Nektar OK fest

Otkazivanje "Exita" ne utiče na domaće festivale

Organizatori muzičkog festivala "Exit", koji je trebalo da bude održan od 13. do 16. avgusta u Novom Sadu, obavijestili su javnost da je jubilarno 20. izdanje festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi otkazano.

Đule za "Nezavisne": Umesto distance, očekujte emotivnu konstantu

Posle skoro dva meseca provedena između četiri zida, pomisao na to da ćemo ponovo biti koncertno aktivni čini nas srećnim. Zadovoljstvo nam je da drugi put nastupamo na 'OK festu' na Tjentištu, rekao je Zvonimir Đukić Đule iz grupe "Van Gogh" povodom nastupa na ovogodišnjem izdanju "Nektar OK festa" na Tjentištu.

"Nektar OK fest" od 14. do 16. avgusta

Muzički festival "Nektar OK fest" biće održan od 14. do 16. avgusta u jedinstvenom ambijentu Nacionalnog parka "Sutjeska" na Tjentištu. Ova potvrda stigla je nakon što je prije nekoliko dana odlučeno da će festival umjesto u julu biti održan u avgustu, a domaća i regionalna publika će imati priliku da uživa u nastupima najvećih domaćih i regionalnih izvođača.

Svi ljetni festivali u RS biće održani

Organizatori četiri najveća festivala u Republici Srpskoj "Run And More Weekenda", "Nektar OK festa", "Moto festa" i "Fresh Wave" festivala okupili su se u jednu asocijaciju s ciljem da zajedničkim mjerama prevaziđu novonastalu situaciju izazvanu virusom korona.

"Atheist Rap" za "Nezavisne": Korona izazvala tektonske poremećaje

Novosadski bend "Atheist Rap" najavio je svoj nastup na ovogodišnjem "Nektar OK festu" na Tjentištu, koji će biti održan od 17. do 19. jula ove godine.

"Buč Kesidi": Uz malo strpljenja, na Tjentištu će biti magično

Sastav "Buč Kesidi" iz Pančeva nastupiće na ovogodišnjem izdanju "Nektar OK festa", koje bi trebalo da bude održano na Tjentištu od 17. do 19. jula. Muzičari koji sebe opisuju kao ljevoruki disko-rokenrol-elektro boj bend duo najavljuje da će za publiku na "Nektar OK festu" izvesti pjesme sa svog novog albuma, ali i nekoliko starijih pjesama koje će publika na Tjentištu imati priliku da čuje prvi put.

Pogledajte Nektar OK Fest aftermovie

Ovogodišnji Nektar OK Fest održan je 12/13/14 jula na Tjentišu, a mnogi se još uvijek prisjećamo najljepših trenutaka i uspomena sa festivala.

Bend "Franz Ferdinand": Muzika savršeno ujedinjuje ljude

Legendarni bend iz Škotske "Franz Ferdinand" najavio je nastup na ovogodišnjem izdanju "Nektar OK festa", koji će se održati na Tjentištu od 12. do 14. jula. Za škotske rokere ovo će biti prvi put da nastupaju u ambijentu Nacionalnog parka Sutjeska, a u razgovoru za "Nezavisne" Pol Tomson, bubnjar, kaže da nisu mnogo znali o ovom mjestu prije samog poziva da nastupe.

Završnu noć Nektar OK Festa uveličali Rudimental i S.A.R.S.

Peti po redu Nektar OK Festival završen je sinoć u prekrasnom ambijentu NP Sutjeska. Tokom tri dana trajanja festivala oko 30 000 posjetilaca imalo je priliku da uživa u šarolikom muzičkom line up-u, projekciji filmova pod otvorenim nebom, promociji knjiga, raftingu, planinarenju i mnogim drugim čarima koje nude Nektar OK fest i Nacionalni park Sutjeska.

Nektar OK Fest otvoren uz punk dance ritmove

Prestižna imena od Velike Britanije do Makedonije otvorile peti po redu Nektar OK Fest

Najčitanije