Nedeljko Čubrilović

Čubrilović: Dan Republike ne bi trebalo da nikoga iritira

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je da Dan Republike, 9. januar, ne bi trebalo nikoga da iritira, te da su se na nedavnoj svečanosti čule samo pozitivne poruke i želje.

Čubrilović: Nema potrebe za usvajanjem novog Zakona o danu Republike

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je danas da nema potrebe za usvajanjem novog Zakona o danu Republike.

Čubrilović na božićnom prijemu kod Dodika

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik organizovaće danas u Istočnom Sarajevu božićni prijem kojem će, između ostalih, prisustvovati predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović.

Čubrilović: Saradnju nastaviti razmjenom iskustava i studenata

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović rekao je da je sa delegacijom francuskih parlamentaraca danas dogovorio da saradnja bude nastavljena razmjenom iskustava o pojedinim pitanjima, te razmjenom studenata kakva je sa pojedinim gradovima iz Srbije.

Čubrilović: Srpska nastala prije ratnih dešavanja

​BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je da je potrebno stalno isticati da je Republika Srpska nastala prije ratnih dešavanja u BiH, a posebno radi onih koji ne žele da postoji.

Čubrilović: Proslava Dana Republike najvažnija manifestacija slobodarskog duha

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je građanima Srpske 9. januar - Dan Republike, navodeći da je proslava ovog praznika najvažnija manifestacija slobodarskog i ponosnog duha srpskog naroda koji se u najtežem, ratnom periodu izborio za slobodu i ravnopravnost.

Čubrilović: Srpska će 9. januar proslavljati dugo u budućnosti

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović poručio je da Republika Srpska 9. januar proslavlja četvrt vijeka i da će ga proslavljati dugo u budućnosti.

Čubrilović: Sredstva za prijeme biće donirana u humanitarne svrhe

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović odlučio je da umjesto novogodišnjeg prijema za predstavnike javnog, političkog i kulturnog života Srpske i ove godine, kao i prethodnih, novčana sredstva predviđena za tu namjenu donira u humanitarne, obrazovne i socijalne svrhe.

Čubrilović u bolnici

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović juče poslijepodne primljen je u Univerzitetski-klinički centar RS zbog pogoršanja opšteg zdravstvenog stanja.

Čubrilović u Čelincu: Ohrabrujući podaci o povećanju broja djece

ČELINAC - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, koji je danas posjetio opštinu Čelinac i lokalni vrtić "Neven", rekao je da je ohrabren podacima da se povećava broj djece u toj lokalnoj zajednici iz godine u godinu.

Najčitanije