Nektar OK fest

Banjalučka pivara uz "Nektar OK Fest"

BANJALUKA - "Nektar OK Fest" je jedan od najuspješnijih muzičkih festivala u regiji koji se proteklih sedam godina realizuje u samom srcu Nacionalnog parka Sutjeska.

"Nektar OK fest": Pozitivne emocije i vrhunska atmosfera preplavili Tjentište

Pozitivna atmosfera, izvanredna muzika i nevjerovatan naboj pozitivne energije ponovo su se uselili u dolinu Sutjeske, gdje je "Nektar OK fest" napravio još jedno veče za pamćenje.

Rundek za "Nezavisne": Dugovi prema životu na ovoj planeti su došli na naplatu

Svestrani umjetnik i jedan od najpoznatijih i najpriznatijih muzičara regiona Darko Rundek već četiri decenije podjednako uspješno kotira na sceni, a ovog ljeta povratak festivala slaviće sa svojom publikom na "Nektar OK festu" na Tjentištu, koji se održava od 13. do 15. avgusta.

"Nektar OK fest karavan" u Prijedoru

Nakon uspješne realizacije u Doboju, "Nektar OK fest karavan" nastavlja svoje putovanje prema Prijedoru, gdje će 24. i 25. decembra u Pozorištu Prijedor biti realizovan zanimljiv i sadržajan kulturno-zabavni program.

Nektar OK Fest - partneri i u vrijeme pandemije

Banjalučka pivara, veliki prijatelj OK teama, i generalni sponzor Nektar OK Festa pružila je veliku podršku u pripremi i planiranju ovogodišnjeg sedmog po redu Nektar OK Festa na Tjentištu u oba najavljena termina, i što je najvažnije ostala uz OK team kao partner i potvrdila saradnju za narednu godinu.

"Karavan OK festa" prošao kroz Banjaluku

Organizatori "Nektar OK festa", u saradnji s ustanovama kulture u Republici Srpskoj i BiH, pokrenuli su projekat "Nektar OK fest karavan" s ciljem promocije programa festivala za narednu godinu i kreiranja kvalitetnog kulturnog sadržaja koji će vratiti program i publiku u te ustanove.

Kantautor Kralj Čačka: Umjetnost pomaže da učimo o sebi i drugom

Kantautor Nenad Marić, široj javnosti poznat pod imenom Kralj Čačka, nastupiće u subotu, 17. oktobra, u Gradskom pozorištu Foča u sklopu "Nektar OK fest karavana".

Otkazivanje "Exita" ne utiče na domaće festivale

Organizatori muzičkog festivala "Exit", koji je trebalo da bude održan od 13. do 16. avgusta u Novom Sadu, obavijestili su javnost da je jubilarno 20. izdanje festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi otkazano.

Đule za "Nezavisne": Umesto distance, očekujte emotivnu konstantu

Posle skoro dva meseca provedena između četiri zida, pomisao na to da ćemo ponovo biti koncertno aktivni čini nas srećnim. Zadovoljstvo nam je da drugi put nastupamo na 'OK festu' na Tjentištu, rekao je Zvonimir Đukić Đule iz grupe "Van Gogh" povodom nastupa na ovogodišnjem izdanju "Nektar OK festa" na Tjentištu.

"Nektar OK fest" od 14. do 16. avgusta

Muzički festival "Nektar OK fest" biće održan od 14. do 16. avgusta u jedinstvenom ambijentu Nacionalnog parka "Sutjeska" na Tjentištu. Ova potvrda stigla je nakon što je prije nekoliko dana odlučeno da će festival umjesto u julu biti održan u avgustu, a domaća i regionalna publika će imati priliku da uživa u nastupima najvećih domaćih i regionalnih izvođača.

Najčitanije