Nedeljko Čubrilović

Čubrilović: Ista pozicija po pitanju NATO-a

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je da je Republika Srpska na poziciji na kojoj je i bila po pitanju NATO-a, o čemu je Narodna skupština donijela odluke.

Čubrilović: Nedopustivo dalje odgađanje izbora

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović rekao je da lokalni izbori u BiH, koji su planirani za ovu godinu, treba da budu održani u skladu sa zakonom, kao i da bi bilo nedopustivo i nedemokratski bilo kakvo njihovo dalje odgađanje.

Nešić: Problemi nastaju kada Čubrilović preuzme kormilo

BANJALUKA - Predsjednik DNS-a Nenad Nešić rekao je da će ta partija podržati promjenu Poslovnika Narodne skupštine Republike Srpske, koja će doprinijeti vraćanju ugleda i dostojanstva parlamenta Republike Srpske.

Čubrilović: Za vrijeme mandata konzula Nikolića olakšana komunikacija građana

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović istakao je da je za vrijeme mandata generalnog konzula Srbije u Banjaluci Vladimira Nikolića urađeno mnogo da bi bila olakšana komunikacija građana Srpske sa Srbijom, polazeći od činjenice da je omogućeno vađenje pasoša Srbije u Generalnom konzulatu.

Čubrilović glasao na biralištu u Banjaluci: Srbija stoji iza RS i BiH

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović glasao je danas u Banjaluci za izbore u Srbiji i izrazio očekivanje da će proteći u demokratskoj atmosferi.

Čubrilović: Predviđeno razmatranje 166 akata

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović rekao je danas da je Prijedlogom Programa rada te institucije u ovoj godini predviđeno da budu razmatrane 93 zakonodavne i 73 tematske cjeline, odnosno 166 akata.

Sa dnevnog reda sjednice povučen prijedlog o razrješenju Čubrilovića

BANJALUKA - U dnevni red sjednice Narodne skupštine Republike Srpske, na zahtjev Vlade Srpske, uvršten je Prijedlog zakona o izmjeni zakona o privatizaciji državnih stanova, po hitnom postupku.

Mazalica: Nećemo podržati prijedlog za razrješenje Čubrilovića

Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Srđan Mazalica istakao je da predsjednik parlamenta Nedeljko Čubrilović ima podršku ove stranke, te da neće podržati prijedlog za njegovo razrješenje.

NS RS danas o smjeni Čubrilovića i novom Poslovniku

BANJALUKA - Narodna skupština Republike Srpske razmatraće danas na redovnoj sjednici zahtjev SDS-a za smjenu predsjednika ove institucije Nedeljka Čubrilovića.

Čubrilović: Poslovnik ne može urediti odnose ako ga poslanici ne poštuju

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je da nijedan poslovnik o radu parlamenta ne može da uredi odnose, ako poslanici ne žele da ga primjenjuju i poštuju, te da je upravo to nepoštovanje karakteristika ovog saziva parlamenta Srpske.

Najčitanije