Nedeljko Dukić

Potvrđena optužnica protiv Dukića za pokušaj ubistva novinara

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci potvrdio je optužnicu protiv Nedeljka Dukića (29) iz Kneževa zbog pokušaja ubistva novinara BN televizije Vladimira Kovačevića.

Još nema optužnice za Dukića: Istraga traje više od godinu dana

BANJALUKA - Punih 15 mjeseci nakon što se Nedeljko Dukić (28) iz Kneževa našao na spisku osumnjičenih za premlaćivanje Vladimira Kovačevića (37), novinara RTV BN i portala gerila.info, niti je istraga protiv tog dvadesetosmogodišnjaka okončana, niti se zna hoće li se njegovo ime naći na optužnici.

Dukić zbog premlaćivanja novinara iza brave do februara

BANJALUKA - Nedeljko Dukić (28) iz Kneževa, osumnjičeni za premlaćivanje Vladimira Kovačevića (37), novinara RTV BN i portala gerila.info, ostaje iza brave još najduže dva mjeseca, odnosno do 11. februara iduće godine.

Nedeljko Dukić došao advokatu i rekao da hoće da se preda

BANJALUKA - Naravno da slučaj neće biti okončan dok se ne saznaju imena nalogodavaca, ali je to teško očekivati, rekao je Vladimir Kovačević (37), novinar RTV BN i portala gerila.info, komentarišući predaju Nedeljka Dukića (28) iz Kneževa, osumnjičenog da je pokušao ubiti Kovačevića.

Produžen pritvor Marku Čoliću

BANJALUKA - Vrhovni sud Republike Srpske produžio je pritvor za mjesec dana Marku Čoliću (31) koji je osumnjičen za pokušaj ubistva banjalučkog novinara Vladimira Kovačevića.

Raspisana međunarodna potjernica za Dukićem, osumnjičenim za napad na Kovačevića

BANJALUKA - Međunarodna potjernica za Nedeljkom Dukićem, drugim osumnjičenim za fizički napad na novinara BN televizije Vladimira Kovačevića, raspisana je danas, rečeno je u Policiji RS.

Podnesen izvještaj protiv mladića iz Kneževa zbog pokušaja ubistva novinara

BANJALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka podnijeli su juče izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu protiv N.D. (27) iz Kneževa koji je osumnjičen za pokušaj ubistva tridesetšestogodišnjaka iz Banjaluke.

Potraga za mladićem iz Kneževa zbog premlaćivanja Kovačevića

​BANJALUKA - Policija traga za Nedeljkom Dukićem (27) iz Kneževa zbog sumnje da je zajedno sa bokserom Markom Čolićem (31) učestvovao u pokušaju ubistva Vladimira Kovačevića, novinara BN televizije.

Najčitanije