Nedeljko Čubrilović

Skenlan: Ne propustiti priliku za formiranje vlasti na osnovu kompromisa

SARAJEVO - Prvi zamjenik visokog predstavnika u BiH Majkl Skenlan rekao je da je formiranje vlasti na nivou BiH od ključnog značaja za napredak zemlje i sprovođenje neophodnih reformi, te da ne treba propustiti priliku da Savjet ministara bude formiran na osnovu kompromisa prihvatljivog svima.

Čubrilović: Srpska pokazala da je funkcionalniji dio BiH

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović istakao je tokom današnjeg susreta sa prvim zamjenikom visokog predstavnika u BiH Majklom Skenlanom da je Srpska odlučna da sprovodi reforme radi ubrzanja evropskog puta.

Čubrilović: 'Oluja' - jedno od najsurovijih etničkih čišćenja

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je, povodom obilježavanja 4. avgusta, Dana sjećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji "Oluja", da je to najveće i jedno od najsurovijih etničkih čišćenja na području bivše Jugoslavije koje je izvršeno u sukobima devedesetih godina prošlog vijeka.

Čubrilović: Poslovnik parlamenta Srpske treba dograditi

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović ocijenio je da Poslovnik parlamenta Srpske treba da dograditi radi efikasnijeg rada parlamenta i preciznijeg definisanja nekih odredbi.

Čubrilović: Opasno uvlačiti RS u problematiku neformiranja Savjeta ministara

BANJALUKA - Opasno je uvlačiti Srpsku u problematiku neformiranja Savjeta ministara. Tako prvi čovjek Parlamenta Srpske, Nedeljko Čubrilović komentariše posljednje napade SDA u kojima je SNSD i HDZ okrivila za kočenje uspostavljanja novog saziva.

Čubrilović čestitao Dan ustanka

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je Dan Ustanka protiv fašizma, koji se obilježava širom Srpske.

Čubrilović: Približavanje BiH članstvu u NATO izmišljen uslov za formiranje vlasti

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović istakao je da je približavanje BiH članstvu u NATO izmišljen uslov za formiranje vlasti na nivou BiH i upozorio da zbog nekonstituisanja vlasti svi u BiH trpe veliku štetu.

Čubrilović: Ako je potrebno, radićemo i u avgustu

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović rekao je da ne isključuje mogućnost nastavka rada parlamenta i tokom ljetne pauze ukoliko ne bude okončana peta redovna sjednica koja ima najviše tačaka u ovom sazivu.

Čubrilović: Sa Vučićem razgovarano o problemima srpskog naroda

KRALJEVO - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je da je na današnjem sastanku predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima Srba iz regiona u Lađevcima, kod Kraljeva, razgovarano o problemima srpskog naroda uopšte i Srba u regionu.

Čubrilović: Akcija 'Koridor života' sudbonosna bitka

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je, povodom obilježavanja 27 godina od proboja "Koridora života", da je ova briljantna akcija Vojske Republike Srpske simbol junaštva, hrabrosti i herojske borbe za slobodu srpskog naroda i odbranu Republike Srpske.

Najčitanije