Nebojša Radmanović

Radmanović: Postoje ekipe koje pokušavaju napraviti vlast na nivou BiH bez SNSD-a

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Nebojša Radmanović izjavio je Srni da postoje ekipe iz dijela međunarodne zajednice koje u saradnji sa jednim brojem političkih faktora u Sarajevu i iz Republike Srpske pokušavaju da naprave vlast na nivou BiH bez SNSD-a i upozorio da to može proizvesti samo štetu.

Radmanović: BiH u blokadi jer SDA misli da može vladati sama

SARAJEVO - Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma parlamenta BiH Nebojša Radmanović rekao je da je BiH u blokadi jer SDA misli da može sama vladati bez druga dva naroda, a SNSD hoće koordinaciju bez preglasavanja i ravnopravnost, a upravo se to ne želi dopustiti.

Radmanović i Špirić u Moskvi razgovarali sa Anatolievnom

MOSKVA/BANJALUKA - Zamjenik predsjedavajuće Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Nebojša Radmanović i zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda PSBiH Nikola Špirić susreli su se danas u Moskvi, na marginama Drugog međunarodnog foruma o razvoju parlamentarizma, sa zamjenicom predsjednika Državne Dume Ruske Federacije Irinom Iarovaiaom Anatolievnom.

Špirić i Radmanović sa ministrom inostranih poslova Norveške

SARAJEVO - Zamjenici predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nikola Špirić i Doma naroda Nebojša Radmanović danas su informisali ministra inostranih poslova Norveške Ine Eriksen Soreide da još nije formirana vlast na nivou BiH i da to koči evropski put BiH.

Radmanović: Bez saglasnosti o dnevnom redu vanredne sjednice Predstavničkog doma

SARAJEVO - Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović izjavio je danas Srni da na sjednici Kolegijuma ovog doma u svojstvu komisije nije u potpunosti usvojen dnevni red vanredne sjednice koja je prekinuta u petak, 14. juna, i najavio da poslanici SNSD-a neće prisustvovati nastavku te sjednice.

Radmanović: Hitnu sjednicu Predstavničkog doma traže oni koji su sve blokirali

BANJALUKA - Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH iz SNSD-a Nebojša Radmanović rekao je danas Srni da je neprihvatljiva inicijativa grupe poslanika za održavanje hitne sjednice ovog Doma jer su upravo ti poslanici spriječili da počne funkcionisati parlament i da bude izabran Savjet ministara.

Radmanović i Vigemark: Što prije formirati Savjet ministara

SARAJEVO - Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović i šef Delegacije EU u BiH Lars-Gunar Vigemark saglasni su da je potrebno što prije formirati Savjet ministara i početi realizaciju preporuka Evropske komisije kako bi BiH ispunila uslove za dobijanje kandidatskog statusa.

Radmanović: Izetbegović bez konsultacija sazvao sjednicu zajedničkog kolegijuma

SARAJEVO - Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović (SNSD) rekao je danas u Sarajevu da je predsjedavajući Doma naroda Bakir Izetbegović sazvao današnju sjednicu Zajedničkog kolegijuma oba doma a da se uopšte nije konsultovao i da je u dnevni red uvrstio tačke o kojima je nemoguće uopšte rasravljati.

Radmanović: Što prije izabrati novi Savjet ministara

SARAJEVO - Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović i ambasador Slovačke u BiH Martin Kač ukazali su da je potrebno što prije prevazići postojeću političku krizu i izabrati novi Savjet ministara.

Radmanović poželio vjernicima da dočekaju Vaskrs u porodičnoj sreći

BANJALUKA - Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović svim vjernicima pravoslavne vjere poželio je da Vaskrs dočekaju u dobrom zdravlju, duhovnom miru i porodičnoj sreći u svojim domovima.

Najčitanije