Neda Arnerić

Nagrađen film u kojem je Neda Arnerić odigrala svoju posljednju ulogu

Debitantski igrani film "Aleksi" rediteljke i scenaristkinje Barbare Vekarić, koji je od premijere u Puli 2018. dobio brojna priznanja, osvojio je i nagradu za najbolje ostvarenje na upravo završenom filmskom festivalu u Bodenu, u Švedskoj.

Projekcijom filma "Otac" počeo FEST

U Beogradu je večeras svečano otvoren 48. Međunarodni filmski festival - FEST projekcijom filma "Otac" u režiji Srdana Golubovića.

Neda Arnerić uz aplauz ispraćena na vječni počinak

Brojni članovi porodice, prijatelji i kolege okupili su se kako bi posljednji put pozdravili Nedu Arnerić,a prije nego što je kovčeg sa tijelom glumice poslat na kremaciju Nedin brat Predrag poljubio je krst i kovčeg.

Komemoracija Nedi Arnerić: "Napustilo nas je oličenje ljubavi - naša Neda"

U prostorijama Jugoslovenske kinoteke danas je sa početkom u 12 časova održana komemoracija divi jugoslovenskog glumišta Nedi Arnerić.

Komemoracija povodom smrti Nede Arnerić

Komemorativni skup povodom smrti istaknute filmske glumice Nede Arnerić (67) biće održana danas u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu.

Neda Arnerić počivaće u Aleji zaslužnih građana

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić dao je danas saglasnost da se urna istaknute glumice Nede Arnerić položi u Aleji zaslužnih građana, saopšteno je iz gradske uprave.

Posljednja želja Nede Arnerić: Sahranite me pored moje ljubavi

Posljednja želja Nede Arnerić (67), koja je preminula u petak, bila je da bude sahranjena tajno, samo u prisustvu najbližih članova porodice i prijatelja.

Region se i dalje oprašta od dive: Nedo, vječnost i slava su tvoji

BANJALUKA - Tri dana od smrti dive regionalnog glumišta Nede Arnerić oproštajne poruke kolega i javnosti ne prestaju, a zašto je to tako možda je najbolje jednom rečenicom objasnila glumica Slađana Zrnić u kojoj kaže: "Kako nekome objasniti i opisati Nedu".

Komšinica Nede Arnerić u šoku: Djelovala je najnormalnije

Da se nešto čudno dešava sa glumicom shvatio je brat Predrag čim je sinoć došao da obiđe Nedu Arnerić u njenom stanu na Vračaru. Pošto nije odgovarala, niti se javljala na telefon, on je iz straha da se njegovoj sestri nešto desilo, angažovao bravara kako bi ušao u stan.

Šest nezaboravnih uloga Nede Arnerić kojima je osvojila Jugoslaviju

Glumica Neda Arnerić preminula je u 67. godini života. Imala je glumačku karijeru za poželjeti, koja je trajala više od pola vijeka. Neda je prema podacima specijalizovanog filmskog sajta IMDB glumila u ukupno 118 naslova.

Najčitanije