Nebojša Stefanović

Stefanović: Posao Vojske Srbije da gradi mir i čuva regionalnu stabilnost

BEOGRAD - Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je večeras povodom najava povećanja broja hrvatskih vojnika na Kosovu i Metohiji" da je posao Vojske Srbije da gradi mir i čuva regionalnu stabilnost, ali da će nastaviti da štiti bezbjednost građana Srbije, kao i slobodu i nezavisnost zemlje.

Stefanović: U subotu ćemo pokazati svu moć Vojske Srbije

BEOGRAD - Stabilnost i mir cilj su kojem Srbija teži, kao i to da bude garant stabilnosti na cjelokupnoj svojoj teritoriji i u čitvom regionu, rekao je danas ministar odbrane Nebojša Stefanović i naglasio da će ta spremnost Srbije moći da se vidi i u subotu tokom Združene taktičke vježbe "Odgovor 2021".

Stefanović posjetio Muzej Republike Srpske

Potpredsjednik Vlade Republike Srbije i ministar odbrane Nebojša Stefanović je u okviru dvodnevne posjete Republici Srpskoj, danas posjetio i Muzej Republike Srpske u Banjaluci.

Đokić i Stefanović u "Kosmosu": Unaprijediti saradnju

BEOGRAD - Na sastanku ministra odbrane Srbije Nebojše Stefanovića sa ministrom energetike i rudarstva Republike Srpske Petrom Đokićem i rukovodstvom banjalučkog "Kosmosa" razmatrani su mogući budući modaliteti saradnje, koji bi bili od značaja za nastavak opremanja Vojske Srbije, a u isto vrijeme i za dalji razvoj ovog preduzeća.

Stefanović: Služenje vojnog roka nije razonoda, već svetinja

BEOGRAD - Ministar odbrane Nebojša Stefanović rekao je danas da Dragan Ðilas i njegovi saradnici pokušavaju da na sve moguće načine obezvrijede jaku Vojsku Srbije, kao i da čine sve da ideju o ponovnom uvođenju obaveznog služenja vojnog roka obezvrijede i obesmisle.

Stefanović: Podržavam služenje vojske, odluka još nije doneta

BEOGRAD - Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je danas u Skupštini da se zalaže za ponovno uvođenje obaveznog vojnog roka, da će o tome biti povedena ozbiljna rasprava, a vjeruje da će ponovo biti uvedeno služenje vojske.

Stefanović: Razmišljamo o vojnom roku

BEOGRAD - Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je večeras da se ozbiljno razmišlja o vraćanju služenja vojnog roka, ali je istakao da odluka o tome neće biti brzopleto donijeta, jer je važno da se čuju svi argumenti.

Stefanović: Vakcinisaću se istom vakcinom kojom i vojnici

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović izjavio je večeras da će se vakcinisati protiv virusa korona istom vakcinom kao i pripadnici Vojske.

Stefanović: Brutalne scene nasilja, policija mora da reaguje

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je da se večeras ispred Skupštine dešavaju brutalne scene nasilja i da je policija morala da reaguje kako bi zaštitila javni red i i mir i imovinu.

Stefanović: Pronađene patrone suzavca koje MUP ne koristi

BEOGRAD - Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je danas da su na prostoru oko Skupštine Srbije pronađene patrone suzavca koje MUP ne koristi.

Najčitanije