Nenad Jezdić

Glumac Nenad Jezdić odgovorio na osude: Odazvao sam se na poziv svoje države

Proslavljeni srpski glumac, Nenad Jezdić je osuđen od strane srpske elite na društvenim mrežama zbog činjenice da se odazvao pozivu da dočeka delagaciju srpskog predsjednika Aleksandra Vučića tokom obilaska novog autoputa koji je u nedjelju svečano otvoren i čita monodramu "Miloš Obrenović" u kostimu kneza Srbije.

Nenad Jezdić dobitnik nagrade Miloš Žutić

Glumac Nenad Jezdić dobitnik je nagrade "Miloš Žutić" za najbolje glumačko ostvarenje u pozorišnoj sezoni 2017/2018. za ulogu Jožefa Kantora u predstavi "Kralj Betajnove", odlučio je žiri Udruženja dramskih umjetnika Srbije.

Nenad Jezdić tri puta sanjao pokojnog glumca čiju je nagradu dobio

Otvaranjem izložbe i predstavom Sirano, Narodnog pozorišta iz Beograda, u srijedu su u Kulturnom centru u Gornjem MIlanovcu počeli Dani Mije Aleksića.

Nenad Jezdić prvi laureat nagrade "Mija Aleksić"

Nenadu Jezdiću, glumcu Ateljea 212, uručena je nagrada "Mija Aleksić - biti glumac", koju u čast velikana srpskog glumišta dodjeljuje Kulturni centar Gornji Milanovac.

Nenad Jezdić prvi dobitnik nagrade "Mija Aleksić"

Dani Mije Aleksića biće održani od 26. do 30. septembra u Gornjem Milanovcu, u čast velikana srpskog glumišta, a Upravni odbor Kultrunog centra Gornji Milanovac ustanovio je nagradu "Mija Aleksić - biti glumac" koja je pripala glumcu Nenadu Jezdiću.

Najčitanije