Nedjelja

Porodicama trojki po 2.100 KM

BANJALUKA - U okviru Nedjelje djeteta danas je organizovan prijem za porodice Jerkić i Vidović, koje su u protekloj godini dobile trojke, a presrećni roditelji kažu da su im bebe najveća radost i uspjeh.

Vrhovac: Djeca idu sa Trga prije početka skupa "Pravda za Davida"

BANJALUKA - Finale fudbalskog turnira u kojem će na Trgu Krajine narednih dana učestvovati djeca, biće okončano u petak oko 16.30 časova, potvrdio je za "Nezavisne" Igor Vrhovac, direktor OFK "Spartak 2013".

Mališani pjesmom i igrom ukazali na svoja prava

BANJALUKA - Igrom, pjesmom i druženjem, mališani su ukazali na svoja prava na manifestaciji "Djeca su ukras svijeta", koja je večeras održana u Banskom dvoru povodom obilježavanja "Nedjelje djeteta".

Obilježavanje "Nedjelje djeteta", ključevi grada pripali osmogodišnjoj Doris

BANJALUKA - Povodom početka „Nedjelje djeteta“, gradonačelnik Igor Radojičić danas je uručio „ključeve grada“ osmogodišnjoj učenici Osnovne škole „Jovan Cvijić“ Doris Čato, koja će u narednih sedam dana simbolično upravljati gradom.

Brojne manifestacije povodom Nedjelje djeteta od 1. do 7. oktobra

BANJALUKA - Brojnim manifestacijama od 1. do 7. oktobra u Banjaluci će biti obilježena Nedjelja djeteta, kao i u većini evropskih zemalja sa ciljem da se promovišu osnovni ciljevi Konvencije UN o pravima djeteta.

"Evropska nedjelja mobilnosti": Gradovi po mjeri građana, ne automobila

BANJALUKA - U sklopu kampanje "Evropska nedjelja mobilnosti" danas je na Trgu Krajine u Banjaluci organizovan poligon za djecu, gdje je najmlađima, kroz edukativan sadržaj i igru, predstavljen značaj alternativnih prevoznih sredstava.

Rad nedjeljom ide u istoriju?

BANJALUKA - Sindikat trgovine Republike Srpske, po uzoru na neke zemlje u Evropi, nakon izbora pokrenuće inicijativu da se u trgovinama, trgovačkim centrima i buticima zabrani rad nedjeljom.

Italijanski trgovci otpustiće 50.000 radnika zbog neradne nedjelje

Italijanski trgovački lanci procijenili su da će morati otpustiti desetine hiljada zaposlenika ako vlada ustraje na prijedlogu zabrane rada nedjeljom.

KUD "Sveti Sava" održao "svetosavski koncert"

Nastupom Kulturno-umjetničkog društva /KUD/ "Sveti Sava" u Zvorniku je večeras nastavljena duhovna, kulturna i sportska manifestacije "Svetosavska nedjelja 2018", posvećena prvom srpskom arhiepiskopu, svetitelju i prosvetitelju Svetom Savi.

Spoj nespojivog na Nedjelji mode u Tokiju

Ako ste mislili da je bitka za najbolju nedjelju mode i njen ulični stil nešto poput bitke između Njujorčana i Parižana, onda definitivno niste imali priliku da posjetite Nedjelju mode u Tokiju.

Najčitanije