Nebojša Stefanović

Stefanović: Brutalne scene nasilja, policija mora da reaguje

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je da se večeras ispred Skupštine dešavaju brutalne scene nasilja i da je policija morala da reaguje kako bi zaštitila javni red i i mir i imovinu.

Stefanović: Pronađene patrone suzavca koje MUP ne koristi

BEOGRAD - Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je danas da su na prostoru oko Skupštine Srbije pronađene patrone suzavca koje MUP ne koristi.

Stefanović: Na protestima se opet krši zakon

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova i potpredsjednik Vlade Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da se i večeras na protestima krši zakon.

Stefanović: Pokušaj da se nasiljem preuzme vlast

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je, na vanrednoj konferenciji za novinare, da su protesti u Srbiji ogoljeno nasilje, te da je njihov cilj da se nasilnim putem preuzme vlast u zemlji.

Stefanović: Povrijeđena 43 policajca, napade na njih nećemo tolerisati

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da su tokom sinoćnjeg protesta povrijeđena 43 policajca i istakao da su napadi na policajce, koji svakodnevno brinu o bezbjednosti građana, nedopustivi i da se to neće tolerisati.

Vučić i Stefanović: Tužilaštvo da ispita navode o političaru pedofilu

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, povodom sumnji Igora Jurića o političaru pedofilu, da državni organi treba da urade svoj posao, jer u Srbiji, kaže, nema i neće biti zaštićenih.

Stefanović: Privedeno 15 osoba koje su učestvovale u incidentu ispred Skupštine

BEOGRAD - Policija je po nalogu nadležnih državnih organa privela 15 lica koja su učestvovala u incidentu ispred Skupštine Srbije, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

Stefanović: Zaraženo oko 180 pripadnika MUP-a

BEOGRAD - U Srbiji je virusom korona zaraženo oko 180 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), a njih četiri su preminula, izjavio je danas resorni ministar Nebojša Stefanović.

Beogradski policajac šamara privedenog, reagovao Stefanović

BEOGRAD - Na internetu se pojavio snimak na kojem se vidi kako policajac šamara mladića koji se nalazi na zadnjem sjedištu policijskog automobila.

Od virusa korona oboljela 42 policajca u Srbiji

BEOGRAD - U Srbiji su na virus korona pozitivna 42 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije, a od kojih je 910 u samoizolaciji, rekao je resorni ministar Nebojša Stefanović.

Najčitanije