Nedeljko Čubrilović

Čubrilović pozvao lidere svih stranaka u RS na sastanak

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović pozvao je predsjednike svih parlamentarnih stranaka sa sjedištem u Republici Srpskoj na sastanak u Narodnoj skupštini Republike Srpske u ponedjeljak, 26. jula, saopšteno je iz NS RS.

Čubrilović: BiH neće biti ukoliko bude nastavljeno negiranje RS

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštne Republike Srpske Nedeljko Čubrilović poručio je da BiH neće biti ukoliko bude nastavljeno negiranje Republike Srpske.

Novi predsjednik trebinjskog DEMOS-a Srđan Savić

TREBINJE - Novi predsjednik trebinjskog DEMOS-a je Srđan Savić, odlučeno je na večerašnjoj Izbornoj sjednici Skupštine Gradskog odbora ove stranke, kojoj je prisustvovao i predsjednik Nedeljko Čubrilović.

Čubrilović: Prijedlog da u utorak bude posebna sjednica o platama

FOČA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović potvrdio je danas da je u Narodnu skupštinu Republike Srpske stigao zahtjev Vlade za održavanje posebne sjednice o setu od osam zakona o platama zaposlenih u javnom sektoru.

Čubrilović poželio povećanje zaposlenosti i podizanje standarda

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je svim građanima, radnicima i sindikatima u Republici Srpskoj 1. maj, Međunarodni praznik rada, uz želju da u Srpskoj budu dodatno unaprijeđeni i poboljšani uslovi rada, povećana zaposlenost i podignut standard svih građana, zaposlenih i penzionera.

Čubrilović: Nastaviti rad na unapređenju uprave i lokalne samouprave

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović danas je u Banjaluci izrazio nadu da će biti nastavljena uspješna saradnja s predstavnicima Saveza opština i gradova kada je riječ o unapređenju zakonodavstva u oblasti uprave i lokalne samouprave u Srpskoj.

Vakcinisao se Nedeljko Čubrilović

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović je vakcinisan danas u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, saopšteno je iz Narodne skupštine.

Čubrilović: Dokazati da je NATO počinio zločin

BEOGRAD - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je Srni da Srbija i Srpska moraju da iscrpe sve pravne mogućnosti da dokažu da je NATO nad njima počinio zločin 1999, odnosno 1995. godine.

Čubrilović: Braneći Ustav RS branimo budućnost našeg naroda

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović rekao je da Ustav Republike Srpske, donesen na današnji dan 1992. godine, predstavlja temelj pravnog poretka Srpske i da na njemu počivaju sve vrijednosti koje baštine njeno društvo i građani.

Čubrilović: Očekujem da će konačno početi da pobjeđuje razum

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izrazio je očekivanje da će konačno u BiH početi da pobjeđuje razum i kompromis i da će BiH i cjelokupno njeno stanovništvo imati isti tretman prema istim događajima iz prošlosti.

Najčitanije