Nemoguća misija

Tom Kruz opet podivljao: Otkazi pljušte, glumac van sebe od bijesa

Tom Kruz očito nikako ne može da se pomiri sa ljudima koji se ne pridržavaju epidemioloških mjera na snimanju. Naime, u toku je rad na filmu "Nemoguća misija 7", a holivudska zvijezda je ponovo bjesnila.

Snimanje filma u Norveškoj: Tom Kruz i ekipa neće morati u karantin

Norveška administracija napraviće izuzetak za američkog glumca Toma Kruza i ekipu koja će na jesen snimati dijelove novog nastavka filma "Nemoguća misija" i za njih neće biti obavezan karantin, rekao je danas ministar poljoprivrede i prehrane Olaug Bolestad.

Šesti film 'Nemoguća misija' za dva dana zaradio 61 milion dolara

Šesti film serijala 'Nemoguća misija', u kome Tom Kruz i dalje izvodi neke od najkomplikovanijih kaskaderskih scena, dobro je počeo. Za samo dva dana prikazivanja uspio je da zaradi 61 milion dolara.

Tom Kruz povrijeđen na snimanju "Nemoguće misije"

Poznati holivudski glumac Tom Kruz je za potrebe svog novog filma "Nemoguća misija: Raspad sistema" već slomio nogu, a kako bi snimio najopasniji dio filma, izveo je zloglasni "halo" skok iz aviona.

Tom Kruz u novom filmu radio nevjerovatne stvari

Glumac Tom Kruz je za potrebe snimanja novog filma Nemoguća misija (Mission: Impossible – Fallout) padobranom izveo opasan halo skok sa visine od 7,6 kilometara.

Novi BMW M5 u novom nastavku filma "Nemoguća misija"

„Nemoguća misija – Fallout“ počeće da se prikazuje u bioskopima širom svijeta od 27. jula, a kompanija BMW je tek otrkila informaciju da je jedan od zvaničnih partnera ove popularne filmske franšize.

Tom Kruz skočio sa zgrade visoke 150 metara

Nakon povrede koju je zadobio na snimanju šestog nastavka "Nemoguće misije" u avgustu prošle godine, Tom Kruz se vratio u formu i nastavio sa izvođenjem opasnih vratolomija.

Tom Kruz u akciji: Skočio sa katedrale visoke 150 metara

Tom Kruz (55) vratio se u formu i nastavio sa snimanjem po život opasnih scena. On je inače poznat kao glumac koji često odbija pomoć kaskadera.

Zbog Toma Kruza zastoj u centru Londona

Snimanje filma s Tomom Kruzom je danas izazvalo zastoj saobraćaja u centru Londona.

Kruz bez kaskadera i u novom nastavku "Nemoguće misije"

Glumac Tom Kruz (54) trenutno je u Parizu gdje snima šesti nastavak ‘Nemoguće misije’.

Najčitanije