Nebojša Vukanović

Vukanović za prijetnje tereti Brkovića koji nije ni bio u Republici Srpskoj

TREBINJE - Lazar Brković iz Trebinja, kojeg je poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović prijavio da mu je u subotu, 29. februara, na sastanku Udruženja građana i privrede Hercegovine uputio prijetnje po život i tijelo, uopšte nije bio tog dana u Republici Srpskoj, saznaje Srna.

Narodna skupština RS odbila Vukanovićevu deklaraciju o Srbima u Crnoj Gori

BANJALUKA - Poslanici Nraodne skupštine Republike Srpske (RS) nisu danas usvojili deklaraciju o položaju srpskog naroda u Crnoj Gori, koju je predložio poslanik u Klubu Srpske demokratske stranke (SDS) Nebojša Vukanović.

Višković: Predsjednik Vlade RS se ne miješa u sudske odluke

LJUBINJE - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković poručio je danas da je sudstvo u BiH poseban stub vlasti u čije se odluke ne miješa.

Vukanović: Objaviti diplome zaposlenih u javnom sektoru

BANJALUKA - Poslanik SDS-a Nebojša Vukanović rekao je u Narodnoj skupštini da je cilj Nacrta zakona o izmjenama i dopuni Zakona o registru zaposlenih kod korisnika budžetskih sredstava Republike Srpske da se objave sve diplome zaposlenih u javnom sektoru.

NS RS demantuje navode Vukanovića o organizaciji proslave Nove godine

BANJALUKA - Rukovodstvo Narodne skupštine saopštilio je danas da ni na koji način nije učestvovalo u organizaciji proslave Nove godine Sindikalne organizacije zaposlenih u Službi Narodne skupštine, kako je to izjavio poslanik SDS-a Nebojša Vukanović.

Vukanović: Bošnjaci i Hrvati dobili ključna ministarstva

BANJALUKA - Poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović izjavio je danas da su Bošnjaci i Hrvati dobili ključna, a Srbi najlošija ministarstva u Savjetu ministara.

Vukanović: Popuna komisija iznuđen potez SNSD-a

ISTOČNO SARAJEVO - Odluka SNSD-a da nakon godinu dana predloži članove komisija Parlamentarne skupštine BiH je iznuđena, smatra poslanik u Klubu SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović.

Trivić: Ponuda za usaglašavanje stavova neozbiljna

BANJALUKA - Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Jelena Trivić tvrdi da je sramna Informacija o neustavnoj transformaciji dejtonske BiH i uticaju na položaj i prava Republike Srpske koja je bila materijal za posebnu sjednicu, te da je neozbiljna ponuda za usaglašavanje stavova u pauzi sjednice.

Višković: Netačna tvrdnja Vukanovića

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da je potpuno netačna tvrdnja narodnog poslanika Nebojše Vukanovića da je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik promijenio buduću trasu auto-puta kroz Posavinu na poziv hrvatskog premijera Andreja Plenkovića.

SNSD: Ne sprečavamo opoziciju da predlaže zakone

BANJALUKA – Zakoni koje su predložili opozicioni poslanici skinuti su s dnevnog reda Narodne skupštine Republike Srpske jer su dobili negativno mišljenje Vlade RS, tvrde Igor Žunić, predsjednik Kluba SNSD-a u NS RS i Dušica Šolaja, predsjednica Zakonodavnog odbora NS RS.

Najčitanije