Nebojša Stefanović

Stefanoviću uručen grb opštine Drvar

DRVAR - Ministru odbrane Srbije Nebojši Stefanoviću večeras je u Drvaru uručen grb opštine povodom Dana opštine, a on je ovu priliku iskoristio da najavi još ulaganja u ovu povratničku opštinu sa većinskim srpskim stanovništvom.

Stefanović: U Belivukovom iskazu laži i o Vučiću i o meni

BEOGRAD - Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je danas da su napadi Veljka Belivuka na predsjednika Aleksandra Vučića notorna laž, a odbacio je i sve navode koji njega dovode u vezu sa Belivukom.

Stefanović: Nisam učestvovao u aktivnostima koje bi ugrozile Vučića

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović izjavio je jutros da nije učestvovao u bilo kakvim aktivnostima koje bi ugrozile predsjednika Srbije Aleksandra Vučića niti članove njegove porodice.

Stefanović: Posao Vojske Srbije da gradi mir i čuva regionalnu stabilnost

BEOGRAD - Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je večeras povodom najava povećanja broja hrvatskih vojnika na Kosovu i Metohiji" da je posao Vojske Srbije da gradi mir i čuva regionalnu stabilnost, ali da će nastaviti da štiti bezbjednost građana Srbije, kao i slobodu i nezavisnost zemlje.

Stefanović: U subotu ćemo pokazati svu moć Vojske Srbije

BEOGRAD - Stabilnost i mir cilj su kojem Srbija teži, kao i to da bude garant stabilnosti na cjelokupnoj svojoj teritoriji i u čitvom regionu, rekao je danas ministar odbrane Nebojša Stefanović i naglasio da će ta spremnost Srbije moći da se vidi i u subotu tokom Združene taktičke vježbe "Odgovor 2021".

Stefanović posjetio Muzej Republike Srpske

Potpredsjednik Vlade Republike Srbije i ministar odbrane Nebojša Stefanović je u okviru dvodnevne posjete Republici Srpskoj, danas posjetio i Muzej Republike Srpske u Banjaluci.

Đokić i Stefanović u "Kosmosu": Unaprijediti saradnju

BEOGRAD - Na sastanku ministra odbrane Srbije Nebojše Stefanovića sa ministrom energetike i rudarstva Republike Srpske Petrom Đokićem i rukovodstvom banjalučkog "Kosmosa" razmatrani su mogući budući modaliteti saradnje, koji bi bili od značaja za nastavak opremanja Vojske Srbije, a u isto vrijeme i za dalji razvoj ovog preduzeća.

Stefanović: Služenje vojnog roka nije razonoda, već svetinja

BEOGRAD - Ministar odbrane Nebojša Stefanović rekao je danas da Dragan Ðilas i njegovi saradnici pokušavaju da na sve moguće načine obezvrijede jaku Vojsku Srbije, kao i da čine sve da ideju o ponovnom uvođenju obaveznog služenja vojnog roka obezvrijede i obesmisle.

Stefanović: Podržavam služenje vojske, odluka još nije doneta

BEOGRAD - Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je danas u Skupštini da se zalaže za ponovno uvođenje obaveznog vojnog roka, da će o tome biti povedena ozbiljna rasprava, a vjeruje da će ponovo biti uvedeno služenje vojske.

Stefanović: Razmišljamo o vojnom roku

BEOGRAD - Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je večeras da se ozbiljno razmišlja o vraćanju služenja vojnog roka, ali je istakao da odluka o tome neće biti brzopleto donijeta, jer je važno da se čuju svi argumenti.

Najčitanije