Nedeljko Ćorić

Ćorić: Strateški ciljevi auto-put Beograd - Banjaluka i aerodrom Trebinje

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Ćorić izjavio je da je intencija Republike Srpske da do 2025. godine bude završena dionica auto-puta od Bijeljine do Rače, te da sljedeće godine počne gradnja aerodroma u Trebinju.

Ćorić: Naredni projekti RS i Srbije auto-put i aerodrom u Trebinju

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Ćorić rekao je danas u Istočnom Sarajevu da su, nakon polaganja kamena temeljca za izgradnju Hidroelektrane "Buk Bijela" u Foči, dva naredna ključna projekta vlada Srpske i Srbije izgradnja auto-puta Beograd - Banjaluka i izgradnja aerodroma Trebinje.

Ćorić: Nizom mjera olakšan rad privrednika i prevoznika

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Ćorić rekao je danas da je Vlada Srpske u prethodnom periodu donijela niz mjera kojima je olakšan rad privrednicima i prevoznicima, te da će to raditi i dalje, ali da u posljednje vrijeme dolaze zahtjevi određenih pojedinaca koji se predstavljaju kao udruženja, a u kojima pokušavaju da poremete dobre odnose koje Vlada ima sa Privrednom komorom i udruženjima.

Ćorić: Do kraja sedmice spiskovi vozača koji žele da se vakcinišu

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Ćorić rekao je danas da treba prioritetno vakcinisati protiv virusa korona sve vozače u međunarodnom teretnom prevozu iz Srpske zbog sprečavanja problema u transportu, te uvozu i izvozu robe.

Ćorić posjetio Upravu ŽRS: Problem višak administracije

DOBOJ - "Željeznice RS" moraju se riješiti 72 prekobrojna radnika kako bi došli do 2.098, koliko je predviđeno procesom restrukturiranja, a odlazak 90 uposlenika do kraja godine u penziju ne rješava u potpunosti problem viška radne snage jer je administracija i dalje brojnija od ostalih radnika.

Ćorić novi ministar saobraćaja i veza RS

BIJELJINA – Novi ministar saobraćaja i veza RS će biti Nedeljko Ćorić, narodni poslanik i bivši šef gradskog odbora SNSD-a u Bijeljini, potvrdio je Ćorić za "Nezavisne".

Novo rukovodstvo SNSD-a u Bijeljini, Lazić umjesto Ćorića

BIJELJINA - U Gradskom odboru SNSD-a Bijeljina danas je izvršena primopredaja između dosadašnjeg predsjednika ovog odbora Nedeljka Ćorića i novoimenovanog privremenog predsjednika Odbora Vladimira Lazića, saopšteno je iz stranke.

Ćorić: Snažnija podrška starijim licima

BIJELJINA - Starija i nemoćna lica su osjetljiva kategorija i zaslužuju da se odgovornim pristupom i sistemskim rješenjima na svim nivoima vlasti poboljša njihov status, poručio je danas nosilac odborničke liste SNSD-a Bijeljina Nedeljko Ćorić.

Direktor "Elektro-Bijeljine" podnio ostavku

BIJELJINA - Generalni direktor ZEDP "Elektro-Bijeljina" Nedeljko Ćorić, podnio je ostavku na ovu funkciju, saznaje InfoBijeljina.

Ćorić: Gdje je Ivanić na pomenu u Donjoj Gradini?

BIJELJINA - Član Glavnog odbora SNSD-a Nedeljko Ćorić zatražio je od srpskog člana Predsjedništva BiH Mladena Ivanića da kaže zašto nije prisustvovao komemorativnom skupu u Donjoj Gradini i obilježavanju Dana sjećanja na žrtve ustaškog zločina u koncentracionom logoru Jasenovac i šta je to bilo važnije od pomena stotinama hiljada ubijenih Srba.

Najčitanije