Nekretnine

Kuću u mediteranskom gradu možete kupiti po cijeni šoljice kafe

Posljednjih godina brojni italijanski gradovi kako bi stali na kraj negativnom demografskom trendu na prodaju su stavili kuće i stanove po cijeni šoljice kafe.

Garaža u Dubrovniku košta kao kuća u Vukovaru

ZAGREB - Cijene stanova i privatnih objekata u Hrvatskoj, koje su među najvišim u EU po stopi rasta, i dalje obaraju rekorde - za cijenu garaže u Dubrovniku moguće je kupiti cijelu kuću u Vukovaru.

Beč staje u kraj previsokim cijenama nekretnina

BEČ - Kako bi zaštitio građane Grad Beč je izdao besplatnu aplikaciju za računanje provizija na nekretnine.

Neviđen skok cijena nekretnina u Grčkoj

ATINA - Tržište nekretnina Grčke u neviđenom je, gotovo nasilnom rastu cena, piše atinski list "Katimerini".

Ognjen Vranješ prije razvoda nekretnine prepisao na majku i brata

Fudbaler Ognjen Vranješ, o kom se i te kako pričalo zbog afere sa pjevačicom Jelenom Karleušom, zvanično se razveo od supruge Danijele, i to poslije 15 godina veze, odnosno šest godina braka.

Neplaćen porez za oko 1.000 nekretnina

​TREBINJE - Na području grada Trebinja evidentirano je oko 1.000 nekretnina koje nisu prijavljene Poreskoj upravi Republike Srpske i za koje vlasnici ne plaćaju poreze, kao i jedan dio nelegalno izgrađenih objekata, što će se u narednom periodu kontrolisati i eventualno sankcionisati.

Broj transakcija nekretnina u Sloveniji pao za 10%

Slovenačko tržište nekretnina se prošle godine smirilo. Broj transakcija nekretnina smanjio se za oko 10% u odnosu na 2017. godinu, a njihova ukupna vrijednost za 5%, navodi se u godišnjem izvješću Gursa.

Bogataši ne odustaju od kupovine stanova u gradu koji nestaje

Majami, jedan od najposjećenijih gradova na svijetu, mogao bi u narednih 80 godina većim dijelom biti pod vodom, smaraju naučnici.

Istražujemo: Koje su najskuplje kuće u BiH

SARAJEVO, BANJALUKA - Ukoliko u slamarici imate zavidnu svotu novca, moći ćete sebi da priuštite neku od luksuznih kuća, koje su putem oglasa na prodaju ponuđene po cijenama koje sežu i do više od dva miliona maraka.

U banjalučki Gradski registar nekretnina unesene 14.154 jedinice

BANJALUKA - U gradski registar nekretnina do danas je uneseno ukupno 14.154 jedinice imovine, što je u odnosu na 31. decembar prošle godine povećanje za 3.858 novih jedinica, rečeno je Srni u Gradskoj upravi Banjaluka.

Najčitanije