 evra) na više od hiljadu kuna, navodi hrvatski portal "Indeks".

Šaranović u Kraš uložio 45 miliona €, evo šta kaže o problemima

ZAGREB - Srpski preduzetnik i vlasnik kiparske kompanije "Kappa Star Limited" Nebojša Šaranović kaže da je do sada uložio u akcije Kraša preko 45 miliona evra i da je radnicima udruženim u Kraš ESOP ponudio 17.444 evra po udjelu za njihove vlastite akcije koje ne kotiraju na berzi.

Šaranović prešao prag od 25 odsto dionica Kraša

ZAGREB - Kiparska kompanija "Kappa Star Limitid", u vlasništvu srpskog preduzetnika Nebojše Šaranovića, nastavlja da povećava svoj udio u Krašu dostigavši sredinom ove sedmice prag od 25,01 odsto vlasništva nad akcijama hrvatskjog konditorskog preduzeća, prema podacima objavljenim danas.

Borba za "Kraš": Zašto akcionari odbijaju Šaranovića?

Ko je omađijao male akcionare "Kraša" kada ne žele da prodaju akcije srpskom biznismenu Nebojši Šaranoviću po dva i po puta višoj cijeni od tržišne?

Šaranović nudi 10,5 miliona evra za još akcija Kraša

ZAGREB - Brokerski nalozi pokazuju da je jedan kupac dao u četvrtak nalog vrijedan 84 miliona kuna (10,5 miliona evra) za kupovinu 80.000 akcija Kraša, piše danas "Jutarnji" list, dodajući kako doznaje da iza te ponude stoji "Kappa Star Limited", firma u vlasništvu srpskog preduzetnika Nebojše Šaranovića.

Iako je uložio 200 miliona, Srbin se ništa neće pitati u Krašu?

Mesna industrija Pivac, najveći dioničar Kraša (oko 32% glasova), ispunila je svoju formalnu obavezu iz propisa o preuzimanju, i to, čini se, pro forma.

Šaranović: Uložili smo u Hrvatsku i očekujemo fer tretman

BEOGRAD - Nebojša Šaranovic, vlasnik kompanije Kappa Star Limited koja je u posljednjih mjesec dana kupila više od 22 odsto akcija hrvatske kompanije Kraš kaže da očekuje da će njegova kompanija biti tretirana kao i svi drugi akcionari kompanije.

Kraš: Ne žele srpske pare - oglasio se Šaranović

ZAGREB - Kako pišu hrvatski mediji, skupština "Kraša" želi da smanji udio vlasništva srpske firme KSL.

Najčitanije