Nebojša Radmanović

Radmanović: Kolegijum 5. maja o terminu redovne sjednice

SARAJEVO - Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović najavio je danas u Sarajevu da će u utorak, 5. maja, biti održana sjednica Kolegijuma na kojoj će biti odlučeno o terminu redovne sjednice.

Radmanović od ponedjeljka predsjedavajući

BANJALUKA - Od ponedjeljka, 6. aprila, funkciju predsjedavajućeg Predstavničkog doma parlamenta BiH preuzeće Nebojša Radmanović, u okviru redovne rotacije.

Radmanović: Poslovnik ne predviđa onlajn sjednicu

SARAJEVO - Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović rekao je Srni da Poslovnikom ovog doma nije predviđeno održavanje onlajn sjednica bilo kojeg tijela parlamenta.

Radmanović: Odluka Predstavničkog doma - upitnik za dalje funkcionisanje BiH

BANJALUKA - Nelegalna odluka Predstavničkog doma parlamenta BiH o prestanku mandata, odnosno izboru i stupanju na dužnost članovima Centralne izborne komisije /CIK/ BiH, na prijedlog poslanika SDS-a Dragana Mektića, potpuno će poremetiti političku situaciju u BiH, jer sada praktično ne postoji CIK, navodi zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Nebojša Radmanović.

Radmanović, Krišto i Softić u Komisiji za imenovanje članova CIK-a

SARAJEVO - Zajednička komisija za administrativne poslove Parlamentarne skupštine BiH imenovala je poslanike Nebojšu Radmanovića, Borjanu Krišto i Safeta Softića, članove ove Komisije iz Predstavničkog doma, u Komisiju za izbor i imenovanje članova Centralne izborne komisije (CIK) BiH.

Radmanović: Političke razlike neće biti brzo prevaziđene

BANJALUKA - Član Kolegijuma Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović izjavio je u intervjuu Srni da je politička situacija u BiH kompleksna, jer su ogromne razlike među političkim elitama tri konstitutivna naroda koje neće biti brzo prevaziđene.

Radmanović razgovarao sa delegacijom naučnika iz Rusije

SARAJEVO - Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović razgovarao je danas u Sarajevu sa delegacijom naučnika iz Ruske Federacije, između ostalog, o daljoj saradnji na planu nauke i kulture.

Radmanović: Potvrda saziva Savjeta ministara do Nove godine

BANJALUKA - Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović izjavio je da bi do Nove godine trebalo da bude potvrđen novi saziv Savjeta ministara, ali da se proces odvija usporeno zbog izostanka dogovora SDA sa koalicionim partnerima u Federaciji BiH.

Radmanović: Program reformi uopšten, ne prejudicira članstvo u Nato

SARAJEVO - Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma parlamenta BiH Nebojša Radmanović izjavio je da je Program reformi BiH ne prejudicira članstvo u NATO i da će o tome odlučivati oni koji su pozvani po Ustavu, Predsjedništvo i parlament BiH.

Radmanović: Program reformi - mali korak nazad na putu ka NATO

BANJALUKA - Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma parlamenta BiH Nebojša Radmanović rekao je da je Program reformi BiH, koji je usvojilo Predsjedništvo BiH, na neki način mali korak nazad kada je riječ o NATO-u jer se u tom dokumentu uopšte ne pominje Akcioni plan za članstvo /MAP/, što je proces koji prolaze sve zemlje na putu ka tom vojnom savezu.

Najčitanije