Nektar OK fest

Nektar OK Fest - partneri i u vrijeme pandemije

Banjalučka pivara, veliki prijatelj OK teama, i generalni sponzor Nektar OK Festa pružila je veliku podršku u pripremi i planiranju ovogodišnjeg sedmog po redu Nektar OK Festa na Tjentištu u oba najavljena termina, i što je najvažnije ostala uz OK team kao partner i potvrdila saradnju za narednu godinu.

"Karavan OK festa" prošao kroz Banjaluku

Organizatori "Nektar OK festa", u saradnji s ustanovama kulture u Republici Srpskoj i BiH, pokrenuli su projekat "Nektar OK fest karavan" s ciljem promocije programa festivala za narednu godinu i kreiranja kvalitetnog kulturnog sadržaja koji će vratiti program i publiku u te ustanove.

Kantautor Kralj Čačka: Umjetnost pomaže da učimo o sebi i drugom

Kantautor Nenad Marić, široj javnosti poznat pod imenom Kralj Čačka, nastupiće u subotu, 17. oktobra, u Gradskom pozorištu Foča u sklopu "Nektar OK fest karavana".

Otkazivanje "Exita" ne utiče na domaće festivale

Organizatori muzičkog festivala "Exit", koji je trebalo da bude održan od 13. do 16. avgusta u Novom Sadu, obavijestili su javnost da je jubilarno 20. izdanje festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi otkazano.

Đule za "Nezavisne": Umesto distance, očekujte emotivnu konstantu

Posle skoro dva meseca provedena između četiri zida, pomisao na to da ćemo ponovo biti koncertno aktivni čini nas srećnim. Zadovoljstvo nam je da drugi put nastupamo na 'OK festu' na Tjentištu, rekao je Zvonimir Đukić Đule iz grupe "Van Gogh" povodom nastupa na ovogodišnjem izdanju "Nektar OK festa" na Tjentištu.

"Nektar OK fest" od 14. do 16. avgusta

Muzički festival "Nektar OK fest" biće održan od 14. do 16. avgusta u jedinstvenom ambijentu Nacionalnog parka "Sutjeska" na Tjentištu. Ova potvrda stigla je nakon što je prije nekoliko dana odlučeno da će festival umjesto u julu biti održan u avgustu, a domaća i regionalna publika će imati priliku da uživa u nastupima najvećih domaćih i regionalnih izvođača.

Svi ljetni festivali u RS biće održani

Organizatori četiri najveća festivala u Republici Srpskoj "Run And More Weekenda", "Nektar OK festa", "Moto festa" i "Fresh Wave" festivala okupili su se u jednu asocijaciju s ciljem da zajedničkim mjerama prevaziđu novonastalu situaciju izazvanu virusom korona.

"Atheist Rap" za "Nezavisne": Korona izazvala tektonske poremećaje

Novosadski bend "Atheist Rap" najavio je svoj nastup na ovogodišnjem "Nektar OK festu" na Tjentištu, koji će biti održan od 17. do 19. jula ove godine.

"Buč Kesidi": Uz malo strpljenja, na Tjentištu će biti magično

Sastav "Buč Kesidi" iz Pančeva nastupiće na ovogodišnjem izdanju "Nektar OK festa", koje bi trebalo da bude održano na Tjentištu od 17. do 19. jula. Muzičari koji sebe opisuju kao ljevoruki disko-rokenrol-elektro boj bend duo najavljuje da će za publiku na "Nektar OK festu" izvesti pjesme sa svog novog albuma, ali i nekoliko starijih pjesama koje će publika na Tjentištu imati priliku da čuje prvi put.

Pogledajte Nektar OK Fest aftermovie

Ovogodišnji Nektar OK Fest održan je 12/13/14 jula na Tjentišu, a mnogi se još uvijek prisjećamo najljepših trenutaka i uspomena sa festivala.

Najčitanije