Nedjelja

"Evropska nedjelja mobilnosti": Gradovi po mjeri građana, ne automobila

BANJALUKA - U sklopu kampanje "Evropska nedjelja mobilnosti" danas je na Trgu Krajine u Banjaluci organizovan poligon za djecu, gdje je najmlađima, kroz edukativan sadržaj i igru, predstavljen značaj alternativnih prevoznih sredstava.

Rad nedjeljom ide u istoriju?

BANJALUKA - Sindikat trgovine Republike Srpske, po uzoru na neke zemlje u Evropi, nakon izbora pokrenuće inicijativu da se u trgovinama, trgovačkim centrima i buticima zabrani rad nedjeljom.

Italijanski trgovci otpustiće 50.000 radnika zbog neradne nedjelje

Italijanski trgovački lanci procijenili su da će morati otpustiti desetine hiljada zaposlenika ako vlada ustraje na prijedlogu zabrane rada nedjeljom.

KUD "Sveti Sava" održao "svetosavski koncert"

Nastupom Kulturno-umjetničkog društva /KUD/ "Sveti Sava" u Zvorniku je večeras nastavljena duhovna, kulturna i sportska manifestacije "Svetosavska nedjelja 2018", posvećena prvom srpskom arhiepiskopu, svetitelju i prosvetitelju Svetom Savi.

Spoj nespojivog na Nedjelji mode u Tokiju

Ako ste mislili da je bitka za najbolju nedjelju mode i njen ulični stil nešto poput bitke između Njujorčana i Parižana, onda definitivno niste imali priliku da posjetite Nedjelju mode u Tokiju.

Trgovine u Sloveniji nedjeljom neće raditi

Amandman na slovenački Zakon o trgovini, koji predviđa zatvaranje trgovina nedjeljom i praznika, mogao bi stupiti na snagu najvjerovatnije u februaru sljedeće godine, kaže poslanik Andrej Čuš, piše Dnevnik.

Počelo obilježavanje Nedjelje djeteta širom BiH: Zaštitimo mališane od svakog nasilja

BANJALUKA, SARAJEVO - Prava djece su njihove potrebe, da idu u školu, da se igraju i budu zaštićena od svakog oblika nasilja i to treba približiti njihovom uzrastu na način da to oni razumiju.

"Nedjelja djeteta": Mališani simbolično upravljaju gradom

BANJALUKA - "Nedjelja djeteta" u Banjaluci biće obilježena brojnim manifestacijama, a između ostalog Udruženje "Sva djeca svijeta" organizovaće sedmodnevnu manifestaciju "Čarobni grad".

Najčitanije