Nektar pivo

Ključevi tri Porschea kod srećnih dobitnika

BANJALUKA - Srećnim dobitnicima tri Porschea u velikoj nagradnoj igri "Banjalučke pivare" "10 'ladnih nektara", koja je trajala 90 dana, danas su u sjedištu ove kompanije uručeni ključevi ovih automobila.

Veliko finale nagradne igre "10 'ladnih Nektara": Izvučeni dobitnici tri Porsche automobila

BANJALUKA - Na Trgu Krajine u Banjaluci večeras su u velikom finalu nagradne igre "10 'ladnih Nektara" Banjalučke pivare izvučeni dobitnici glavnih nagrada, tri Porsche automobila.

Lepa Brena na banjalučkom Trgu Krajine 6. jula

Finale "10 ’ladnih Nektara" i veliko izvlačenje dobitnika glavnih nagrada, održaće se 6. jula na Trgu Krajine, a za sve vjerne pivopije poseban poklon – koncert Lepe Brene.

Biciklistička trka Beograd - Banjaluka u bojama Nektar piva

​Banjalučka pivara i omiljeni pivski brend 'Nektar' pivo nastavljaju dugogodišnju saradnju sa Bicikilističkom trkom "Beograd – Banjaluka", a najbolji sprinter 13. izdanja ove sportske manifestacije nosiće crvenu majicu u duhu boja najpoznatijeg brenda Banjalučke pivare.

Automobil Fiat 500 odlazi u Prnjavor

Uručenjem glavne nagrade automobila Fiat 500 završena je velika nagradna igra Banjalučke pivare "Nektar šalji i vozi" koja je trajala od 11. juna do 9. Avgusta.

Preko 70.000 poslanih kodova u nagradnoj igri "Nektar šalji i vozi"

Nagradna igra Banjalučke pivare "NEKTAR ŠALJI I VOZI", koja se organizuje na teritoriji širom RS, BiH - u punom je jeku!

"Banjalučka pivara" nekad i sad: Kolektiv koji je oslonac društvenoj zajednici

BANJALUKA - Jedina domaća pivara u RS koja tokom godina nije mijenjala recept za najprepoznatljiviji domaći brend - nektar pivo, u kojem je svaka kap pažljivo osmišljena da zadovolji i najprobirljivija pivopijska nepca, prepoznatljiva je i po društvenoj odgovornosti prema zajednici.

"Banjalučka pivara" nekad i sad: Trapisti pioniri pivarstva

BANJALUKA - Polovinom 19. vijeka u Banjaluku nije došla samo evropeizacija, već i neobična družina kaluđera koji su po francuskom samostanu La Trappe dobili ime trapisti, a danas za njih svi znamo.

Preko 50 sati najbolje zimske žurke uz "Nektar" pivo

Banjalučka pivara sa svojim najpoznatijim brendom „Nektar“ pivom, stala je iza još jednog muzičkog događaja, "Festivala 84“, čije premijerno izdanje očekujemo u periodu od 15. do 18. marta 2018. godine na Jahorini. Organizator jedinstvenog festivalskog zimovanja je EXIT tim koji najavljuje preko pedeset sati neprekidne žurke na ukupno pet dnevnih i noćnih bina raspoređenih na nekoliko lokacija Olimpijskog centra Jahorina.

Završeno takmičenje u brzom ispijanju piva: Stakić "Nektar šampion" 2017. godine

​Nakon finalnog takmičenja u brzom ispijanju piva koje je održano u subotu, 9. decembra u pubu Mac Tire u Banjaluci, titulom najbržeg pivopije u RS, BiH okitio se Mlađan Stakić iz Modriče. „Nektar šampion“ za 2017. godinu ostvario je fantastičan rezultat od 5,315 sekundi i osvojio vrijednu novčanu nagradu u iznosu od 3000 KM. Drugo mjesto i nagradu od 2000 KM osvojio je Nemanja Stanišić iz Kozluka koji je bocu Nektara popio za 5,428 sekundi, dok je Dragan Bulić (6,528) iz Prijedora osvojio treće mjesto i nagradu u iznosu od 1000 KM.

Najčitanije