Nedeljko Čubrilović

"Napadi na premijera Viškovića neće uspjeti"

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović poručio je da napadi iz Sarajeva na premijera Radovana Viškovića neće uspjeti.

Čubrilović: U NS RS uskoro zakon o Danu srpskog jedinstva

BANJALUKA - Petnaesti septembar - Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave simbolizuje jedinstvo i vjekovnu težnju srpskog naroda za slobodom, izjavio je predsjednik Parlamenta Nedeljko Čubrilović, gostujući u emisiji "Otvoreno rečeno", Radija Republike Srpske.

Čubrilović: Vrijeme da Garavice dobiju dostojno obilježje

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je, povodom obilježavanja 79 godina od ustaškog zločina nad Srbima u Garavicama, da je na ovom mjestu masovnog zločina u Drugom svjetskom ratu potrebno podići pravoslavnu kapelu i adekvatno spomen-obilježje u spomen na nevino ubijenih 12.000 ljudi, među kojima je bio i veliki broj male djece.

Čubrilović: Vrijeme da Garavice dobiju dostojno obilježje

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, povodom obilježavanja 79 godina od ustaškog zločina nad Srbima u Garavicama, izjavio je da je na ovom mjestu masovnog zločina u Drugom svjetskom ratu, potrebno podići pravoslavnu kapelu i adekvatno spomen obilježje u spomen na nevino ubijenih 12.000 ljudi, među kojima je bio i veliki broj djece.

Čubrilović: Nastaviti sa dosadašnjim načinom rada i rezultat slijedi

PALE - Predsjedništvo Demokratskog saveza /Demos/ danas je na Palama analiziralo dosadašnje i predizborne aktivnosti koje su pred ovom strankom uoči novembarskih lokalnih izbora i zaključilo da ukoliko bude nastavljeno na ovaj način, dobar rezultat neće izostati, izjavio je predsjednik stranke Nedeljko Čubrilović.

Čubrilović: Parlament zaprimio Dodikov zahtjev za posebnu sjednicu

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je danas da je parlament zaprimio zahtjev srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika o sazivanju posebne sjednice na kojoj bi bilo riječi o zaštiti vitalnog interesa Srpske u vezi sa potpisivanjem memoranduma Centralne izborne komisije BiH i Međunarodne fondacije za izborni sistem (IFES).

Zvaničnici položili vijence na spomenik palim borcima u Stričićima

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović i ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić položili su danas vijence na spomenik palim borcima odbrambeno-otadžbinskog rata u Stričićima kod Banjaluke, u okviru manifestacije "Kočićev zbor".

Čubrilović: Nema ultimatuma u vladajućoj koaliciji

BANJALUKA - Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović rekao je da nema, niti je bilo ikakvog ultimatuma u vladajućoj koaliciji na republičkom nivou, te da je bilo i da će biti međustranačkih razgovora, kako unutar koalicija, tako i između stranaka koje se nalaze na različitim stranama u strukturi vlasti.

Čubrilović: Srpski narod dao nemjerljiv doprinos u borbi protiv fašizma

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je danas svim učesnicima NOR-a, njihovim potomcima i svim građanima Republike Srpske 27. jul, Dan ustanka u borbi protiv fašizma 1941. godine, ističući da je srpski narod među prvim u Evropi prepoznao zlo fašizma i nacizma i dao nemjerljiv doprinos u savezničkoj pobjedi u Drugom svjetskom ratu.

Čubrilović: Sjednica Narodne skupštine će biti održana uz poštovanje svih mjera

BANJALUKA - Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske biće održana sutra uz poštovanje svih mjera zaštite koje je preporučio Institut za javno zdravstvo Republike Srpske s ciljem sprečavanja širenja epidemije virusa korona, izjavio je predsjednik parlamenta Nedeljko Čubrilović.

Najčitanije