Nebojša Radmanović

Radmanović: Program reformi uopšten, ne prejudicira članstvo u Nato

SARAJEVO - Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma parlamenta BiH Nebojša Radmanović izjavio je da je Program reformi BiH ne prejudicira članstvo u NATO i da će o tome odlučivati oni koji su pozvani po Ustavu, Predsjedništvo i parlament BiH.

Radmanović: Program reformi - mali korak nazad na putu ka NATO

BANJALUKA - Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma parlamenta BiH Nebojša Radmanović rekao je da je Program reformi BiH, koji je usvojilo Predsjedništvo BiH, na neki način mali korak nazad kada je riječ o NATO-u jer se u tom dokumentu uopšte ne pominje Akcioni plan za članstvo /MAP/, što je proces koji prolaze sve zemlje na putu ka tom vojnom savezu.

Radmanović: Program reformi BiH uvažio stav o vojnoj neutralnosti RS

BANJALUKA - Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma parlamenta BiH Nebojša Radmanović izjavio je večeras da postoji mnogo razlika između Godišnjeg nacionalnog plana (ANP) kojem se Republika Srpska protivila i usvojenog Programa reformi BiH u kojem je uvažen stav Srpske o vojnoj neutralnosti.

Radmanović: Program reformi BiH ne prejudicira članstvo u NATO

BANJALUKA - Program reformi BiH koji je usvojilo Predsjedništvo BiH ne prejudicira članstvo u NATO savezu, i to je ono što je najvažnije i za šta se zalagao i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, istakao je zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma parlamenta BiH Nebojša Radmanović.

Radmanović i Krišto uputili zahtjev za sazivanje sjednice Kolegijuma PD PS BiH

SARAJEVO - Zamjenici predsjedavajućeg Predstavničkog doma BiH Nebojša Radmanović i Borjana Krišto uputili su zahtjev za sazivanje sjednice Kolegijuma ovog doma, na kojoj bi se utvrdio Prijedlog odluke o izboru članova stalnih komisija Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH.

Radmanović: Prijedlog SDS-a i PDP-a ide na štetu Republike Srpske

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Nebojša Radmanović rekao je danas da je prijedlog izmjena Poslovnika o radu Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH štetan za Republiku Srpsku i pozvao SDS i PDP da povuku taj prijedlog.

SNSD o formiranju komisija u Parlamentarnoj skupštini BiH

BANJALUKA - U Banjaluci je u toku konferencija za novinare potpredsjednika SNSD-a Nebojše Radmanovića.

Članovi kolegija Predstavničkog doma sa šeficom misije OSCE

SARAJVO - Denis Zvizdić, predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, istakao je na sastanku sa šeficom Misije OSCE u BiH Ketlin Kavalek da nema nekih novih pomaka u otklanjanju blockade rada Parlamenta, ali da postoji nada da će kroz dijalog doći do približavanja stavova.

Radmanović: Izetbegovićev stav je jedna vrsta ucjene

BEOGRAD - Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma parlamenta BiH Nebojša Radmanović ocijenio je danas kao jednu vrstu ucjene stav lidera SDA Bakira Izetbegovića da entitet ne može komandovati BiH.

Radmanović: Značajan skup u najvećem gradu Balkana

BEOGRAD - Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma parlamenta BiH Nebojša Radmanović istakao je značaj održavanja Skupštine Interparlamentarne unije (IPU) u Beogradu, najvećem gradu Balkana, čija je centralna tema uloga parlamenata u jačanju međunarodnog prava i doprinos regionalne saradnje.

Najčitanije