Nele Karajlić

Promovisan drugi dio trilogije "Solunska 28" Neleta Karajlića

BEOGRAD - Knjige "Solunska 28 - o prijateljstvu i izdaji" Neleta Karajlića, posvećena ljudima i događajima koji su prolazili kroz dorćolsku kuću tokom njemačke okupacije Beograda u Drugom svjetskom ratu, večeras je promovisana u Beogradu.

Nele Karajlić: Kosovo nipošto ne bi smjelo da dobije stolicu u UN

BEOGRAD - Odgovor i put kojim treba ići po pitanju Kosova i Metohije jeste u srpskom jedinstvu i sabornosti, ističe muzičar i pisac Nenad Janković, poznatiji kao Nele Karajlić.

Promovisan roman "Solunska 28" Neleta Karajlića

KOTOR VAROŠ - Pisac i muzičar Nenad Janković, poznatiji kao Nele Karajlić, promovisao je večeras u Kotor Varošu svoj roman "Solunska 28".

Promocija nove knjige Neleta Karajlića u Kotor Varošu

KOTOR VAROŠ - Promocija nove knjige “Solunska 28”, Nenada Jankovića poznatijeg kao dr Nele Karajlić biće održana večeras u Kotorvaroškoj kino sali u 19 časova.

Ekipa "Nezavisnih" s Neletom Karajlićem: Ja od Tite mrdnuti ne mogu

Nenad Janković, alijas Nele Karajlić, čovjek je raskošnog talenta, dokazanog na više umjetničkih polja. Počeo je na radiju daleke 1981. godine. Vrata su mu otvorili urednici drugog programa Radio Sarajeva, iz čega će se kasnije izroditi i televizijski projekat, danas svima na ovim prostorima poznat kao "Top lista nadrealista".

Nele Karajlić: Mislim da je žiri pogriješio, ali ne bih se miješao

Primajući nagradu "Momo Kapor" Nenad Janković, poznatiji kao Dr Nele Karajlić, kazao je u svom stilu da je ubijeđen da je ne zaslužuje.

Nagrada "Momo Kapor" za Neleta Karajlića

Nagrada "Momo Kapor" za književnost danas je u Beogradu uručena Nenadu Jankoviću, poznatijem kao Dr Nele Karajlić za roman "Solunska 28".

Dr Neletu Karajliću nagrada "Momo Kapor"

BEOGRAD - Nenad Janković, poznatiji kao Dr Nele Karajlić, dobitnik je godišnje nagrade "Momo Kapor" za roman "Solunska 28" u izdanju "Lagune".

Dubičani se družili s Neletom Karajlićem

KOZARSKA DUBICA - Javna ustanova Narodna biblioteka Kozarska Dubica organizovala je sinoć promociju romana "Solunska 28" autora Neleta Karajlića.

Brat Neleta Karajlića sahranjen uz veliki hit Zabranjenog pušenja

Dražen Janković, brat Neleta Karajlića i nekadašnji klavijaturist Zabranjenog pušenja, sahranjen je juče na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

Najčitanije