Nedjelja

Nedjelja i zvanično neradni dan za trgovce

​Za trgovce u Crnoj Gori nedjelja će biti neradni dan, pošto su poslanici u Skupštni Crne Gore glasali za promjene Zakona o unutrašnjoj trgovini.

Savanović: Sindikat trgovine u RS apsolutno protiv rada nedjeljom

​BANJALUKA - Predsjednik Sindikata trgovine, ugostiteljstva i uslužnih djelatnosti Republike Srpske Goran Savanović tvrdi da ne postoji ni jedan razlog da trgovine i tržni centri RS rade i nedjeljom.

Crna Gora zabranila rad trgovina nedjeljom

PODGORICA - Vlada Crne Gore usvojila je danas izmjene i dopune Zakona o unutrašnjoj trgovini kojima se zabranjuje rad trgovina na veliko i malo nedjeljom i praznicima.

Odbila da radi nedjeljom, tužila i dobila na sudu milione

Pobožna hrišćanka Marie Jean Pierre dobila je otkaz nakon što je propustila šest nedjeljnih smjena kako bi prisustvovala Betelskoj baptističkoj crkvi u Majamiju.

Porodicama trojki po 2.100 KM

BANJALUKA - U okviru Nedjelje djeteta danas je organizovan prijem za porodice Jerkić i Vidović, koje su u protekloj godini dobile trojke, a presrećni roditelji kažu da su im bebe najveća radost i uspjeh.

Vrhovac: Djeca idu sa Trga prije početka skupa "Pravda za Davida"

BANJALUKA - Finale fudbalskog turnira u kojem će na Trgu Krajine narednih dana učestvovati djeca, biće okončano u petak oko 16.30 časova, potvrdio je za "Nezavisne" Igor Vrhovac, direktor OFK "Spartak 2013".

Mališani pjesmom i igrom ukazali na svoja prava

BANJALUKA - Igrom, pjesmom i druženjem, mališani su ukazali na svoja prava na manifestaciji "Djeca su ukras svijeta", koja je večeras održana u Banskom dvoru povodom obilježavanja "Nedjelje djeteta".

Obilježavanje "Nedjelje djeteta", ključevi grada pripali osmogodišnjoj Doris

BANJALUKA - Povodom početka „Nedjelje djeteta“, gradonačelnik Igor Radojičić danas je uručio „ključeve grada“ osmogodišnjoj učenici Osnovne škole „Jovan Cvijić“ Doris Čato, koja će u narednih sedam dana simbolično upravljati gradom.

Brojne manifestacije povodom Nedjelje djeteta od 1. do 7. oktobra

BANJALUKA - Brojnim manifestacijama od 1. do 7. oktobra u Banjaluci će biti obilježena Nedjelja djeteta, kao i u većini evropskih zemalja sa ciljem da se promovišu osnovni ciljevi Konvencije UN o pravima djeteta.

"Evropska nedjelja mobilnosti": Gradovi po mjeri građana, ne automobila

BANJALUKA - U sklopu kampanje "Evropska nedjelja mobilnosti" danas je na Trgu Krajine u Banjaluci organizovan poligon za djecu, gdje je najmlađima, kroz edukativan sadržaj i igru, predstavljen značaj alternativnih prevoznih sredstava.

Najčitanije